Summerfeelings...

Ja imorse när jag vandrade till jobbet fick jag verkligen sommar-känslor =) Kl. var drygt 06,45 och det var riktigt varmt ute!! Behövde inte ens ha jackan på (och då är jag en sån som fryser när kylskåps-dörren är öppen!!) SKÖNT!! att vi äntligen får lite värme och sol för det har jag saknat länge nu.. 
                                                     image246
Jobbet då?? Jo minsann precis lite "lågt" som vanligt =~/ I onsdags var jag iaf på en "Röda korset"-utbildning för att friska upp minnet gällande första hjälpen.. Jätte bra utbildning med mycket nyttig information. Jag får väl dock hoppas att jag aldrig behöver dra nytta av mina kunskaper, men det är alltid bra att kunna!! =)
Hände en tråkig grej då oxå.. När vi var på utbildningen råkade jag klia mig lite i mina allerig-ögon och vipps svällde det ena ögat igen och såg ut som en jordubbe!! Kunde inte se ett skit och det gjorde fruktansvärt ONT!!! Upp på vårt plan och hämta meducin... När jag sedan skulle ner igen såg jag ju rätt kasst så jag tog tappan på armar och ben istället för på fötterna, AJ AJ AJ!!!

Efter jobbet i onsdags åkte jag med svärmor till Torvalla. Vi var bjudan på grillat (MUMS!!) och prinser var redan där för att fixa sin frippa.. I går eftermiddag åkte han till Umeå för att vara med i VM i brännboll så nu blir vi ifrån varandra JÄTTE-länge =( Mamsen kom iaf igår,  vilket var tur så att jag slapp vara ensam hemma.. Vi var på stan, käkade kina-mat och sen gick vi på bio. Vi såg filmen "Varg".

Idag är det ju fredag och då blir man alltid lite extra glad =) Efter jobbet ska jag sitta på ett tåg i 4 timmar till Gävle. Åker till Sandviken i helgen för att hälsa på pappa och Kari. Shopping på Ikea ska oxå hinnas med det lovar jag!! Det var beräknad nedkomst på Stinas lilla bebis igår så jag hoppas den har kommit ut tills jag kommer på besök =)
Hoppas ni alla som är lediga NJUUUUUUUTER av solen idag, jag vill äta glass till frukost, lunch och middag nu mera... Puss pUss

                                                image245

Sicken jäla fest???

Jaha så var helgen över och förbi då =( Tillbaka på jobbet med samma vanliga ångest, BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ =0P Helgen då?? Jo fredagen blev hel-lugn.. Var bara hemma och myste hela kvällen, kollade lite på tv och slappade =) På lördagen gjorde jag frukost åt prinsen, tog en dusch och diskade upp lite.. Vi drog ut på stan i UNDERBART solsken och satte sprätt på lönen!! Vi köpte ny inredning till vårt badrum (duschdraperi och handddukar), nya kuddar och ljuslyktor till vardags rummet (vidareutvecklar det gröna), nya linnen och ASA-SNYGGA röda pumps (ja lite nytt till kvällen skadar ju inte) och en ny vit fin tröja till sommaren.. Prinsen köpte nya skor oxå =)
Vi käkade subway-macka och glass i solen och sen träffade vi Carro och Sofie en sväng oxå.. Hem och göra mig i ordning och sen kom flickorna.. Vi tog en taxi bort till "Multihallen" där vi träffade resten av vårt team för ett gokart-race.. Det var skoj att köra, men rätt så svårt =$
                                                               image244
Efter raceandet gick vi till "Easter Palace" och käkade deras Mongoliska grillbuffé, det var verkligen super smaskigt!!
Festande fortsatte senare hemma hos oss. Vi kollade på Eurovision och det dracks rätt friskt.. Efter ett par timmar och en flaska Minttu Black (som jag förövrigt dragit i mig det mesta av) drog vi vidare mot GIII.. Har bara svaga minnen därifrån så jag låter det vara osagt om det var skoj eller inte.
Igår förmiddag vaknade jag upp med JORDENS skallebank och det är tveksamt om jag mått sämre =´/ Trodde att timmarna jag spederade med huvudet i toan skulle råda bot mot detta, men ICKE!! Men jag hade ju ingen annan än mig själv att skylla (fan oxå).. Jag tog iaf tag i mitt liv och gick upp och bakade en "Broccoli- och skinkpaj". Vi gick och fikade på Wedermarks och sen shoppade vi lite mat på hemköp.. Chips och dip hamnade oxå i korgen en dag som denna.. Kvällen var inte så mycket att hänga i granen, höll mig mest stilla med ögonen vilandes på dator eller tv..
Igår (måndag) efter jobbet åkte vi med Niclas pappa till Dvärsätt för att kolla på en soffa (igen).. Vi hade sett en på en reklam-lapp och tro det eller ej! VI SLOG TILL!!!! Så nu är vi snart stolta ägare av en ny soffa, ÄNTLIGEN!!!
                             image243

