Sommar, SOL och massvis med öl....

OHHH JA!!! Nu har yran-veckan kommit igång på allvar och helgen har mestadels spenderats nere på stråket, dag som natt =) Pappa och Kari var här på besök och vi har haft en trevlig helg.. God mat myckt kalla öl och trevlig underhållning... I fredags tog jag tjänst-ledigt och mötte upp pappa vid ett-tiden. Vi åkte till bolaget och sen hämtade vi Kari vid tåget.. Middag och några öl med dem på stråket och sen gav jag och prinsen oss av vidare mot lite vildare partaj.. Olearys-tältet och hatten var kvällens "place to be" tydligen.. Vi var även upp på G3 en sväng efter det att stråket stängt =) På lördagen vaknade jag vid 9-tiden och kunde naturligtvis inte somna om igen så det var bara att gå upp det.. Gick en shopping-runda på stan och sen blev det lunch nere på stråket.. Träffade Carro en liten sväng och prinsen kom ner och joinade oss. Efter en väl-behövlig dusch gick vi ner och åt middag, Nicke drog iväg på fest och jag, pappa och Kari tryckte käk tills vi nästan rullade.. Blev en tur hem till Fridli oxå innan stråket.. Kvällen var rätt seg och jag måste nog säga att fredag-kvällen var skojigare...

Igår tog jag sovis.. Var i badhus-parken med Carro och njöt av solen och spanade på kändisar ;0) Middag hos Lena (Nickes faster) med svärfar som hade fyllt år, grillat och nyplockade jordgubbar med glass, MUMS!!!! Efter den en runda med grabbarna på mini-golf banan.. Jag somnade ovaggad vid 21-tiden, hård helg!!

Nu väntar jobb varje morgon kl. 07.00!! Inte roligt =/ Skönt att man kan komma härifrån i någorlunda tid iaf..

Hoppas ni haft en fin helg, Carro du vet jag jag alltid finns här för att hjälpa dig med dina hjärn-spöken!! Puss och Herrå´

Feeling hot, HOT, hot....

OH MY ...... Snacka om värma =) Höll på att smälta som glass när jag klev ut från jobbet efter 10 timmar med en fläkt i nacken.. Nog för att det skulle bli varmt men detta ver helt ofattbart.. ÄNTLIGEN (fast samtidigt puhhhh).. Längtar till kalla öl på stråket imorron ;0)

Jobbade låååång-pass idag men dagen har ändå flutit på bra, bara några få tjafs (som jag så klart vann) och en hel del bra stats.. Känner dock på att sitta inne, framför en data skärm i 10 timmar i stäck =/
Nu är jag iaf hemma.. Köpte med mig kina-mat, MUMS och nu sitter jag och slappar i soffan.. Har gjort världens träningspass oxå =) Sprang först ner till tvättstugan med värsta tunga tvätt-påsen, sen upp igen till lägenheten, sen 5 trappur upp till vinden med en låda porslin, hade glömt nyckeln så ner igen, sen upp igen och in i förrådet, blev sen så nödig att jag var tvungen att springa ner igen och sen upp igen!! Och allt detta för att leta reda på ett par tunna små leggins.. PuuuhhhHHh =)

Har snick-snackat med mitt lilla träsk-troll Carro Barro en sväng oxå, kul att höra att hon har det bra där ute i sin Ö-viks skog.. Ringde nyss mitt andra lilla Carro-troll men hon var oxå ute i nån skog?? WHAT?? så jag hörde inte nå vad hon sa.. Hon får plinga när hon kommer hem istället..
Lyssnar just nu på "Natasha Bedingfields" "Pocketful of sunshine" (ME LIKE!!) och skapar en Yran-skiva för snart... SMÄLLER DET!!!!!
Nu ska jag pejla lite resor till mej och mamsen.. En vecka i Turkiet bara väntar på oss ;)

                                                                                            Kram och Puss

Tillbaka i staden, på jobbet, i vardagen....

Jo då var den efterlängtade, allt för snabbt slut men otroligt SKÖNA semestern slut =( Alldeles för kort med 2 veckor, inte bra alls.. Är tebax på jobbet och första dagen var den värsta någonsin i min karriär =/ Typ ASA-lång kö hela jäkla dagen och inte en endaste Carro att vila ögon och öron på...

Nu är det iaf lite lugnare och man hinner till och med andas mellan varven..

