GOTT NYTT ÅR!!!!

Ja nu är sista dagen på 2008 och vad pysslar jag med, jo jag JOBBAR!!!! Ska det verkligen vara så att man måste vara på jobbet på självaste nyårs-afton?? Det tycker INTE jag, så det så! =/

Men jag har bara 2 och en halv timma kvar och sen väntar årets sista nöjen  =)
Efter jobber inleder vi eftermiddagen med lite bowling.. Vi är ett gäng som tänkte fördriva en timma med lite öl och riktigt många strikar.. Efter det blir det hem och fixa lite med mat, göra sig så snygg det går inför kvällen och sen äta, dricka och festa i goda vänners lag =D

Ha en riktigt mysigt avslut på 2008 och kliv in i 2009 med ett leende på läpparna och i tanke om att nästa år ska bli det bästa i ditt liv!!
Och kom ihåg; Fira med vänner som DU vill fira med, var  den underbara människa DU är och ta riktigt mycket hand om varandra!!!  En sista PUSS

                  

Hemma igen, i väntan på det nya året....

Ja då var man tillbaka i verkligenheten igen då efter en veckas jul-firande med släkt och vänner =D Julen har varit fantastiskt mysig och det har varit lugn och skön stämning, god mat (nja kanske inte den norska julmaten,men men) och vi har bara myst... Pappa, Kari, Storebror med flickvän, Egon (brorsans underbara hundvalp), Stina, Mattias och världens goaste Matilda, åsså jag förståss i ett trevånings radhus i Sandviken=)

Tomten kom med MASSA fina piket (bara sånt som jag önskat mig), jag slogs med galna 14-åringar på mellandags-rean i Valbo (inte för att jag skulle ha något men ändå =P), vi var på lååååång promenad (jag,pappsen och Egon), jag fick goa på Matilda hur mycket jag ville (och det var MYCKET det) mm. mm. mm... Summan av kardemumman: EN GOD JUL!! Tack alla för detta år...

Kom tillbaka till Ösd i lördags eftermiddag, pappa körde mig så jag slapp åka tåg med alla klappar och halva Ikea.. Har städat, tvättat, donat, fixat, planerat osv. sen jag kom innanför dörren.. Skulle upp med alla nya saker och ut med gamla, städade ut julen ur vardags-rummet, öppna ännu mera julklappar som låg och väntade här hemma, tvättade bara 5 maskiner, bäddat rent med ny inköpta lakan och piffat upp sovrummet med nytt överkast osv.
Ja som ni ser har jag full huggning =) Igår kväll tog jag iaf en break.. Nicke bjöd på middag och bio nere på stan, mysigt.. Vi såg "Australia" och den var riktigt bra..
Idag ska jag ner till stan och shoppa lite med prinsen när han slutat.. Vi ska köpa lite mer klappar till oss =D Kl. 17,00 ska jag jobba och sen ska jag försöka få någon ordning på nyår?!? Nu har vi iaf bestämt att min tvilling Linda och hennes sambo "den mystiskr mr. M" ska komma hit, hoppas även att Plunsen kommer och att Niclas vänner bestämmer sig för att fira med oss... Jag jobbar till 14,00, sen bowling, sen middag och sen??? Ja det var just det...

Hoppas alla haft en mysig jul och god fortsättning... Puss

Jag vill bara önska er alla....

                                               
 
                                                               OCH

                                                       

Jajjemän...

Vi fortsätter väl med resultat av bra arbetet och lite tur för....

Linda Göransson:

"Du har vunnit en exklusiv hotellövernattning!! Gratulerar, hatten av o God Jul!"

Tackar, tackar =)
Dessutom finns min gamla arbetsplats "Ramundberget" med i listan över exklusiva hotell som går att välja, vilket gör att mitt val inte blir så svårt!! =D Jag blir så LYCKLIG =)

Annars ringer det endel emellanåt här på jobbet =/ Men nu är det snart lunch 3o min och sen är det bara nån timma kvar.. Längtar, längtar, längtar till kvällen.... PuSS


Krokodiltårar och mums...