Idag efter jobbet ska jag och Plunsen åka till Lillänget och kolla på skor, Skopunkten öppnade där för någon dag sen och det är... TAG 3 BETALA FÖR 2!! HUR BRA SOM HELST JU!!


Regnet det bara öser ner...

                                    6 månader med min älskling!!
             Ja idag har jag och min prins varit ihop i ett halvt år!! 
                                                       image242
Ja och idag är det verkligen SUR-väder i staden.. Helt ok när man ändå måste sitta inne och slava på världens kanske just nu tråkigaste arbete. Efter en vecka i horisontellt läge är jag åter på benen.. Vart hemma hela förra veckan och helgen blev cool lugn.. Måndagen var jag ledig så då blev det lite ärenden på stan (b.la vita tyg-skor ÄNTLIGEN!!) och sen var jag och prinsen iväg och kollade på en ny soffa!! Dock kunde vi inte enas så det blev ingen =( Men nu har jag (tro det eller ej!!) gett med mig så det blir den dyra som Nicke vill ha.. Vi ska åka dit igen på lördag och beställa den...

I tisdags var jag då tillbaka på jobbet.. Kändes helt hopplöst tråkigt fast jag varit borta så länge =/ Fick iaf en läkartid vid 11-tiden och efter besöker hos en något "märklig" doktor blev jag hemskickad igen.. Hade någon virusinfektion (som nu var på utgång) och det togs en del allergi tester. Fick nya allergi mediciner och en dos kortison.. Gick hem och vilade resten av dagen och igår var jag alltså på benen igen..
Jobbade hela dagen och när vi kom hem väntade tvättstugan, SUCK!!! Vi hade "bara" 5 maskiner att fylla.. Men men nu är det gjort.. Hoppas dagen snart är över och att jag får lämna detta trista bygge.. Tur att det finns underbara kollegor att fördriva tiden med, puss på er!!

Snor, snor och mera snor!!!!!

Ja det känns som om det är det enda som finns innanför mitt pannben just nu =( Ligger hemma i soffan med jordens förkylning, INTE ROLIGT!!!
Orkar nog bara skriva några rader men iaf..
Den här veckan har det inte hänt någonting alls faktiskt.. Har bara legat på soffan med nysattacker och annat trams.. Sett en hel del filmer och använt upp en och annan näsduk..

