Telefoni trubbel och hur blir det med helgens bubbel??

Ja idag har vi bytt telefoni system på jobbet vilket medförde ett lättare K A O S!!!!!! Struligt som attan var det att förstå och jag hade en så kallad "bad day" idag =( Inget gick speciellt bra och jag hade en stark lust av att gråta.. Tur att man har kollegor som kan få en på något bättre humör =)
Just nu känns det som jag är en robot.. Jag jobbar, tränar, jobbar, äter, sover... Jobbar, tränar, jobbar, äter, sover etc. Snacka om att leva efter mönster (något som jag inte tillämpar med speciellt mycket entusiasm)
Efter jobbet var jag till farbror skomakare för att kolla om mina skor var klara, det var dom inte! Köpte iaf några små saker för att trösta mej själv.. Var även iväg och hämtade biljetterna idag så i övermorron blire Gävle och valbo för hela slanten!! Åsså får vi ju åka fiiiiiina bilen, bara det är ju halva nöjet =)
Nu är klockan snart sex och jag har typ 4 tvättar kavr, jag har inte nån mat hemma att koka mddag på och jag kom nyss på mej själv sitta och kolla på nåt tyska för nybörjare" progam om sälar???
Är det inte dags för lite semester snart?? JOOOOOOOOOOOO!!!!!!! Men nu är det bra en dag till och sen är jag ledig i hela image113  dagar... Skönt ska det bli minsann =)
Idag åt jag en glass.. Det var en magnum mandel, den är god men ful.. Den här glassenimage112 däremot den är ju värsta fin men äcklig, varför måste det vara så? Nån som ätit en glass som både var god och fin?? En pinn-glass alltså =)

                                                                            image114

Halloween står inför dörren har jag hört? Cissi-darlingen har bjudit in mej till par middag, fast jag inte är ett par.. Bra va!! Just nu känner jag bara för att vara hemma och ta det lugnt i helgen, men det kanske känns bättre snart.. Vi får väl se hur det blir med det, det är hur som helst en senare fråga.. Än är det ju några dagar kvar innan spökligheterna börjar.. Bhhuuuuu... image115

Lyxprodukter och annat klotter..

Jo det är jobbigt att gå upp tidigt! Jag måste verkligen kämpa för att ta mej ur sängen om morgnarna, fast det är lite lättare nu när det är mörkt.. Om jag fick bestämma hur det skulle vara så skulle det vara snö, mörkt och lite små kallt mest hela tiden =) Jag förstår faktiskt inte varför jag gillar dessa mörka månader så mycket, jag är ju egentligen mörkrädd??
Jobbade iaf fram till 10-tiden sen körde jag ett pass på step-in och sen jobbade jag fram till 16.00.. Va på stan en sväng efter jobbet, köpte lite nya "slappa hemma i soffan" kläder och även nytt schampoo och balsam.. Det är INTE klokt att det ska vara så dyrt med bra produkter.. image108= 365:-!!! Inte bra, inte bra =(

Så här fint vare när jag gick hem från jobbet idag =)
image106

Här kommer lite onödig fakta om filuren "Linda Erika":

Jag ÄLSKAR snö och färgen rosa
Jag är en något klumpig person (eller så har jag bara otur)
Jag är miljömedveten
Jag tror faktiskt att tomten funnits på riktigt nån gång                                 
Jag har väldigt svårt att visa ilska
Jag tror på ödet (ibland!)
Jag har aldrig sett "Sagan om ringen" filmerna
Jag har därmot mönstrat
Jag vill inte ha något husdjur

Se där många onödiga fakta nerprintade på bara några minutas, hihi =)
Det är rätt skoj att lära sig annat om människor än bara det "vanliga" som vi utbyter genom umgänge

Nä nu ska jag göra nåt vettigt...   image111

Ensam Linda söker...