Ja igår var verkligen en dag med blandade känslor =/ Det var min älskade, älskade Carro´s sista dag på jobbetm =....( Hur fan ska jag överleva här nu?? Hon var lixom anledningen att man orkade sig hit över huvudtaget, och nu? Vad ska hända nu?? Kommer jag ligga i min säng med täcket uppdraget långt över öronen och bara dvala i 4 månader?? Hoppas inte...

Annars jobbar jag bara 4 timmar idag och sen 5 timmar imorron och sen är jag jul-ledig =) Idag SKA jag hämta biljetten (eftersom jag inte gjort det ännu), jag ska förhoppningsvis träffa Carro när jag slutat för en sista fika (detta år), jag måste plocka i ordning och städa lägenheten (om jag hinner, läs orkar) innan jag åker osv. Tror ni det blir en lugn fredag kväll?? Inte jag heller =/ Men jag får skylla mig själv eftersom jag skjutit fram alla måste hela veckan..

Igår fick vi ett mail på jobbet som informerade om att vilka stats vi hade samt att det fanns fina julkorgar värda en 1000-lapp att ta del av om man hade en jäkla tur och om man hade jobbat lite extra bra.. Och vem hade inte det, om inte JAG!!
JAG VANN EN JULKORG FYLLD MED SMASKIGHETER VÄRDA 1000:-, LYCKOS MIG!!!!
Synd bara att jag åker till Gävle på söndag och korgarna kommer först på måndag eller tisdag =/ 
                                               
På lördag är det avskedsfest hos Carro och Maria =/ En sista kväll i goda vänners lag innan Carro drar iväg på sin 4 månader långa resa runt om i världen.. Vi ska ha så jäkla kul och mysigt =D Hoppas verkligen att det blir en minnesvärd kväll och att alla är på sitt allra bästa humör =)

Nu äre en och en halv timma kvar idag och sen blev mitt pass imorron förlängt till 6 timmar och sen är det alltså JUL!!!!

Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss


Tomten jag vill ha....

Nu kommer min slutgiltiga önskelista 2008

En digitalkamera (gärna brun eller cerise)

En kaffebryggare (INTE EN BLÅ och gärna en sån med termos-kanna)

En mörk-grå "Lyle and Scott" tröja (en sån lammullströja med den gula lilla örnen på)

Hörlurar (både stora och små, mina små gick sönder härom dagen)

Karaff och glas (Rosendahl Köpenhamn har ett snyggt set)

Hår make over (Ja en total renovering skulle inte sitta helt fel)


Prenumeration av någon inredningstidning (Ja nu har vi en alldeles egen lya, men vi vill ha inspiration)


Tavlor (Med mysiga mönster eller bara stora ramar så jag kan göra egna)

Braiga schampoon (Sånna fina som finns hos frisören)


Pengar (Är jag dålig på att spara så jag önskar mig nya)


Kläder (Presentkort är bra ibland)


Foton (Bilder på mina nära och kära att pryda mitt hem med)


Skor (Prensentkort kan det ju vara ja, skit-snygga stövlar har jag ju redan fått nu.. Tack pappa och Kari!!)


Växter (Sånna som inte dör)


Åse (Camilla Rudberg)


Mattor (Vardagsrum (en stor), hall (finns en jätte-fin svart gång-matta på Jysk) och kök (gärna med rosa i) )


Inrednings detaljer (Små, fina saker till lägenheten och sådär.. Marimekkos beiga serie passar i köket)


Gott kaffe och te (Som man kan tillaga i bryggaren och förvara i burkarna)


Badskum (Till nya bubbelbadkaret, har fått bubbligt badsalt)


En fin kortlek (Om det finns fina vill säga)


Sällskaps-spel (Är ju SÅ roligt, men vi har knappt några)


Filmer (Blandade titlar...)

