Back in buisness...

Ja efter att ha varit på botten och krälat ett tag nu känns det som att det börjar lätta lite grann =) Det har varit mycket med allt och jag har käntmej uttömd på allt..

I lördags var vi ju ute med girlsen som jag tidigare nämt.. Vi hade en super kväll på Dalwhinnies med JÄTTE god mat (vinet var oxå gott) och SUPER trevligt sällskap.. Nu är alltså flickorna på väg mot nya äventyr =)

Nya lokalerna på jobbet känns jäkligt fräscha iaf och jag hoppas att motivationen snart är på uppgång =) Har varit till Härjedalen en snabbis oxå, hann med både ett besök i Ramundberget, en middag med Petra och en natt på Fjällsol i Funäsdalen innan jag till sist befann mig på andra sidan gränsen.. Jag och mamsen tog i måndags en tripp till Röros för att besöka min tandläkare, så nu har jag himlarns ont i munnen minsann (ajajaj). Fick iaf behålla min tand, men det var väldigt nära att den rök.. Inte så kul att bli tandlös innan 25 lixom B-)

I Ramis var det snöstorm så det stod härliga till.. Bara stjärn- och skarsliftarna var öppna men det hade kommit helt sjukt mycket snö, så snacka om att jag pumpade puder till mjölksyran forsade.. HAHAHAHA!!! Det var så jäkla underbart att få vara tillbaka i mitt paradis om det nu bara var för några få timmar =)
Hoppas få semester v.9 nu så jag kan åka upp och jobba :) Liften here I come!! (Back)

Livet i staden är ju som tidiagre nämnt på uppgång.. Vi har fortfarande inte hittat nån ny lya men vi håller våra ögon (och öron) öppna för allt.. Det mesta av intresse, gärna en 2:a med maxhyra på 5000:- ANYONE????
Har även bestämt mej (och Pappa) för att sälja på Frösön oxå.. Roligare att börja om from scratch =)

Har jobbat kväll nu hela veckan så den sociala biten har blivit lite lidande.. Allt som har avrit jobbigt och tungt på jobbet har TYVÄRR gått ut endel över Niclas.. Är så tråkigt att jag inte har kunnat skilja på dessa saker men nu har vi iaf pratat igenom allt och han är ju bara för underbar min prins =) All my love to you <3

Nysnö, levande ljus och flytt planer....

Här sitter man på jobbet och utanför fullkomligt VRÄKER det ner SNÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imorron blir det brädåkning et lovar jag! =)

Veckan som gått har varit rörig, flängig och allmänt seg... Som jag skrev tidigare är jag less på jobbet och känner en livsnivå under det normala.. Nu är vi iallafall på plats på gamla I5 området (numera stadsdelNorr) och allt är nytt och fräscht.. Jobbet i sig är ju detsamma men kanske lite nya lokaler kan få mej på bättre tankar...

Körde igång med träningen igen härom dagen och igår var det TRÄNINGSVÄRK!!!! kan jag säga.. AJ AJ AJ, kunde knappt sätta mej på toan utan att behöva hålla i mej i väggen =) Men men desto större anledning att köra på mera, mera, mera nu framöver.. Har en tid med Jonas inboka i nästa vecka oxå för att få ordning på det hela och öka motivationen en aning ;0)

Jag och min Niclas spinner vidare på våra flyttpalner, snart hoppas jag vi har vår nya lägenhet (vi måste bara hitta den först). Vi håller iaf på att maila med en tjej som ev. är intresserad av ett byte?? Nicke målade om hemma hos sig igår och jag ska sälja i februari.. Pratade precis med Pappsen och Kari och de har kommit på plats i sitt nya hus nu =) Stina (Karis yngsta dotter) och hennes pojkvän (och bebisen i magen) skulle flytta till sin nya lägenhet idag så nu är det snart bara vi kvar?? Men men vi hittar nog nåt bra snart =)
Så synd som det var fick ju pappa och Kari inte in sängen i gästrummet så nu måste vi nog byta =) Jag och Niclas får pappas säng och dom får min (som är mindre men snyggare)... Slipper ju vi spendera pengar på en ny sån iaf.. Pengar är nämligen inget jag har ett överflöd av just nu =( Har fått jäkligt dålig lön och hade en hel del att betala, KREDITKORT SUGER!!!!!! (Fast mitt är ju rosa så det är ju fint iaf)
                                               image211
Igår var vi hemma hos mej en sväng eftersom det är nymålat hos Niclas.. Vi var ut och drack en öl på Bishop´s och det var mysigt.. Ikväll ska jag ut på "Hejdå-middag" med flickorna.. Cissi drar ju till Norge snart och Anna flyttar till huvudstaden, hur fasiken ska det gå med mej då?? Tur att det finns några kvar här hemma iaf =)

