En hel del feber och datatrubbel...

Ja då hade man fått sin del av flunsa-kakan då.. Gick hem från jobbet påp tisadg e.m och när jag bäddat ner mig hemma hade jag en temp på strax över 39 grader =P Blev ett par dagar i stillhet med feber, HUVUDVÄRK och allmän seghet... Nu är jag iaf "back in the game" igen men tyvärr så känns jobbet inte roliga för det =( Samma jobbiga känsla infinner sig varje morron när klockan ringer och jag vet att det är dags igen.. Dags för huvudvärk, huvudvärk och en hel del huvudvärk...

I helgen var jag ledig och tog mej faktiskt ut en sväng på stan.. Det var "Gregorie marknad" så myckwet folk och knallar befann sig utanför mitt fönster (på torget).. Köpte lite nya saker till vårt nya hem och en ny outfit till lördag-kvällens happening, Magnus Betnér på storsjö-teatern.. Detr var fullsatt och det blev en del härliga garv må jag säga.. Han är RÅ kan man säga ;0)
Efteråt blev det nån öl (eller Zingo för min del) på Bishop arms..  Summa summarum en helbra kväll =)

Mormor är dålig och ligger på hospitalet, stackarn.. Har varit där en hel del alltså på sistone..

I söndags kom Plunsen tillbaka efter sitt lov (som hon spenderat i sängen med flunsan) och vi drog iväg på shopping.. Nya ÖB och Lillänge var 2 av de platser som berikades med vår nobla närvaro.. Även där införskaffades en del detaljer till lyan b.la en duschstång (ÄNTLIGEN!!!) och nya fina ljus...

Idag är prinsen ledig och är hemma och försöker fixa min (JÄ_LA) dator som lagt av helt och totalt =/( Det är så jäkla dåligt, var ju inte alls länge sen jag skickade iväg den.. Acer suger!!!!

Just nu längtar jag till sommaren, inget kul alls att bo i stan på vintern.. Här är bara lera, vatten, grus och slask!!! DET FÖRSTÖR MINA SKOR!!!!!!!!! Man borde få ett extra sko-bidrag om man ska bo här i denna stad tycker jag =)
Nu ska jag slå ihjäl 2 timmar till och sen är det äntligen hemgång.. KOmmer lite bilder från lägenheten så fort min dator får för sig att vakna till liv igen...

Pöss pöss

Äntligen på plats..

Ja nu har vi äntligen börjat komma i ordning i nya lyan!! Vi har fått in alla saker i lådor och skåp, så nu är det baar garderober och en byrå som fattas (kläderna bor i flyttkartonger än så länge).. Allt känns iaf jätte fräscht, så synd att vi bara har den på ett år =(

Jag har haft några dagars semester och varit i Ramis och jobbat.. Massa snö och sol och det var bara HELT UNDERBART!!!!
                                           image226

Så skönt att komma ifrån hemska jobbet här i stan oxå.. Idag lyser solen och jag förbannar den som placerade mig här i denna instängda, trånga och dåligt luftkonditionerade lokal, Grrrr =( (huvudvärken börjar bli en vana) Men jag söker iaf nytt när jag hinner =)   
             

Längtar efter alla mina vännor som jag aldrig träffar nu mera =( Känns som att alla är så utspridda och så långt borta.. Plunsen kom iaf tillbaka till staden för en kort tid, men nu är hon borta igen.. Skollov vad är det för grejjer egetligen?? (JAG VILL ÅXÅ HA LOV!!!!)

Till helgen ska jag och min prinsen gå på "Magnus Betnér" på Storsjöteatern (som förövrigt är vår nya granne).. Känns kul att vi ska göra något bara vi tillsammans =) Har ju varit ifrån varann i FleRA dagar nu när jag var i Ramis!! 
                                                              image225
 Nu ska jag käka lite lunch och se om jag pallar eftermiddagen.. NYTT JOBB NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      P         U         S           S

RSS 2.0