Har precis sett ännu ett avsnitt av "Ensam mamma söker" och jag måste erkänna att jag gillar det programmet =) Jag tror nog egentligen inte att de är "mannen i sitt liv" de finner där, men jag tycker att de är tuffa som vågar satsa och gå vidare i livet!! Jag däremot har under den senaste veckan funderat en hel del på vad jag ska göra med min egen tillvaro och hur jag kan påverka mitt liv... Jag har kommit fram till en del bra saker och insett att mitt liv har tagit en annan kurva än vad jag trodde det skulle göra!! "Man lär sig livet genom att leva det " helt enkelt!
                                                image105
Kärlek och någon att dela framtiden med har ägnats en hel del tankar på sistone, dock på ett avslappnat och lagom seriöst sätt.. Det kommer när det kommer bara man är öppen för det tror jag =)

Imorse när jag kom till jobbet var det typ ingen annan där? Satte mej iaf och efter ett par minuter kom en av support killarna och sen en till... Men det var lixom för lungt ändå, hmm?? VARFÖR HAR INGEN VÄNLIG SJÄL BERÄTTAT FÖR MIG ATT VI SKULLE STÄLLA OM KLOCKAN??? Gjorde vi inte det i augusti förresten?? Men iaf så fick jag ju sitta på jobbet och glo i en timme innan det blev "arbetsdag" så att säga.. När den väl drog igång gick den iaf bra, vi var 3! st som jobbade.. Är rätt så slut i skallen nu kan jag säga =/ Imorron går jag in i min andra! "Börja VÄRSTA tidigt vecka" och jag ser fram emot det med måtta.. Ska försöka få ledigt nån dag så jag och mamsen kan åka till Gävle för att häma fin bilen och shopa loss på image102  ME LIKE ALOT!!!
Imorron ska jag ansöka om mitt nya mastercard   Det är ett "rosa bandet" kort som gör att man skänker pengar vid alla sina inköp, sånt gillar jag STARKT! Jag blev även erbjuden 30.000!! kr i kredit eftersom jag är trogen kund som det så fint heter.. Nja jag vet inte hur det skulle sluta?? Antagligen med kronofogden i hälarna.. Det där med gränslöst shoppande är något jag inte riktig kontrollerar för tillfället =)

Eftersom jag var tvungen att jobba idag så missade jag mitt spin-pass... Får nog träna ett pass på lunchen imorron så jag inte tappar stinget nu när jag ÄNTLIGEN kommit igång!!
Pappsen lagade ju förresten mitt punka när han var här så jag har ju cyklat endel i helgen ändå.. Nu susar jag minsann fram på min coola ride som aldrig förr.. Whhiiiiiiiiiiii
Hoppas att alla haft en bra helg och att ni har varit rädda om varandra.. Hug hug hug

and another early morning...

Ja det blev ingen sovis idag heller =( Igår var det ett mindra kaos på jobbet, jag var den ENDA som jobbade på hela dagen! Ingen kollega så långt ögat nådde... Ska det verklgen vara så här i livet? Efter typ 3 veckor på nya jobbet blir man lämnad vind för våg för att styra hela skutan ensam!?!? Tur att det fanns vänliga själar på support avdelningen som ryckte in och hjälpte den stackars ensammma piraten (jag alltså)... Nää det här kommer jag att gå vidare med, det blir plankan för den som är ansvarig för detta.. HEHE!!!
Nu ska jag iag iväg tll jobbet då igen, tänker ju inte sätta någon annan i samma sits som jag satt i igår... Då är det faktiskt bättre att gå dit och kämpa en dag till och må bättre innuti =) Hoppas det blir lite lugnare idag dock, hade väl sisådär en 45 min kö när det var som värst igår, inte så kul... Peace out..

It´s just another early morning...

Åhhh när ska jag få en välförtjänt sovmorron egentligen?? Jag är uppe tidigt typ jämt ju =( Imorron är jag ledig igen, men då kommer ju pappsen förbi en sväng igen så då lär jag ju inte få sova... Hmmm jag får nog lova att planera in en "sovmorrons dag" framöver =) Nu är kl. 08.15 och jag ska snart bege mej till jobbet.. Igår var det jätte lungt på jobbet och det var fredgasstämmning så det visslade om det.. Jag jobbade ju kväll och vi hoppade bara runt och levde rövare mest hela kvällen.. En av våra teamledare "Jon" gjorde en jäkligt rolig grejj... HAN RINGDE IN OCH LÅTSADES VARA EN KUND! Jag som fick smatalet fick utstå en seeeeeeg, lite bakom och små kåt kille som undrade om man fick kolla på vilka "sidor man vill på internet?" "Om man fick kolla på nakna tjejer (och killar!)"... Snacka om att vi (och dom förståss) fick oss ett gott skratt.. =)

Nu måste jag iaf sticka =) Have a nice weekend everybody! Herr´å

Hundbajs under skon...