Så ni som inte redan varit ute i god tid, än är det inte försent ;0)


Obehaglig till mods...

är bara förnamnet på hur man känner sig när man ser säsongen sista "Efterlyst".. 2008, ett år i sorg och oförstånd för Sverige.. Oskyldiga små barn mördas pga. vad då?? svartsjuka??, barn och unga flickor rövas bort och mördas av för dem helt okända män.. Unga flickor träffar killar på nätet som senare tar livet av dem bara för att "de kände för att döda någon" ????!?!?!?!??!?? VAR F_N ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG EGENTLIGEN???? Det är så fruktansvärt och jag blir så jäkla illa berörd.. Hur kan man ge sig på barn?? Jag HATAR att allt de utför sedan kommer att skyllas på deras psykiska tillstånd eller liknande. AAARRRRGGGGGHHHHHHHHHHHH

Jag är så glad och tacksam att jag inte känner någon av dessa personer eller någon i deras närhet, för hur går man vidare efter något sådan? Ska vi inte längre våga visa oss ute efter att mörkret fallit på utan en stark rädsla över att bli överfallna, rånade, våldtagna eller tom. mördade?


9 dagar..

kvar tills TOMTEN kommer =)
Japp nu är det verkligen inte långt kvar.. Idag jobbar jag värsta lååååååååånga passet =/ 10.45-20.30, vilket känns ovanligt med tanke på att mina pass brukar vara som mest 5 timmar... Men det ska nog gå bra ändå.

Helgen har gått OTROLIGT fort.. Julfesten i lördags blev riktigt lyckad =) God mat (förutom slemmig julskinka), trevligt sällskap (förutom några som blev lite "över förfriskade", jätte bra band (inga förutom), summa summarum JÄKLIGT BRA ORDNAT!! Tackar alla som var där för en härlig kväll =D
Vid halv tolv, efter X antal drinkar, X antal turer på dansgolvet och X antal kommentarer om folk, med folk och runt folk drog vi vidare mot G3.. Där var det SJUKT mycket folk, jag hade fått skavsår av pumpsen men nån timma blev det iaf.. Vid 2-tiden blev det iaf lite nachos, kebab och sen taxi hem till Frösön..

Söndagen spenderades med många timmar i sängen =D Jag gick iaf upp vid 12 men prinsen han sov vidare.. Blev lite frulle och sen gick jag runt Frösö-berget, 7 km på baksmällan GÖTT!!!
På kvällen blev det smaskig middag och sen var vi på bio.. Vi såg "The day the earth stod still" och den var väl sådär.. Lite orealistisk med med ett bra budskap iaf  =) Bio är ju mysigt vilket som ;-)

Imorron och på onsdag är jag ledig =) Mamsen kommer hit så det blir lite jushopping och annat mys =) Nu ska jag iaf gå på lunch..
Hoppas alla haft en trevlig helg, snart kommer han........ Pusselipuss puss

Sankta Lucia.....

Ja varför var det INGEN som erättade för MIG att det var Lucia idag?? Jag missade Lucia-morron på tv =( Det är bland det bästa jag vet, lussekatt och varm choklad framför tv när det är beck-mörkt ute och med endast advents-ljustaken i fönstret. ATTANS OXÅ =/ Nu måste jag ju vänta ett helt år till!!

Ja ja jag sitter på jobbet och väntar på att kl. ska bli 18,00 så jag får bege mig till David och sen vidare till Julfesten... Jag får fixa i ordning mig här på jobbet men jag var faktiskt lite förut seende imorse, så istället för att ligga och dra mig gick jag upp in skaplig tid. HAnn med att måla naglarna, packa väskan, sminka mig lite och fixa lite lockar i håret.. Nu äre ju lixom bara att byta om, fixa frisyr och bättra på maken till en lite mer "festlig" sådan =)

Annars önskar jag alla en TREVLIG LUCIA!!! Hoppas ni myser riktigt mycket i vårt vacka vita vinter landskap.. Det är helt sjukt MYCKET snö här i stan och sjukt KALLT!! Brrrr
                                     

Pizza-pys...

