Ny lägenhet!!!!!!!!!! (och förhoppningsvis snart nytt jobb...)

Ja då är vi äntligen på väg att få ett riktigt, gemsamt hem att tillbringa vår tid i!!! Mitt i stan, på torget faktiskt kan det bli bättre??? Nja tveksamt =)

Veckan som gått har varit seeeeegare än segast på jobb fronten.. Har verkligen varken motivation eller lust att jobba kvar länge =(
Alla som ringer in är bara sura och otrevliga och dessa JÄVLA TM-säljare som bara ljuger och ljuger.. Kul att de aldrig får reda på hur mycket vi får städa upp efter dem (hata idiotiska försäljare som inte kan hålla sig till sanningen)... Men åter till det verkliga livet..

VM-veckorna är över och folket har lämnat staden, lugnet har återfunnits =) Det var en folk-fest utan dess like och jag var även iväg och kollade på herrarnas stafett tillsammans med de 27,500 övriga besökarna i lördags.. Pappa och Kari har varit här och vi har varit ute och käkat och de här även fått träffa "svärsonen"... Nicke gjorde ett gott intryck och blev mäkta populär minsann ;<) Vi var b.la på middag på Plaza och Athena, mums!!! Restaurang mat 3 dagar i rad! är inte helt fel...

Alla hjärtans dag har ju oxå passerat.. Dagen var mysig trots jobb och annat tråk... Fick en JÄTTE mysig middag på "Loftet" av prinsen =) Blev en öl på Plaza oxå innnan hemgång.. Niclas fick biljetter till "Magnus Betnér" av mej så den 8:e mars blir det en helkväll på teatern (förövrigt vår nya granne)

Nu är den härliga ledigheten dessvärre över och jobbet klänns ÄNNU motigare än vanligt =( Har dessutom fått det sämsta schemat av alla som jobbar här, det gör INTE saken bättre.. Men men förhoppningvis hittar jag ett nytt jobb på fredag då jag har planerat in ett besök på "Arbetsförmedlingen", är ledig fre-sön=NAJS!!!

Ja angående lägenheten så har jag ju inte ens sett den än! Men jag litar till 100% på Nicke så.. Vi får nycklarna imorron hoppas jag och ikväll får jag bege mig till Frösön och börja packa lite =) Måste ju föröska flytta mina saker i helgen eftersom jag ska till Ramundberget i nästa vecka.. Jobbar ons-lör där då =)
                                  
Igår var jag hos Pluns.. Vi käkade subway och kollade på "Grey´s"... Mysigt att hänga lite igen, var ju ett tag sen sist =) När jag kom hem sen är Nicke-älsklingen städat och köpt jätte fin choklad till mej =) HAN ÄR DEN BÄSTA!!! 
                                                                                                                                           image223
                                                                  Peace out.. Puss Herrå´

Heja Sverige...

                                                           
Ja då var VM i skidskytte igång då för fulla muggar =) Antalet innevånare i staden har fördubblats under dessa 2 veckor och det finns gott om häftiga ljuseffekter lite här oh var... Ljusfestivalen är en satsning utan dess like, men en mycket uppskattad sådan.. Har inte hunnit se så mycket avd en ännu men det kommer kan jag lova.                                                     
                                      image214                 
Annars är livet i staden helt ok numera.. Ljuset har infunnit sig i mitt liv igen och kärleken spirar.. Jobbet är väl som vanligt lite trögt men det rullar iaf.. Hoppas jag kan få lite ordning på min vardag.. Eftersom jag är pank så har nöjeslivet legat på is.. Förra helgen var lugn med undantag för ett pump-pass på lördagsmorronen.. Hemma-slapping med prinsen och en shoppa massa mat-tripp till "Lillänget" med Plunsen var det som skedde i stort.. Är så skönt att ha henne tillbaka i staden igen =)

Förra vekan jobbade jag dag-pass så det hanns med en hel del annat oxå.. Visserligen var det en tråkig vecka med mycket huvudvärk och ett migrän-anfall som inte var av denna värld... Som tur var fanns min underbara Niclas till hands för att göra smärtan lite lättare.. Tror dock att det är dags att ta tag i detta på allvar...

Håller på och plöjer första säsongen av "Gossipgirl" (me like) och sen har vi hunnit med 2 st bio-besök oxå.. Den första filmen "I´m a legend" var kass och den andra "Cloverfield" var om möjligt ännu kassare.. Tur att själva bio-upplevelsen i sig är något iaf =)

I helgen som vart nu har det hunnits med en hel del.. Lördagsmorron startade med ett pump-pass och sen en tripp till Frösön för att städa mitt trapphus (jobbigt med sådana åtaganden)..
Vid lunch begav jag mig ner till staden för en shopping tur med Carro.. Ny jacka, nya skor, nytt linne och en hel del trams blev det kan jag säga ;0) En mumsig fika på "Tehuset" hanns oxå med innan det var dags att ta sats för att lyckes trycka sig in i en allt för överproppad buss... Helt sjukt mycket folk måste jag säga...
                             
Lördag kvällen spenderades med prinsen, Sofie och Jimmy.. Vi var på bowlinghallen och käkade middag och bowlade.. Jag vann första omgången och slog mitt personliga rekord, ny status 114 poäng!! (över 200 dock på Wii:et) 
                                                              image216

Efter en hård match drog vill sen viadre till nya "News" för lite bärs och MASSA fulla norrmän..  En lagom kväll helt enkelt =)

På söndagen begav jag och Niclas oss till Frösön för att jag skulle städa och sen visa upp min lya för bliviande hyresgäst.. En av Niclas agenter som vill hyra den i andra hand, ett problem mindre.. Så nu kommer pappsen och Kari och bor där i helgen och sen är den väck!!

Jag och Nicke har oxå hittat en lya! Nicke var där och kollade nu i förmiddags och det ser helt ok ut =) Lite ny färg så blire perfekt, slutgiltigt besked kommer inom kort =)
Lägenheten ligger mitt i stan, på torget till och me!!!! HÅLL ALLA TUMMAR OCH TÅR!!!!!!!!

Hoppas alla har haft en bra helg.. Pussar

                           (Psssst... Kolla värsta fiiiina)
                             


RSS 2.0