Ja jag råkade ut för det idag!! INTE SÅ ROLIGT!!! Så till att börja med vill jag åter igen uppmana ALLA hundägare i denna stad att: "PLOCKA UPP EFTER ER HUND!!!!!" (om inte er hund kan göra det själv förståss)
Så då var det sagt =)

Jobbade 7-16 idag, värsta passet enligt mej.. Jag är ju ingen morronmänniska direkt så jag tycker det är lite kämpigt att gå upp så tidigt.. Dagen på jobbet har varit ok men det har varit många "krångliga" fall som tagit upp mycket av min tid.. Va på Stadium på lunchen och inhandlade skorna (se tidigare blogg).. Dom är verkligen söta.. Jag var på stan en sväng efter jobbet oxå, jag köpte en tröja (en sån som är bra för miljön!) och en godispåse (en sån som är bra för mej) till helgen.. Eftersom jag ska jobba lite även denna helg så tycker jag faktiskt att jag får unna mej lite "sweets"...
Har ett pass med Jonas imorron innan jobbet och sen har jag bokat in mej på "pulsspin" på söndag oxå =) GOOD GIRL!! Synd bara att jag knappt kan röra mej utan att känna mej som en "några år äldre än 95"-årig liten dam image99pga. all "train pain" (träningsvärk)..
 Kanske måste införskaffa en sån här för löningen?
image100
***************************************************************************************************************

På lördag komer Maria och Anjaimage96 (sötisen) hit, hopas jag hinner träffa dem lite..
Pappsen är här och hälsar på ikväll, han ska sova här i natt innan han ska vidare till image97imorron.. Han fick stå för middagen, image98 såklart.. ME LIKE!!!

Aerobox och ny jeans...

För att sammanfatta dagens mästa känsla; PAIN, PAIN, PAIN!!! Ja jag var ju en duktig flicka och trippade iväg på ett "areobox" pass utan att ha en blekaste aning om vad jag gett mej in på... Shit my god vilken jäkla smärta, ända in i öronen kändes det! Så mycket mjölksyra på så kort tid, är det verkligen möjligt??
Överlevde iaf passet och kände mej riktigt stolt och nöjd när jag till sist begav mej mot Idas place för en välförtjänt dusch..
Dagens planer var att fönster shoppa på stan, men eftersom det trillat in lite cash på mitt konto igår sprack planen
och det blev "real shopping" istället =)
Nya, snygga jeans från ett av mina favvomärken image94  (hittade en hel boutique fylld med just "Koola anna" kläder!!!!) och nya varma lååånga stickade strumpor, nya linnen samt lite nya duschcremer (som var rosa =>) senare begav jag ej äntligen hemmåt i en gul buss... Bakade och surfade mej igenom kvällen.. Snackade även i telefonen med min "Carro Barro" för att uppdatera mej lite på punkten "Tillvaro i Sveg", det hade dock inte förändrats märkvärt.. Vi planerade lite inför kommande "Höstforum på Vemdalsskalet"blir nog ett jäkla drag=) Vi satsar nog på fredagkvällen, den 9 nov alltså...
Imorron äre work again som gäller så nu blir det lite sleeping hours..
Hittade förresten ett par sjyssta dojjor idag, hopas jag hinner iväg att köpa dem på lunchen imorron =)
image95

Bra vibrationer....

Ja det kan man sannerligen prata om!!! Powerplate my god!!! Där snackar vi träning och för en soffpotatis som jag var det en utmaning kan man lungt säga =) Jonas min instruktör var jätte trevlig och han puschade på som bara den.. Magen var det värsta alltså, det finns knappt en endast muskel där idag?? Imorron är jag inbokad på ett Aerobox pass och sen på fredag är det personlig instruktion med Jonas igen!! GO FOR IT GIRL!!! Snacka om att jag har tagit mej vatten över huvudet, eller??
image91

Nu är kl. snart elva och jag kom precis från jobbet.. Är trött som fasen och det blir nog sovdags snart.. Jobbet har gått riktigt bra idag, jag har sålt LLLLLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNNNNNNNNNGGGGGGGTTTTTTT över vad jag brukar!! Kul när det går bra för mej.. =)
Idag har jag funderat på vad jag ska ha med på min önskelista i år (förutom cykel då), snart vankas det ju både födelsedag och jul..
Idag kände jag för övrigt hur ännu lite av min livskvalité försvann, det beror naturligtvis på att snön åter igen lyser med sin frånvaro.. Måste komma mer snart innan jag blir helt tom??
image92 MERA SNÖ ÅT FOLKET!!! =) 

                                                                image93



Nää, nu ger jag upp!!!