Blev det hos mig ikväll =) Först kom Annisen och vi beställde god pizza, Cissi skulle banga på den för hon skulle vara nyttig och äta spenat-soppa (trodde hon ja!!) Nej det blev ju såklart så  att Cissi anlände lagom tills pizzan kom och var med på kalaset hon med (trycke hon sista biten oxå mån tro?!?) Haha.. Nej då jag unnar henne allt gott för det är vi brudar SÅ JÄKLA VÄRDA!!!!
Blev litte godis, tv och massa garv och skratt (som vanligt!!)
Annars har dagen varit mest trött =/ Skulle på stan efter jobbet men orkade bara 45 min, detta resulterade i att jag postade brevet (blev lurad på ett frimärke oxå, ASHOLE!!), jag hämtade INTE ut biljetten, jag köpte INGA julklappar och jag var INTE på "Make Up Store".. Bra där Linda!!
Jag köpte iaf cocosfett och tänkte att jag åker hem och gör is-choklad istället.. Detta resulterade i att jag spelade Wii tills Anna kom vid 17,30... 
                                           
Ja ja, jag kanske hinner med chokladen imorron innan jobbet (not) eller på söndag (dagen efter julfesten skulle INTE tro det??)
Imorron jobbar jag 13,00-18,00 och efter det bär det av hem till Carro för att fixa i ordning sig till festen..Hoppas det blir en rolig kväll med god mat och trevligt sällskap.. Kanske (FÖRHOPPNINGSVIS) en tur på krogen oxå =)

Jag HATAR Mario, han är så jävla dålig på att hoppa!!!
           
                                                                     Puss och Gonatt alla små Lussegrisar

Lugge mac lugge, pyttsan...

Ja det blev INTE en lugn dag igår.. Dock gick resten av dagen bättre än starten =)
Jag gick (efter att ha varit tvungen att se den ofantligt dåliga (Norska) filmen "Första kärleken" ända till slutet) iväg till Konsum och shoppade ingridienser till baket.. Det blev ett annat recept denna gång för att se om saftigheten kunde ökas och det blev även lite mer varierande modeller.. JAG ÄR SÅ LESSEN ATT JAG INTE HAR NÅGON KAMERA!! SNÄLLA TOMTEN GIV MIG EN!!!!
Ja dessvärre måste min mobil åka in på lagning =( Går inte att fixa kameran hur mycket jag än försöker.. Ska skicka in den på måndag och sen ser jag väl inte skymten av den förrän nån gång nästa år, SKIT OXÅ!!!
Så bakningen tog upp den största delen av dagen och direkt när den var klar var det dags för middag.. Kvällen blev iaf lugn och jag ägnade den åt att kolla lite tv, surra med vännen Cissi och plocka runt i hemmet...

Idag jobbar jag 8,00-12,00 och efter det bär det av ner mot staden för att hämta ut biljetten (eftersom jag inte gjorde det igår), utnyttja mitt presentkort på "Make up Store" (vann ett på jobbet för jätte länge sen), kolla på julklapp till storebror och pappsen (ja det är bara dom 2 kvar nu) och skicka min ansöka till Lärcentrum (IGEN, hört talas om arkivering???)

Ikväll blir det pizza, film och mys med brudarna.. Anna och Cissi kommer efter jobbet =) Puss puss

Ps: Imorron är det julfest med jobbet, kan bli blött.... ds.

Kan bara bli bättre...