I fredags var jag iaf på Plaza med prinsen och några till.. Jag var helt off och tackade nej flera gånger när de ringde och bjöd dit mej.. Men men en middag vore ju ändå gott så jag anslöt till sällskapet.. Blev nån öl oxå som vi dessutom glömde betala för, men gratis ÄR gott =) Blev film och "Ben&Jerrys" på kvällen och sen sova för jag skulle upp tidigt på lördagen..
Vid nio-tiden satte jag mej på bussen och åkte de 15 milen till Hede för att vara med och städa ur min mormors dödsbo.. Moster, kusinerna och kusinbarn var redan på plats när jag anlände.. Men de hade minsann sparat en del vackra saker även till mig.. Gjorde en del fynd i form av otroligt vackra scarfar, solglasögon, broschar och en del annat.. Det var jätte intressant att gå igon alla gamla saker som är så fint bevarade.. Eftersom min mormor föddes redan 1912!! kan ni ju bara ana vilka smaskigheter vi kom över =) Fick även en stol som jag önskat mig sen jag var liten =)

Efter en lååååååång dag med mycket provande av roliga hattar, glasögon mm. blev det middag med en del av släkten och sen var det dags att åka 15 mil tebax till staden.. När jag skulle iväg hade dock min "smartcase" försvunnit nånstans bland alla saker, så det blev till att åka iväg utan både buss- och betalkort =(

Tillbaka i staden blev det en dusch, ett glas vin och lite tillpiffning för sen var det dags att träffa flickorna, ÄNTLIGEN!!! Anna och Cissi och jag träffades på "Dalwhinnies" där vi senast skildes åt.. Mycket prat, mycket vin och framför allt MYCKET SKRATT!! blev det.. Vidare sen hem till oss för lite mer vin och sen var det Olearys som gällde.. Prinsen och Patrik hade nu oxå anslutit till vårt sällskap.. Blev en timma på krogen och sen var flickorna och jag tvungna att skiljas åt.. Anna och jag kan ju cs hela sommaren vi =) Men Cissi-hjärtat har redan rest sin kos igen =..( Hoppas hon fåren bra sommar iaf..

Nä nu är jag helt utpumpad, orken är inte direkt min vän i dessa bistra dagar.. Måste iaf försöka ta mig iväg till banken för att hämta mitt leg. som äntligen kommit...

Hoppas ni får en fin dag i skit-vädret som råder.. Ta hand om er och varandra!! Puss och Kärlek

ÄNTLIGEN DATOR och HELG IGEN!!!!

                                           IDAG KOM MIN DATOR!! (Bara så ni vet)

Ja faktiskt, kommer inte ens ihåg när jag jobbade en hel vecka senast?? Har varit bort minst en dag varendaste vecka på sistone (SKÖNT!!) Fick precis månadsavslutet gällande min insats under april och det ser INTE BRA ut =( Helt sjukt upplägg på mitt jobb.. Jag kämpar minst lika bra som tidigare, jag är bättre på mitt jobb nu än jag var för typ 3-4 mån sedan, jag har SÄMRE lön och SÄMRE arbetstider, är det riktigt rätt det??? Nä så tycker inte jag att det ska vara.. Kan jag inte bara få komma härifrån nångång =/

Annars är allt bra, förutom min näsa.. Den är HELT PAJ!! Måste vara nån slags allergi eller nåt.. Det klias HELA tiden och det resulterar i massor av blod =( Vet inte vad jag ska ta mig till snart??
                                                            image241
  
Som tidigare nämnt blev det hemma kväll med middag, drica och mario cart hemma hos oss.. Prinsen var ut en sväng på krogen oxå, men jag skippande den delen..
Igår var jag ledig hela dagen så jag och Plunsen hade en go-dag.. Vi shoppade lite haircolor på Åhléns (enda affären som var öppen typ) och hyrde film och käkade Ben&Jerrys.. Kvällen spenderades hemma.. Vi målade den fördömda väggen (ÄNTLIGEN!!!) och kollade lite tv..
Ikväll ska Plunsen komma och sen blir det ev. lite utgång? Vet inte riktigt om jag har lust eller inte.. Får väl se efter maten och sådär.. Annars ska vi iväg och kolla på soffa i helgen och så hoppas jag att mamsen kommer på visit =)

Hoppas alla får en trvlig helg =) PUSS OCH PUSS

RSS 2.0