Det är en fras jag inte använder mej av allt för ofta, men nu har jag nått gränsen.. Har hållt på och försökt fixa punkat på cykeln huuuuuuuur länge som helst nu, men JAG KAN INTE!!! Eller jag kan men jag pallar inte hålla på längre, to much... Tänkte att jag tar en joggingrunda ner till stan och hämtar cykeln, går förbi konsum och köpe havregryn och går hem och bakar chokladbollar, mums!! Men nu sitter jag här, kl. är över tio och jag har inte ens hunnit duscha sen min springtur än.. Jäklarns cykel!!
Jag gjorde förresten bort mej lite förut (för ovanlighetens skull), jag spanade in värsta söta kisen på andra sidan vägen och vipps! så brakar jag rätt in i ett staket, med cykel och allt! Tanten med den lilla hunden stirrade på mej länge och väl innan hon till sist vågade fnissa till =) Sånt som händer lixom, moaahaaaaa.. =)
Nu blire iaf en dusch, första anhalt imorron är förövrigt.... EGONS CYKELVERKSTAD!!!! Jag har gjort mitt på den fronten känner jag =) Sleep tight... Herrå´

Pssst.. Den här finns med på min önskelista ;)
image90

Bananas...

Ja idag ver det då sannerligen den gula fruktens dagimage87.. Jag har aldrig varit nån fantast av bananer,men har börjat äta det endel på sistone.. Imorse var jag sen så ja åt en banan till frukost, sen åt jag en på jobbet och sen när jag var på väg hem...
Då minsann åt jag min TREDJE image88 för dagen!! Jag skulle hämta mina cykel hos Pluns och var så hungrig sa jag höll på att trilla av pinn! Det var DESSUTOM punka på cykeln så det gick inte att cykla på den =( Gick ner till staden och parkerade cykeln vid busstorget för att gå in på Konsum och handla lite.. När jag fyllt  på mitt matförråd en aning (med b.la några bananer såklart) skulle jag "Back to my ride", men NÄ!! Jag pallar fan inte tänkte jag.. Satte mej i busskuren och började äta på en banan (nr 3) när jag plötsligt upptäckte hur många människor som äter just en banan kl. 17.07 en måndags eftermiddag i Östersund.. Jag tog istället bussen hem (där damen bredvid mej åt en banan) så nu!! måste jag istället gå ner och hämta cykeln.. Känns inte så kul, men det kändes iaf bra för stunden =)
Dagen på jobbet har varit lite sådär faktiskt, mycket tråkiga, långa och lite krångliga samtal... Inte det mest upplyftade på en måndag, men men..
Bokade även in mej på ett pass på träningshuset/Step-in imorron, "Powerplate" är vad som står på schemat.. Drrrrrrrrr.. Känner redan vibrationerna!!image89

Tomt nu sen Aleksander åkte hem, men annars flyter det på som vanligt... Hoppas alla haft en göööööör bra helg!! PusSa pUSsA

Fjortisfest och skvallerlunch...