Imorron bär det av mot Härjedalen.. Åker upp till ramis för att äntligen få test-köra lite i de nya backarna och den nya snön som hela tiden fylls på.. Måndag morgon åker jag och Mamsen över till garnnlandet för ett besök hos farbror tandläkare (AJ).. Det ska iaf bli skönt att få laga min tand som är allt utom hel, en ny bit som lossnar lite titt som tätt faktiskt =( 
Nu har jag bara en sak att säga till er alla...
                                                   image213

Jobbigt på jobbet...

AAAAAAAAAAAHHHHHHHHH....... Jag är så less så jag kan spy i tangentborden (otrevligt men sant) =( Fy vad less jag är på att sitta här vid denna jäkla dator hela dagarna.. Jag behöver aktiva rörelser, frisk luft och glada människor annars funkar jag inte.. Inge mera stillasittande, inge mera sura kunder och inge mera dålig luft, jag kräver det NU!!! Imorron är iaf sista dagen här på Kyrkgatan för på fredag väntar nya lokaler på gamla I5 området, något gött att se fram emot iaf.. Varför kan jag inte få jobb på stadium eller nåt sånt, där vill jag verkligen jobba =)

Nu ringde prinsen och skulle införskaffa middags mat.. Måste ju hjälpa honom lite här så.. I´ll be back =)

Kan inte släppa tanken...

För några år sen när jag skulle välja inriktning i livet så var jag helt inne på att bli polis... Men livet fortsatte utan att jag lade någon större energi i detta.. Nu har iaf denna tanke återvänt och den är starkare än någonsin minsann?? Jag drömmer om det på nätterna, det är poliser och polisbilar överallt där jag är.. Jag hör sirener allt oftare och det är mycket polisserier och -filmer på tv.. Så nu frågar jag mej.. ÄR DET ETT TECKEN????

Är det Polis jag ska bli mån tro?? Hmmmmm......



image208                 image209                image210


The snow is falling from abowe and I am totally in Love <3

Ja äntligen vräker det ner lite snö igen =) Hoppas den ligger kvar längre än den förra, är så trött på tö och slask... Var ju ett ag sen sist, men det är väl som Maria sa; Jag är ju så kär så jag har knappt tid till annat =)  JA jag evt att jag är UR-DÅLIG!! på att uppdatera just nu!! Hoppas jag kan skärpa mig snart...

Jaha vad har hänt sen sist då?? Jo jag har ju börjat jobba inne i stan, just nu sitter vi på plan 2 i "Telia huset".. På onsdag bär det av mot I5 och våra nya lokaler.. Ska bli riktigt gött med nytt och fräscht =)
Annars ruller väl jobbet på som vanligt, det är inte speciellt roligt men helt klart bättre än att vara arbetslös. Skulle vara kul att hitta på något annat ett tag nu.. Nån som har några förslag att komma med kanske??

Det är inte bara bloggandet som ligger på is just nu, träningen är helt körd i botten vill jag lova =( Har inte vart på gymmet på läääääänge och jag känner hur kilona fastnar kring magen för var dag som går.. Fick mail av Jonas (min tränare) härom dagen och han undrade minsann var jag var?? Hmmm, jag kommer snart tebax, lovar att skärpa mig så fort vi kommit på plats på nya stället.. Blink, blink...

Nu har jag varit ledig i 2 dagar och bara slackat.. Igår var vi på stan en sväng efter att Nicke slutat jobba och jag shoppade lite nya kläder.. Har egentligen inte ett enda ruttet korvöre men kreditkortet funkar ju dessvärre ändå =( Måste bli mer sparsam, det är tydligt det..

Jag och Nicke kollar lite på ny lya oxå ;) Känns så onödigt att jag står och betalar en massa pengar för min lägenhet när jag är där typ 2 timmar i veckan.. Ja jag vet att det är lite tidigt, men varför vänta lixom?? Vi har inte hittat nåt än, men man kan ju alltid hålla ögonen öppna, hihi...