Ja den här morronen började ju sådär =/

Hade svårt att somna om när "N" gått, typiskt när man är ledig.. Men jag slumrade iaf lite fram till nie-tiden =) Efter en väl-behövlig dusch slängde jag ut gammal kaffe-sump över halva köket och hela hallen, FRÄSCHT!?! Naaaaeeeee, inte direkt.. Fikade sen frulle i soffan och tappade skink-mackan över tangentbordet så det blev, FRÄSCHT!?! Naaaeeeee... Slutligen var jag nu ca 1 mm!!! från att tappa musen i toaletten (dator musen alltså!!), hade det blivit FRÄSCHT!?! om jag gjort det?? Naaaeeeee!!!!!!
Nu sitter jag iaf här (på toaletten) och funderar ut vad jag ska tillbringa dagen med?? Det får bli; "Lugge Mac Lugge"
(lungt alltså)..
Lite film, börja med nya pusslet, plocka ihop alla kläder som ligger över hela sovrums-golvet och hämta tågbiljetten till jul..
Ett Lussekatts-bak måste oxå hinnas med eftersom alla katterna från förra omgången är SLUUUUT!!!! Jag måste bara iväg och köpa sånt som ska vara i först =)

Have a nice day everyone =) Pöss

Födelsedagen...

börjar lida mot sitt slut... Den har visserligen varat sen i fredags med presenter och firande men nu får man vänta ett helt år till nästa gång.. Dock är nog detta år det sista som jag känner mig som mer ungdom än vuxen, efter 25 ska man lixom vara inne i sitt totala vuxen-liv, eller??

Jag är iaf totalt nöjd med årets firande och åter igen:

TACK FÖR ALLA PRESENTER, FÖDELSEDAGS-FIRANDEN, GRATTIS-SMS, GRATTIS-INLÄGG BÅDE HÄR OCH PÅ FB, FÖDELSEDAGS-SÅNG I TELEFONEN OSV...
**FAMILJEN, KÄRLEKEN, VÄNNORNA, NI ÄR UNDERBARA!!**

Jag har strukit över det jag redan fått från min önskelista så ni vet vad ni INTE behöver köpa i julklapp =)

Mamsen och jag har spenderat dagen med pys, promenader, massa bus med Egon och jag blev även bjuden på en härig födelsedags middag bestående av JUL-TALLRIK!! Mums!!

Nu blir det lite tv, ett godnatt-samtal till min prins och sen fösöka sova lite mellan mammans dragningar av timmer-stockar (ja hon snarkar riktigt, riktigt HÖGT!!) Pusselipuss puss

Födelsedag...

Jag har haft födelsedags-firande hela helgen =) Oj oj oj vad massa presenter jag har fått, förstår inte vad jag har gjort för att förtjäna alla dessa paket??
*TACK SNÄLLA FAMILJEN, MIN ÄLSKADE "N" OCH ALLA VÄNNER FÖR ALL UPPVAKTNING!!!*

Vi började redan i fredags när Carro Barro, Nea och Plunsen kom.. Vi hade en riktig mys-dag på Jamtli och Lillänget.. Vi åt en smaskig middag och hade sen en underbar kväll hemma i soffan med paket utdelning, glögg och godis..
På lördagen åt vi en frukost tillsammans innan Carro var tvungen att bege sig till sin buss.. Vi hade en hel-dag på stan och även denna dag en sväng till Lillänget.. När vi kom hem fixade vi med käk inför kvällens kalas, vi fixade i ordning en liten "bar" i vardagsrummet och jag fick ännu mera paket.. Prinsen hade köpt massa, massa paket till mig och det var bara sååååå roligt =)
Vid sju-tiden kom Ninna och Carro vännen med tro det eller ej, ÄNNU MERA PAKET!!! Jag fick jätte fin plommon-färgad stickad sjal, mössa och vantar som jag önskat mig och lyxigt Kusmi té av Carro, ett lysande paket och en mumsig tvål+skrubbvantar av Ninna och senare kom även Cissi och Anna med choklad-doftande ljus =) Vi käkade en födelsedags-middag bestående av pajer, sallad och senare rosa tjejj-tårta..

När magarna var fulla och vi på bästa humör drog vi igång baren och sing-star.. Blev några timmar och sen bar det av mot Olearys för FEST utan dess like ;0) Det blev en helt underbar kväll och på krogen var det riktigt, riktigt roligt!! Tack alla mina älskade vänner för detta.. Ni är BÄST!!