Pluns var värsta duktig igår när hon körde hela vägen till Frösön för att hämta mej (och alla mina grejjor!!) Skulle spendera hela helgen här hos henne och på jobbet, så det blev lite saker att ta med.. Vi hade idol-fredag med taco mys och litte GODIS!!!! förståss =) 
                      image81
Inatt sov jag inte alls bra, det var värsta fjortis festen här i och utanför Idas hus.. Dom skrek och skrattade och sprang ut och in genom dörren typ halva natten.. Rikitgt dryyyygt när man ska upp och jobba.. Dessutom tog Pluns upp nästan all plats i sängen.. Hur kan nån som är så liten och smal ta så STOR plats?? Thats the real question, hmmm...
Upp och jobba iaf imorse och det var litte tungt faktiskt.. Men när jag kom ut så SNÖADE det lite så då blev det lättare. Faktum var att jag blev så glad att jag inte upptäckte att jag såg riktigt dåligt förrän jag kommit en bit på väg.. Hade visst glömt sätta i linser/ta på mej glasögon?? Tankspridd eller vaddå??
Dagen på jobbet var iaf lugn och telefonerna höll en behaglig nivå =)
Cissi och jag höll sm i skvaller under lunchen, 
   |            |           
  V           V
image82
rätt härligt att utbyta sina tankar och misstankar emellanåt, hehe.. 
    
Efter jobbet handlade jag och Idan middag och sen hade vi en lugn hemma kväll framför tv:n..
Pluns bakade och käkade blåbärspaj oxå, medan jag höll mej till chips
och livets vatten (Nummer 2).. image75JULMUST, I LOOOOVE!!!!!

Pluns kläckte för övrigt dagens skönaste kommentar.. " Tu, tun, tunden har oxå hanställning!!!" (Hon ser en hund som har tandställning i filmen "Anchor man")... Ha ha ha, gissa om vi fick oss en rejält garv...
Imorron väntar jobb och sen går jag in på min "börja VärStA tidigt vecka, hohohihi"
Sov gott alla, dröm om änglarna..image77


UPPDATERA MERA!!!

Ja jag vet att jag har varit oförlåtligt dålig på att uppdataera på senaste, lovar att skärpa mej!! Det har iaf hänt en hel del sen senast....
Jobbade bara måndag och tisdag den här veckan eftersom jag ska jobba helgen.. Skönt med lite ledigt på vardagar oxå så man kan göra lite ärenden... I tisdags efter jobbet gick jag till Pluns en sväng och sen kom min älskade vän Aleksander hit och hälsade på =) Mötte upp vid bussen och sen gick vi till  för att käka en UNDERBART god middag med då OTROLIGT! trevligt sällskap =) Vi hann även med en öl på  innan vi otg en taxi hem till mej.. Lite vin och en hel del garv senare (både åt varann och åt Youtube) somnade vi rätt gött... Värsta mysigt att få dela sängen med någon, det var ju ett tag sen sist (förutom mina nätter med Pluns då)
Tog sovmorron och sen åkte vi ner på stan för att käka lite frukost och shoppa loss lite.. Aleksander skulle köpa lite nya sommarkläder eftersom han sticker tebax till KARIBIEN om en vecka... JAG VILL OXÅ ÅKA!!!!! Kanske kan bli ett besök senare under vintern?? Vi hyrde film och åkte hem och slappade oss igenom eftermiddagen..
Middagen vankades och vi tog en taxi till  för att möta upp Daniel och Angeline.. EM-kval, Sverige-Nordirland stod ju naturligtvis på kvällens schema.. Lite käk och en oavgjord (1-1) match senare gick vi en trappa ner för att fortsätta kvällen på nattklubben... Blev en hel del dricka kan man lungt säga =^> När vi senare kom hem (via taxi fick jag vet i efterhand??) somnade vi som klubbade sälar båda två..
Vaknade med en lättare huvudvärk på onsdags morgonen.. Ringde en taxi och begav oss in till stan för en "fett och salt" frukost.. En liten tur på stan och sen var det dags för Alek att hoppa på bussen.. TRRRRÅÅÅÅÅKKKIIIGGGGTTTTTT!!!!!!!!! Men sant..
Har iaf fått träffa han lite nu iaf.. TACK Aleksander!!

Spenderade sen återstående tid av onsdagen med Plunsen.. Vi var på Coop och handlade fredagsmys-mat och sen tog jag och sov några timmar på hennes soffa.. Sliten hjälte, helt klart...

Idag har jag hemma dag, tvättar ch städar.. Har ju även fått tebax min dator som varit i Tyskalandet VÄRSTA länge!!! Dessvärre var jag tvungen att ominstallera hårddisken idag så.. ALLT ÄR BORTA!!!! =( Har ju bara si sådär en 900 låtar som nu är gone, gone, gone... Men men jag har åtminstonde en riktig dator att knappa på...
Imorron börjar helgen och då blire till stt slita lite igen då.. Ska nog gå bra =) Spenderar nog helgen hos Idan tror jag... PusSa

No plans...

