Aj då...

Det ser inte så bra ut med min stackars fot =/

                 

Heeellllloooooooooooooooooooo.......

Så var vi inne i ännu en ny vecka, vart tar tiden vägen?? Tycker det går så rackarns fort... Det bästa som har hänt sen sist är helt klart att min underbara, jätte fina vän Carro har återvänt till Sverige och snart kommer hem till staden =) Det ska bli så kul att ses igen och jag längtar nästa ihjäl mig nu...

Annars blev det en alldeles perfekt helg med massa öl, glada vänner, SOL, fest och god mat.. Fredagen spenderades på stan med middag på Olearys med söta vännen Anna och sen vidare till båda Bishops och Dalwhinnies.. Självklart anslöt även vår lilla sockertopp Cissi till sällskapet senare under kvällen..

På lördagen vaknade jag till strålande sol och hög sommar värme.. Åt frukost på balkongen och när även Nicke hade kommer ur sängen gjorde vi oss i ordning och drog oss ner mot staden.. 50-års presenter till svärmor och sen en buss-tripp till deras stuga i Optand.. Dagen bjöd alltså på 50-års kalas, god mat och dryck, mycket skratt och UNDERBART väder.. Vilken dag!
Vidare äventyr var sedan en snabbis hem för byte av outfit, en billig taxi-resa till vännen "Ina", där god mat och dryck serverades tillsammans med massor av skratt.. Tack brudar för en ur-trevlig tillställning!!
När klockan var redo drog vi oss mot staden och mötte upp Cissi. Kvällen fortlöpe sedan i en rasande takt av öl, dans och ett hejdundrande kalas på Olearys...

Jag och Ina           Östersunds hetaste..   Cissi-darlingen      Behöver jag säga nåt?
   

Cissi hade en lite udda godnatt-puss till mig denna kväll.. Här ser ni vad man kan fixa med bara en liten smal stilett-klack:

Lite svullen blev jag visst                        Så här ser jag ut nu, haha..
                           

Morgonstund har guld i mun....

Kommer ni ihåg den där lilla rundeln i mitten på knäckebrödet?? Den som alltid slogs med brorsan om närman var liten?? Imorse fanns den där igen! Och numera bor jag ju inte tillsammans med min bror så jag fick ha den alldeles för mig själv..
LYCKA!!!

 
Det gjorde att dagen fick en alldeles extra bra start, godmorron på er....

                                

Nya tider....

i alla bemärkelser..

Våren är här och man kan äntligen njuta av solens värmande strålar, kaffe utomhus och snart ballerinisar =) Jag har nog längtat efter den här årstiden mer än jag kan fatta.. Ljuset ger lixom enegri och hela kroppens endorfinlager som legat i dvala över vintern vaknar till liv och fyller mig med lust och välmående..

Det har varit ett par jobbiga veckor nu ett tag men det ser ut som det vänder nu, iallafall på vissa fronter. Sambo-livet är en prövning utan dess like men funkar om man tar en dag i taget. Skolan rullar på och den ena kursen är nästan helt avklarad! Bara en kurs kvar med andra ord och jag kämpar verkligen på ska ni veta..
Jobbet är ett STORT ? just nu.. Även min arbetsplats är nu drabbad av den nedåt-gående trenden och igår blev även jag och mina kollegor varslade. Känns skumt och konstigt, vad gör man om man inte har ett jobb att gå till lixom?!? Jag håller iaf tummar och tår för att det snart dyker upp något annat och söker nya utmaningar för fullt. Jag kan dock inte tänka mig en framtid utan mina kära arbetskamrater, det är ju ni som gör min dag...

Nu är det bara några få enstaka dagar innan min älskade, älskade vän Carro kommer hem efter sitt äventyr i jorden alla hörn =) Jag längtar så otroligt mycket efter henne och det ska bli så skönt att bara få krama henne.. Tänk att just jag får turen att ha så otroligt underbara vänner, det kan jag skratta mig lycklig över varendaste dag =)

Mycket tankar ryms i mitt huvud just nu men jag tycker att livet bör formas efter det som gör en glad och välmående.. Visst kan det vara bra att se över och tänka igenom även det som är hårt och jobbigt, men i slutändan mår jag ändå bäst om jag lever här och nu.. Att jag ägnar min tid åt det som gör mig lycklig och åt dom som får mig att må sådär speciellt bra som bara just jag kan... Tack alla mina vänner, min fina familj och alla ni andra som förgyller min tillvaro bara genom att finnas där. Det är ni som gör mitt liv till vad det är och vem vore jag utan er?
TACK....
                                 

Looooong time, no seen....

Då var det dags för mig att entra blogg-världen igen då =)

Förhoppningsvis fylld med energi för att lyckas hålla min blogg igång med annat än bara dravvel, tack för ALLA fina kommentarer om att det faktiskt finns dom som saknar mina mer eller mindre meningslösa inlägg ;)

Hmmm.... Hur var det man började nu igen?

Äh vi tar en liten catch-up om tillståd:

Allmän tillstånd: Någotlunda stabilt
Civil tillstånd: Fortfarande sambo
Sysselsättning: Jobb (ovisst länge till, HATA varsel!!) och skola (i några veckor till)
Framtidsplaner: Söka nytt jobb, ha en underbar sommar hemma i stan (och kanske någon annanstans med) med nära och kära, söka ssk-utbildningen till nästa vår och leva livet!!

Det får räcka för nu, slutar jobbet för idag och nu väntar en dejt med min underbara vän Cissi

GLAD PÅSK

Jag vill bara passa på att önska alla mina nära och kära (och alla ni andra förståss) en riktigt... GLAD PÅSK!! Själv spenderar jag den i Härliga Härjedalen med familjen, skid- och skoteråkning, massa god mat och en (och annan) påsk-godis =)

                                          

RSS 2.0