Andra semester veckan började förra måndagen.. Prinsen jobbade så jag tog och stor-städade vår lägenhet (vilket var välbehövligt).. På tisdag-morron drog vi iväg till Sandviken för en vecka hos Pappa och Kari.. Tågresan tog ca 4 timmar och självklart kunde jag inte slå igen ögonen och sova på hela vägen (Nicke  däremot sov HELA vägen).. När vi kom fram var det fullt hus, Karis äldsta dotter och hennes familj var på besök från Norge och vi hann iaf säga hej innan de drog vidare på sin semester.. Dagen var ganska lugn.. Vi fikade, åkte till Högbo för fika och minigolf och sen stod jag för middagslagningen, "Kycklingpasta alá Linda".. Kvällarna har varit lugna hela veckan, en god Irisch coffe och kort spel..
På onsdag drog iväg till Gävle.. En heldag med shopping, öl på uteserveringar och massa SOL!! var precis vad jag behövde.. Resten av veckan var oxå relativt lugn, torsdagen slappades runt i Sandviken, middag med Stina, Mattias och Matilda då Pappa och Kari firade ett-års dag sen deras förlovning =) Fredagen spederades mestadels i VAlbo, Ikea och annan shopping stod på listan.. Hittade en hel del till lägenheten och några små plagg och skor oxå, hihi..

Lördagen spenderade vi delvis i sandviken, delvis i Gävle.. Var hem till Stina, Mattias och Matilda och SHIT!! vilken fin lägenhet dom hade, vill oxå ha =( Vi åkte även ner till Gävle hamn en sväng och kollade på "Ostindiefararen Götheborg" som lag ankrad där över dagen.. Vi fyra-tiden rullande vi hemåt på en något otrevlig tågresa där anti-skak systemet på tåget var ur funktion, inte kul att sitta och vara orolig för att när som helst få en tung resväska i skallen.. Tåget blev dessutom nära 40 min försent så när vi äntligen kom hem till vår lilla stad var det bara käk och sömn som gällde..
På söndagen tog vi det mest lugnt.. Chillade och NJÖÖÖÖÖT av den sista dagen på semestern...

Känns INTE bra att vara tillbaka på jobbet, blir bara sur och trött.. HUVUDVÄRK är nu igen mitt förnamn... Efter jobbet måste jag hem och städa lite inför helgen.. Skulle gjort det igår men istället träffade jag min Carro för fika, skitsnack och spioneri på det kommande stråket hihi -_-
På fredag kommer Pappa och Kari hit för en tur på stråket, hoppas kunna på tjänstledigt på eftermiddagen så vi kan umgås lite =)

Nu äre iaf lunch, DAGENS HÖJDPUNKT!!! Pussssssssssss

Back from "buschen"...

Ja efter ett par väl behövliga dagar ute i skogen är vi tebax i civilisationen igen =) Vi har haft det SÅÅÅÅÅ mysigt ;0) Bara laddat batterierna och rått om varandra, min prins och jag.. Blev dock inte så mycket fiske, men det tar vi igen nästa gång.. Vi har eldat, spelat spel och kort, läst, ätit god mat, vilat och iaf försökt komma ut med båten (vilket slutade med att vi nästan åkte ner för en stenig fors, blåste lite väl mycket)

Varit hemma i staden i 2 dagar nu och en till blir det innan det bär iväg på nästa lilla semester-tripp, Sandviken är målet..
Hemma i staden var det sig likt.. Vädret har varit sjukt trist med massa regn och gråa moln =( Var ut en liten sväng igår och köpte en present till Stina, Mattias och lilla Matilda-sötisen.. En snabbis till apoteket och bolaget oxå, men det var verkligen allt! Dagen spenderades mestadels i soffan, läste, kollade tv och smaskade i mig lite Ben&Jerrys =P Prinsen satt vid sin älskade dator mest hela dagen.. Efter middagen (värsta goda planksteken) drog Niclas iväg till Lars på fest och jag skulle till Carro-vännen men var allt för seg.. Stannade istället hemma och kollade film.. Såg en rätt hemsk film som gjorde det svårt att somna sen (jag var ju alldeles ensam juh), inte kul när min älskling inte finns bredvid mig.. Nu finns han iaf på andra sidan väggen =)

Idag ska jag försöka hinna med en visit hos Carro och annars har vi inga planer alls, det är ju verkligen det här som är semester =)
Imorron jobbar prinsen och jag ska väl börja packa antar jag.. Tåget går värsta tidigt på tisdag-morron men när vi kommer fram väntar SOL, för det har jag bestämt!! SÅ DET SÅ!!

PUSSAR OCH KRAMAR <3

ÄNTLIGEN SEMESTER!!!