Var helgens tanke, men så blev inte fallet =) Tog sovmorgon på lördagen och gav mej sedan utvilad iväg på en lite shopping "down town". Mycket, mycket folk var ute och inne i affärerna och det kom oxå lite snö som krydda på moset! Denna snö regnade dessvärre bort senare under dagen och det blev grön och fult igen =(
Fick mezz av en av mina jobb kompisar och plötsligt var det planerat för en helkväll med middag och alkohol, så nästa glasbanken... Hittade även en ny tröja, nya shorts och lite ny make-up!! Kvällens tema fick blir rött, rött vin, röd tröja röda naglar, röda läppar, rött diadem osv. Kul med något helt nytt!!! Hem och duscha och sen möta upp flickorna för att handla lite käk.. 
Vi lagade super god middag hemma hos mej och sen begvav vi oss till  för att se.. (ja tro det eller) lanskampen i rugby mellan England och Frankrike!!! Med oss i sällskapet hade vi en engelsman OCH en fransman så det blev faktiskt en ganska trevlig stund =)
Kvällen fortsatte sedan med massa öl och lite dans, hehe.. Innan jag tillslut trippade hemmåt igen på mina "heels" hade jag både hunnit med att träffa "gamla" jobbarkompisar OCH fått en stol i ansiktet!! AAAAAJJJJJJJJ!!!!!!!! Ja det var fan nära att jag började gråta mitt inne på krogen.. Jag har alltid trott att om jag någonsin ska börja böla ut på en bar så ska det vara pga. en kille?? Men nu har jag ändrat mej angående den frågan, HELT KLART!!
Idag har jag mest legat på soffan och seeeegat.. Pappsen var här en sväng, fick ett jätte fint halsband från Kroatien (Tack Kari!!) och sen bjöd han på lunch oxå =) Tv kväll och sen zzzova för imorron äre jobb igen som gäller!!

Hoppas helgen varit till belåtenhet!! PUsSa

Snowy dreams...

Ja igår kom den äntligen IGEN.. MIN EFTERLÄNGTADE KÄRLEK!!!!! SNÖN!!!!
image68

image64
När jag vaknade igår morse var det vackraste på länge.. Check this...
image67
Det var plötsligt inte tungt att lämna sänger längre..
Gick till jobbet och slavade på som den "working girl" jag ändå är =)
Stod i lunchrummet på jobbet och tittade ut.. Å så plötsligt ser jag en vit, fin, liten flinga singla ner =)
När jag sedan lämnade jobbet vid 18.00 tiden var marken täck av det underbara vita!! =)
image65
Jobbet rullar på i lagom takt.. Det är mycket nytt att sätta sig in i, men det rullar på.. Jag trivs med mina kollegor och stämningen är helskön!!
Igår efter jobbet var jag hos Pluns..  Vi lekte i snön , jag gjorde en....,               (ängel)  och sen kollade vi lite tv.. Jag missade för ovanlighetens skull bussen så nu är mitt skavsår ONT!!!!! Det har gått igenom alla hudlager så nu är det ett blödande sår, fräscht va?? När jag till sist kom hem var jag bara tvungen att köra ett test åk på brädan oxå!! Whhiiii...

Idag har det varit fredags stämmning på jobbet.. Allas hjärnor har varit lite lagom seega och skämt nivån HÖG!! Helgens planer är inte så speciella, en sväng på stan imorron och tvätttid.. Pappa var här igår och hämtade lite grejjer, han hade med sig min nya coola gubb cykel oxå =)

Överfull hjärna, enorm press...