På söndagen tog vi det mest lugnt.. Vi fikade och packades oss redo för avresa mot Härjdalen, brudarna skulle hem till Sveget och jag liftade till Åsarna där brorsan, Josse och Egon (brorsans ur-SÖTA lilla valp) kom och hämtade mig..
Idag firar jag det rätta födelsedagen med mamsen här i Hede.. Imorse blev jag "väckt" med tårta på säng och även här massa presenter.. Vi pyser och leker med valpen mest hela dagen, tunnbröds-baket blev tyvärr inställt då temperaturen var allt för kall =/ Kanske imorron..
Nu ska vi fika lite "födelsedags-fika" och bädda ner oss under min nya fina fleece-pläd... Puss puss

Imorron...

KOMMER ÄNTLIGEN VÄNNERNA =) Som tidigare nämnt blir det massa mys på Jamtli-julmarkna, stor-SHOPPING av mat och annat mums till festen på lördag.. Massa olika spriter att blanda drinkar på och fixa litte skivor med skön musik att avnjuta tillsammans med maten =D

Nu slutar jag om 1 min och dåm blir det hem och bygga klart mitt 1000-bitars pussel.. Jag har lyckats lägga hela UTAN att kolla på bilden.. Grattis till mig!! Pussssssssssssss

Okej det börjar närma sig.....

Så här kommer den igen eftersonm så många (eller iaf någon mer än du pappa) inte vet hur man läser gamla inlägg... Pappa (och du eller jag menar ni andra), håll till godo:

ÖNSKELISTAN 2008


Hår make over (Ja en total renovering skulle inte sitta helt fel)


Prenumeration av någon inredningstidning (Ja nu har vi en alldeles egen lya, men vi vill ha inspiration)


Hörlurar (Rosa Skullcandy, sånna stora som man har utanpå öronen)


Tavlor (Med mysiga mönster eller bara stora ramar så jag kan göra egna)

Braiga schampoon (Sånna dyra som finns hos frisören)


Pengar (Är jag dålig på att spara så jag önskar mig nya)


Kläder (Presentkort är bra ibland)


Foton (Bilder på mina nära och kära att pryda mitt hem med)


Skor (Prensentkort kan det ju vara ja, skit-snygga stövlar har jag ju redan fått nu.. Tack pappa och Kari!!)


Digitalkamera (Cerise kankske? Pentax har en bra-snygg)


Växter (Sånna som inte dör)


Pasta-kastrull (Obh Nordicas är värsta smart, måste väl vara minst 3 liter)


Kaffebryggare (INTE EN BLÅ!!)


Vattengals och karaff (id har ett set som jag vill ha)


Åse (Camilla Rudberg)


Mattor (Vardagsrum (en stor), hall (finns en jätte-fin svart gång-matta på Jysk) och kök (gärna med rosa i) )


Karaff (Har fått en id nu så en till bara)


Inrednings detaljer (Små, fina saker till lägenheten och sådär.. Marimekkos beiga serie passar i köket)


Parfym (Men bara dom som luktar gott, kanske DKNYs gröna??)


Te-burkar (Lagom stora som man kan ha i hyllan bredvid spisen)


Gott kaffe och te (Som man kan tillaga i bryggaren och förvara i burkarna)


Badskum (Till nya bubbelbadkaret, har fått bubbligt badsalt)


En fin kortlek (Om det finns fina vill säga)


Sällskaps-spel (Är ju SÅ roligt, men vi har knappt några)


Filmer (Blandade titlar...)


John Blund var det ja.....

Jo minsann efter att ha vaknat redan vid 10-tiden igår (utan att ställa klockan) var jag HÖGST förvånad när jag idag drog till med 12-timmars natt, IGEN!!! Blir så jäkla förbannad på mig själv =/ Hinner ju inte med ett endaste skvatt när jag bara ska sova hela tiden.. Idag skulle jag dessutom iväg och jobba vid 15,00, vilket gör att jag skulle lämna lägenheten 14,20, vilket i sin tur gör att jag inte hann med en bråk-del av det jag skulle.. Tur att jag varit så kreativ tidigare i veckan och att jag inte börjar förrän 17,00 imorron så allt blir klart till helgens kalas!!!!