Igår var vi hos Jimmy och Sofie.. Grabarna spelade WoW-brädspel och jag och Sofie snackade tjejsnack hela kvällen... Var så roligt att bara få sitta och prata och ta del lungt.. Var ett tag sen sist minsann.. Nu ska ju flickorna Anna och Cissi lämna mej ensam kvar här i staden oxå, så det är tur att jag har knutit lite nya kontakter!! Alltid lika roligt att lära känna nytt folk!! Me Like!! Annars gjorde jag ju även 2 duma saker igår.. Första råkade jag gå rätt in i en glasdörr när jag skulle in i en affär och sen råkade jag posta mina vantar =( Skulle lägga på brev på lådan och hippsvipps var vantarna oxå borta =( Inte bra, inte bra.. (men ganske kul ändå)

I kväll har jag inga planer alls.. Nicke är på middag med sitt Team och jag chillar i soffan.. Blir nog lite film och chips kan jag tro.. Vi sov VÄRSTA länge idag, blev rätt sent för oss båda igår.. Jag åkte hem vid 3-tiden och prinsen seglade inte in förrän i tidiga ottan.. Klockan var nog närmare 5 innan han kröp ner i sängen..
Men är inte helgen till för att mysa i sängen mån tro?? JOHO DÅ!!!!!  image207 (VILL HA!!!!)

Imorron väntar jobb för min del, inget brädåkande denna helg heller =( JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL!!!!!!!!!!!!!!

Jaja hoppas alla har en mysig hlg.. För er som ska ut på partaj; HAVE FUN!!!! och för er som bara tänker ta det lungt ikväll; TRYCK LITE EXTRA CHIPS VETTJA!!! Pussar och Kramar Herrå´
                                                          image206

Jobbet inne i stan och jag är ledig hela dan...

Ja idag har vi flyttat vår arbetsplats in till city... Vi ska jobba där i ca 2 veckor innan vi flyttar in i de helt nya loalerna på gamla I5 området.. Kasernen längt bort blir vårt högkvarter =) Jag som bytt pas med Sabbe fick ledigt idag och stannade i sängen imorse och prinsen fick streta iväg ensam till jobben... Hade egentligen tänk gå och träna men jag har ju lite ont i nacken/axeln efter att ha kört lite väl mycket smaschar på Wii... Somnade istället om och sov till fram emot 10,30 tiden, tänk vad skönt det är med sovmorron= Me LIKE!!!!

Kollade vädret och bestämde att det inte var någon bråska ut, vinden var allt utom mild och det hänge tunga snömoln nära marken.. Tog istället en lugn start på dagen och njöt av ledigheten.. Till slut tog jag mej iaf ner till stan.. Med en blixtrande huvudvärk blev det snabba ryck i snöovädret.. En snabbis till apoteket och ett återköp av en julklapp (Nicke fick 2 strykjärn i julklapp) och sen hem till Nickes place igen... Fixade lite käk och snackade på msn.. Kollade lite tv men det blev sådär med tanke på den hemska skallebank jag lider av idag.. Prinsen ringde och frågade om han skulle komma hem med alvedon (Han är den bästa!!) men eftersom han skulle bli sen åkte jag istället hem till Frösön en sväng.. Här finns både alvedon och migrän meducin (har en känsla av att jag kan komma att behöva det ikväll)
                                                      image205
Eftersom jag bytt pass med Sabina jobbar jag alltså på lördag, inget Ramis denna helgen heller =( Hoppas jag överlever ändå...

Annars rullar livet på i maklig takt.. Jag har varit väldans slapp med träningen på sistone men jag hoppas det blir ändring på det snart.. Det är ju inte direkt så att kroppen får den motion den vill ha efter några omgångar med Wii =) Igår när jag kom till Niclas hade han köpt en present till mej!! BÄSTASTE KILLEN!!!! En alldeles egen hårborste, kan ni gissa vilken färg den va?? Jo men rosa såklart =) Matchade fint med hårfönen som jag fick av min pojke i julklapp, åh vad jag tycker om honom.. Pussar till dej Nicke..   
                                                                                                                      image204
Nu måste jag tyvärr kast in handduken och vända mina ögon inåt innan skallen sprängs.. Hoppas alla mår bättre än jag.. Kramar och Pussar

Ps: Linda, min  twinnie.. Här kommer MASSA, MASSA snö och den är BARA till DEJ!!! Pöss    

Snöoväder och ont om kläder....