To start with, some pictures from the weekend...
image60

image61

image63


Nu känner jag mej helt överbelamrad (finns det ett ord som heter så?)...  Vi har haft utbildning, medlyssning, tester mm. mm. mm. i en och en halv vecka.. Inte konstigt att man börjar ifråga sätta hur? var? när? och framför allt varför? Inget känns logiskt längre.. Imorron börjar iaf allvaret och jag ska jobba själv hela dagen!!!
Igår pratade vi om "mål" på jobbet.. Kortsiktiga mål, mål med livet etc..
När jag senare lämnade info salen kändes det som om något slagit en stekpanna i skallen på mej och jag började ifrågasätta livet STORA!!! Oh my..
Dessa tankar ledde till att jag efter att ha lagat mat och städat lägenheten gav mej ut på en jogging runda.. Jag dealade med mej själv och bestämde att jag INTE fick sluta springa förrän jag kommit på ett kortsiktigt mål... Jag sprang och sprang och sprang.. Men mitt huvud var tomt som bara????????????????????????
Tog mej till slut hem en uppkastning senare, utan mål och med migrän utan dess like.. "Time to take care of my problems..." kom jag iaf fram till =)

Livet är inte alltid en dans på rosor..

Bowlingboll i biljard hallen...

Ja så kom då lördags kvällen och min efterlängtade teamfest.. Jag och Pluns shoppade loss lite nytt, en ny t.shirt nya örhängen och ny hårfärg blev kvällens attiraljer =) När vi färgat håret blev det plötsligt lite bråttom och jag fick sätta en jäkla fart för att hinna.. En snabb dusch, lite spray i håret och en ny outfit senare sprang vi till sist iväg för att möta taxibilen (vi hade inte ens tid att vänta på den hemma) som skulle ta oss hem till Pluns där maken fanns... En snabb sminkning och en ännu snabbare öl senare tippade jag snällt iväg till jobbet.. Tappade naturligtvis klacken (IGEN!!), men kom iaf i tid.. Vi hade ett kort möte om vårt framtida arbete och sen gick vi i samlad trupp mot bowlinghallen (jag gick förövrigt åt fel håll, var tydligen på väg mot biljardhallen??) Vi åt en tacobuffé och drack lite öl för att få det rätta "bowlinglugnet".. Jag för min del drack antagligen för lite (eller för mycket) öl för jag var inte direkt bra på det där med bollen, eller jag mena klotet..
Cissi goes discobowling!!
image54
Efter detta begav vi oss hem till Håkan på förfest.. Där blev det mera öl och intressanta samtalsämnen.. Cissi och Anna blev lite suddiga, hmm undra varför??  
Tyvärr tog denna fest slut och vi splittrades för att bege oss mot Oleary´s? och en fortsatt fest!! Dans, dans och en öl senare var jag iaf på väg hem till Plunsen för att sova lite.. ZZZZZzzzzzzzzzzzz
Vaknade redan vid nio imorse men tog några "naps" under dagen.. Käkade pizza och kollade tv mest hela dagen.. Nu är jag iaf hemma me ett JÄKLIGT STORT skavsår på hälen.. Missade såklart bussen och fick snällt gå hela vägen hem, ajajaj..  Var nog ganska välbehövligt och det var ju Värsta fina vädret..
image57
 Det kom några löv och flöt i vattnet oxå =)
image58

Hoppas alla har haft en skön helg.. PusS Herrå´

Saturday night live...

Ja nu är det äntligen helg då =) Veckan har varit lååååång men givande.. Igår hade vi utbildning hela dagen, men nu har vi fått det mesta ner printat... Efter jobbet var jag med Plunsen, vi käkade Gyros och kollade Idol..  Vi hade VÄRSTA myyyyyysssssssssss kvällen!!
image50
image52
Var värsta trött igår kväll så vi tog en tidig kväll och vaknade utvilade vid 9.00 tiden  nu imorse.. Höll på att kväva pluns med en kudde inatt oxå, men det är sånt man får räkna med när man sover med mej..=) Idag har Pluns tvättdag så vi blir inne tils hon är klar,  sen blire en sväng på stan.. Måste se om det finns nåt nytt att införskaffa till kvällen..
Ikväll har vi ju som tidigare nämnt teamfest med jobbet.. Bowling, tacobuffé, hemmafest och är några av punkterna på schemat!! ;o) Tror att kvällen kan bli riktigt skojj!! Nu har jag precis pratat med min Aleksander (som har det bra i Kina) och  nu ska det minsann njutas av ledigheten!!

PusSA

Zzzzzzzz.....