Ja idag var första dagen jag INTE BEHÖVDE GÅ TILL JOBBET!!!! Semester var det enda som stod på schemat =) Jag har verkligen läääääängtat efter det här och det känns nu otroligt SKÖNT!! =)
Idag har jag dock inte legat på latsidan direkt, jag har städat hela lägenheten från topp till tå, tagit en promenad och en cykel-tur, varit och handlat mat,lagat mat osv, osv..
När jag var och handlade på Hemköp idag började jag kolla lite på olika priser och det skrämmer mig hur fruktansvärt dyrt alltig är!! Kolla bara nu ska de börja ta pant på löken oxå.. Vart är världen på väg?? ;0)
                                       

Imorron bitti drar vi iväg till "Råndalen" för lite kvalitén i naturen med fiske, god mat, MASSA mys och bara njutning.. Äntligen ensamma bara jag och min underbara prins.. Vi ska vara där hela veckan och kommer nog inte tebax till staden förrän till helgen.. Inga direkta planer utan bara vara är det som står på schemat =)

I helgen hare mamsen varit på besök och vi har "turistat" lite i staden med omnejd.. I lördags åkte vi först en sväng till "Lillänget" för att återlämna ett par skor som jag köpt till "Nicke" men som var för små =/ En sväng till Jamti-bryggan för lite kultur (Ångbåtarna anlände och folk var klädda i sekelskiftes utstyrslar) och sen vidare till dagens höjdpunkt... FRÖSÖ ZOO!! Spelar ingen roll hur gammal jag blir, kommer alltid att uppskatta denna familje-park =) Vi började med en lunch och sen vandrade vi genom parken och kollade in alla djuren.. Lite dålig timing dock då 50% av djuren precis hade sin middags-vila.. Men vi fick ju se en del av dom sova iaf =)
     
                         

Efter en tur i den lite slemmigare delen av parken (tropikhuset) begav vi oss åter mot Storgatan.. Vi gick och shoppade lite mat och sen hem där mamma tillagade en utsökt middag; Fläskfilé, klyftpotatis, bea-sås och en god sallad, MUMS!!!Det är så skönt att någon fixar middag till en ibland.. Kvällen spederas i soffan, Nicke, jag och masen kollade "Arn" och käkade jordgubbar och godis...

Söndagen skulle tillbringas på "Verkö" och "Tomée" men ack vilket sur-väder det var när vi vaknade =( Nej vi fick göra en bil-utflykt istället.. Jag och masen styrde hennes volvo mot "Rödön" och "Norderön", vi käkde en god lunch på frösön och avslutade med lite mat-shopping på Konsum.. När mamsen begett sig hem-över åkte prinsen och jag till svärmor och letade fram Niclas fiske-grejjor.. Vi käkade en pizza-middag och spederade även denna kväll i soffan, GÖTTANS!! =)

Prinsen har jobbat idag men nu har alltså även han tagit SEMESTER!! Imorron drar vi...

Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss


Sommar, sol, värme...

JAAAAA!!!!!!!!! Tro det eller ej men det har faktiskt varit fint väder i 3 dagar nu!!! Hoppas det håller i sig under mina semester veckor oxå =)

Idag är det torsdag vilket betyder att det är bara 2 dagar! kvar att jobba.. Jag borde egentigen sväva runt på små moln med tanke på det, men nä?? Jag känner mig bara down =/ Hoppas det bara är en liten, liten svacka för nu vill jag vara glad, pigg och allmänt social..

I tisdags efter jobbet gick jag och fikade med Carro.. Hon har varit hemma ett par dagar nu och det märks verkligen på jobbet.. Ingen granne att skratta, viska, retas och busa med =( Vi satt på "Pause" i närmare 4 timmar och det var bara så skönt att få spy lite galla över världen...
Igår var det för första gången på länge en LUGN!!!!! dag på jobbet =) Carro var tebax och dagen rullade på i ett ganska lagom tempo.. Efter jobbet gick jag ut på stan och shoppade några födelsedags presenter till min mamma.. Det blev 2 st nya detaljer till vardagsrummer och en lite börs oxå.. efter maten somnade båd ajga och Nicke i soffan och det var sååå skönt, vår nya soffa är verkligen GREAT!! Kvällen spederade jag med att plocka undan lite hemma, medan Nicke gick på krogen.. Är det verkligen rättvist det, hmmmm????

Idag efter jobbet är det tvättstugan som gäller (om den är ledig förståss) och annars sitter jag gärna på en park-bänk och trycker glass resten av dagen =)
Hoppas ni som har semester njuter av solen och ledigheten, JAG AVUNDAS ER!!

PusSaR oCh kRaMAr FRån eTT sOLiGt ÖstERsUnD

RSS 2.0