Ja nu är det minsann vinter här i landet.. Snön yr som aldrig förr och det är helt klart FRISKA vindar som anfaller mig när jag vågar mej utanför dörren =( Bra att det kommer snö iaf =)
                                                              image202

Kom precis tebax till staden efter en snabb tripp till Härjedalen... Åkte igår efter jobbet och skulle upp till mitt Ramundberget idag, men vädret sög och jag var allt för opepp...
Idag var jag nära att förböda oxå när jag skar mej i handen.. Blodet forsade image203och jag mådde lite dåligt när jag fick syn på mitt kött där inne.. Nu har jag iaf satt på ett plåster och vet inte när jag ska våga mej på att byta det... AJAJAJ säger jag bara  =(   

Satte mig då till slut på en mycket full buss tebax hit til Ösd istället... Massa, massa kidos på bussen som var lite väl trötta så nån sömn på den resan blev det inte.. Jag sov typ 12 timmar i natt som va och så fort jag typ satt mej ner idag så har jag somnat.. Är det nåt ALLVARLIGT fel på mej eller?? Hoppas inte det...

Veckan på jobbet har varit tung och seg.. Tror att det är dags att se sig om efter nåt annat nu.. Har ingen motivation och nu efter det att min arbetsplats flyttar kan jag inte träna på lunchen längre... Kommer att bli stor som ett hus om jag ska sitta där och jäsa hela dagarna, inte bra inte bra... Tänk om det kunde trilla ner ett intressant förslag i skallen på mej bara sådär.. Det skulle inte vara helt fel kan jag säga ;)

Va hem till Frösön en sväng förra veckan och såg om lite.. Mamsen var här igår och hon hade fraktat hit alla mina julklappar så nu blir det bubbelvatten (med min nya Sodastream) och Potatisgratäng ( med min nya hushållsassistent) för hela slanten... Betyder altså att jag får lov till att spendera en del tid hemma hos mig i fortsättningen, hihi...

Just nu är jag iaf hemma hos Nicke, men han är dessvärre inte hemma =( Men han kommer senare iaf.. Jag för min del ska krypa upp i soffan och bara mojsa.. Kan ju finns en viss risk för att jag somnar, men jag ska göra mitt bästa för att hålla mej vaken tills min prins kommer hem..

Hoppas alla har en fin helg och att ni njuter av ledighet och varandras sällskap... Pussar och Kramar

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!

Ja nu var det 2008 då, tänk vad tiden går fort =) Saker bara händer och det knappt så man har tid att reflektera över vad som sker i ens eget liv...  Det har varit ett par underbara dagar sen jag kom tebax till staden.. Jag och Niclas har varit hemma hos han och haft det hur mysigt som helst, idag har vi knappt lämnat sängen =)

I fredags var jag, Nicke, Noli och Malin ut och drack lite öl.. Vi var på G3 och kollade läget och det var rätt så najs.. Det var en lugn kväll med god öl och trevligt sällskap, Nicke-pojken skule upp och jobba på lördagen så... Jag var ju som sagt hemma hos mej och bubbade möbler... 

Lördagskvällen och typ hela söndagen var vi bara hemma och tog det lungt.. Vi lagade god mat och kollade tv.. Planerna inför nyårs-kvällen bokades oxå, det blev staden =)

Vi spenderade mycket av nyårsaftonen i sängen.. Niclas mamma och hennes sambo kom förbi en sväng, så har man träffat svärföräldrarna då =) Noli kom förbi vid halv tre och vi bagav oss till Bowlinghalen för ett par timmar på banan.. Jag gick ut starkt och slog en strike det första jag gjorde =) Haha synd att flytet inte varade... Taxi tur och retur Frösön för att hämta upp nyårs-outfiten och sen hem till Nicke för att göra mig i ordning... Kvällen spenderades hemma hos Niclas vänner med middag, skumpa och jäkligt trevligt sällskap... Vi spelade spel, pratade och skrattade och det blev en hel del alkohol innan vi til slut begav oss hem mot Skolgatan för några timmars sömn.. Tack alla för en jätte trevlig Nyårs-afton!!!
                                                                       image201
Idag har vi haft en riktig mys-pys dag =) Vi har knappt lämnat sängen och vi har inte gjort mycket för världen.. Hemkörning på frukost pizzan och hyrfilm direkt i tv:n, kan det bli en bättre start på det året??? I DON`T THINK SO!!!!!

Hoppas alla har haft en fin nyårs afton!!!! Pussar och Kramar

RSS 2.0