Idag var jag inte så trött när klockan ringde, men när jag väl kom till jobbet då... Har varit så trött hela dagen, varkligen helt väck??
image49
Idag gick igenom vårt logg system och hade medlyssning, nu börjar snart allvaret =^/ Vi var ute i solen en sväng på lunchen och hela dagen åt vi massa kanelbullar så klart =oP Värsta goa var dom..
image47
Var på stan och hämtade mina skor (som varit på lagning), shoppade ett "Rosa bandet" och käkade middag med Plunsen.. Kom nyss hem och jag har en del att göra nu så....
Imorron äre ju iaf fredag och sen är det HEEEEELG!! Teamfest på lördag, FETT NICE!!;o)

Det här är för övrig min utsikt från jobbets lunch/fika rum..
image48

Uppe med tuppen...

Ja så är det faktiskt.. Är redan inne på min andra kopp kaffe!! Sover ju inte direkt JÄTTE mycket nu för tiden, men en 5-6 timmar blir det nog iaf.. Trött är jag iaf och det ser tungt ut i skyn utanför mitt fönster.. Mitt hår ser ut som ?? (somnade med blött hår igår, inte bra!!) Jag har Måååååånga km till jobbet och jag vill ha snö!! Men vad gör nu detta en dag som denna?? INTE ETT SMACK (Förutom det där med snön) för jag är GLAD =) ändå!! Mina möbler kommer och jag ska snart gå till jobbet, hihi.. Have a nice day!! HuG hUg

Me                                           and               Pluns (with nice brown hair)  last night...
                                    

"Nä nu förstår jag inte??..."

Är GARANTERAT dagens fras! Vet inte hur många gånger jag hört den och även själv använt mej av den idag?? det är som tidigare även nämnt, EN HEL DEL NY INFO ATT TA IN!! Hur många gånger vi än repeterrar samma sak känns allt rörigt i alla fall =0/ Allt blir klarare bara vi kommerin i det.. Nu kom jag precis hem från Plunsen, varit där och myst.. Pluns lagade värsta goda middagen till mej, hon hade bakat bröd till mej och jag fick lunch tills imorron med mej =) Hur skulle jag klara mej utan henne nu när jag är en "working girl"?? OMÖJLIGT!! Eftersom hon har klivit upp tidigt varje morron länge nu, så är hon van och orkar därför annat än att bara ligga i soffan när hon kommer hem =) Vi åt VÄRSTA mycket vitlök (ovanligt när det gäller oss! INTE) så nu luktar man gott, PusS pUSs!! Imorron kommer mamsen och storebrodern med....           MINA MÖBLER!!!!!
TJJOOOOHHOOOO!!!!!!  Äntligen jag har längtat ihjäl mej nästan =o/

Nu ska jag bada med mitt nya badskum och läsa en god bok! 
image44
   
                    See ya´... Herrå!!

Goodbye old life, hello new life...

Ja idag började alltså mitt nya liv, där jag är en arbetande flicka på företaget "Aditro" (som sysslar med kundtjänst och försäljning).. Jag var tvungen att kliva upp VÄRSTA!! tidigt och pallra mig iväg i snålblåst och regn.. En uppfriskande start på det nya med andra ord.. När jag kommit över bron uptäckte ag plötsligt att jag hade lite bråtttom! så jag började rappa på stegen lite.. Hipps vipps fastande jag mellan två kullerstenar och min klack lossnade! Jag hade visserligen inte höga klackar men ändå, det blev ju lite snett =) Fortsatte iallafall vidare och kom trots motgångar i tid!
Vi var 7 st som började idag, 3 fasta tjänster och 4 "timmisar, en av dem var förresten en fd. klasskamrat till mej QL, QL!! Vi skulle ha utbildning hela dagen men det var problem med att hitta en fungerande projektor så vi fick sitta på medlyssning till att börja med.. Jobbet verkar roligt, kul att äntligen få en sysselsättning! =) Dagen var låååång och det var en hel del info att plocka in i det redan trånga huvet?? Känns iaf otroligt bra nu, livet rullar!! Har precis tagit en dusch efter en jogging runda som var väl behövlig, benen mår inte direkt bra av att sitta stilla hela dagarna.. Nu blir det en kopp te (försöker minska ner på det dagliga kaffe intaget) och sen zzzzova... Sov gott allihop och dröm om änglarna.. Jag ska drömma om änglar som köper telefoni och bredband av mej i natt!! =)

RSS 2.0