TJOHOOO vad jag längtar, på fredag kommer Carro Barro, Nea och Plunsen och då blir det "Jamtli-julmarknad" med Annisen och Carro-vännen och massa myyyyyys hela dagen lång =) Ska bli såååå kul (JÄTTE KUL ALLTSÅ) att återse flickorna igen efter sååååå lång (ALLDELES FÖR LÅNG) tid... synd att Carro Barro bara kan stanna tills lördagen men vi får vara glada att vi kan råkas iaf.. På lördagen ska det firas minsann, då ska vi fira min födelsedag lite i förskott (fyller egentligen på måndag) men vi drar även med Anna och Ida-Plunsen som oxå har fyllt/fyller snart... Det blir middag och drink-party hemma hos oss, temat är "tjejj-fest" (bygger vidare på förra årets succé "prinsess-party")så jag hoppas Ida kan ta med sitt "Sing-star" (*Blink*, *blink*) Hoppas även att Cissi inser sitt eget bästa och avbokar sitt pass och joinar oss girls istället...

Nu har jag bara en och en halv timma kvar på jobbet (har jobbat i 2 och halv hihi) och sen blir det hem och ta itu med tvätten.. Skulle gjort det innan jag började men jag sov ju bort hela dagen istället (DUMMA MIG)!! Hängde ut täcke, kuddar och filtar som jag glömde ta in innan jag gick oxå, undra hur mycket översnöade dom är nu.. Tur att man inte ska sova än på några timmar, Haha.. Imorron blir det tidig morron, fixa fint i lägenheten inför fin-besöket, planera drinkar, mat och dukning, fixa mat och snacks (kanske kan göras när Nea kommer med bil, förresten *blink* *blink*) och sen några timmars jobb på kvälls-kvisten..
Nu ska jag sätta mig och googla drinkar så det står härliga till... Puss på er alla =)
                                             

John Blund min ende sanne vän, eller??

Ja får jag chansen att sova gör jag det verkligen till fullo!! Imorse vaknade jag först vid 9-tiden, tänkte att jag borde gå upp eftersom jag säkert vilat mina timmar (och lite till).. Hoppar in i duschen och sen händer lixom inget mer... Förrän.. Jag vaknar och inser att jag inte alls har duschat utan att jag fortfarande sover och klockan är närmare HALV TOLV!!??!! Hur är det möjligt att sova så mycket som jag gör?? Går och lägger mig i skaplig tid, sover rätt så bra om natten och borde absolut vara utvilad vid 9-tiden på morron.. Blir att ställa kl. imorron så det blir något gjort om dagarna (istället för jobb hihihi)..
Idag hann jag iaf med lite jul-bak, choklad muffins med vanilj fyllning och lite städning.. Igår röjde jag fram minsann med dammsugare, skurmopp, dammtrasa osv. Prinsen ville ha lasagne till middag så självklart fixa jag det oxå.. Handlade ingredienser till detta men glömde självklart plattorna så 2 svängar till Konsum blev det oxå. Skubbade badkar (ÄCKLIGT!! VAR DET) och kakel till det glänste =)
Nu när jag vaknade hade jag vardagsrummet kvar så det fick sig en omgång med snabeldrake och mopp (efter den väl-behövliga duschen som visst inte blivit av innan kl. 12?)
Fortsatte med mitt pussel som jag började med igår, Carro Barro har ju inte kommit med nåt nytt än så jag fick bygga ett gammalt.. Byggde det för ca ett år sen och nu ska jag bygga det igen, men utan att kolla på bilden denn gång.. DET NI!!

Nu slutar jag =) Jobbat mellan 17-21 idag, Gött =) Puss puss

RSS 2.0