Vill oxå...

Ha en söt liten bäbis att mysa med..

Ha ett jobb som jag längtar till och som jag trivs med..

Att sommaren ska komma på allvar snart...

MEN....

Jag har iaf snart semester =)

Jag är klar med inredningen i vardags-rummet och det är bara SÅ fint...

Jag har precis lagat ett JÄTTE god Lasagne och en SUPER god paj =P

Annars är livet som det är.. Bra alla timmar utom de jag jobbar =/ Trivs verkligen inte alls längre och måste verkligen se till att reda upp min situation.. Förra veckan var kall, regnig och blåsig.. Trodde det var oktober iställer för juni nästan.. Men i fredags kom ändå lite värme till oss =)

I torsdags var mamsen på besök och vi var upp till Lillänget och shoppade massa, massa.. Kina-middag och mycket quality-time på några få timmar.. I fredags efter jobbet var jag på stan och shoppade med Carro.. Det blev lite nya saker till lördagens kalajs och de sista detaljerna till vardagsrummet.. Kvällen spenderades sovandes i vår nya soffa.. Den kom ju äntligen i början på veckan =) Jätte fin är den verkligen!!

I lördags hade vi firma-fest.. Vi hade bokat "Marité"s övervåning och det blev en vild fest.. Lite förfest hemma hos oss, se vidare ner för lite lättare vickning och sen en hel del öl!! Nicke-vännen gick hem tidigt, men jag blev kvar en stund än då. träffade några gamla vänner som jag inte sett på flera år och det kan jag lova var ROLIGT!! När jag kom hem (även jag tidigare än vanligt) gick vi på "Subway" och köpte lite natt-mat.. sen var det sängen som gällde =)
                                                                  

Söndagen spederades mestadels i soffan.. Pizza, film, massa myyyyyyys och Ben&Jerrys kan det bli bättre??

Jobbar sista veckan nu innan semestern och sen blir det 2 veckors efterlängtad vila med prinsen... Längtar SÅÅÅÅÅ!!!!

Pöss pöss ;0(>

GLAD MIDSOMMAR!!!!

Ja så här en dag i eftrhand vill jag passa på att önska alla en glad midsommar och hoppas att ni hade en trevlig midsommar-afton igår =)
Själv började vi dagen med frukost på sängen (jag hade ju faktiskt namnsdag!).. Jag tog en cykel-tur till Frösön för att försöka hitta en picnic-korg i förrådet, men det gick dådär =/ Hittade visserligen korgen men innehållet lyste med sin frånvaro.. Jaja vi hade ju köpt vin-glas i plast så det var ju inte hela världen.. När jag kom tebax gick jag och prinsen ut på lite shopping.. Vi införskaffade de sista detaljerna till kvällens firande (lite mer mumsig picnic-mat och ett kubb-spel). Vi gick sen hem och lagade till en god midsommar-lunch med sill och nubbe =)

Vi tog det lugnt ett tag och sen när jag gjort mig i ordning och klätt mig i en fin sommar-klänning packade vi ner allt och begav oss ut.. I REGNET!!! Attans oxå =( Men som tur var, var det bara en lite skur och den var över innan vi ens kommit fram till badhus-parken.. Vi parkerade vår picnic-filt vid vattenbrynet och radade upp för några omgångar kubb... Vi hade ju till och med köpt en liten högtalar-anläggning till ipoden, så med kubb, UNDERBARASTE sällskapet, god öl och musik kunde det ju knappast bli bättre =)

Efter några omgångar kubb slog vi oss ner på filten och började duka upp.. Vi började med lite västerbottenpaj med rom och gräddfil, en god sallad samt lite bröd och goda ostar, vindruvor och vin... Vi grillade kycklingfiléer och till det käkade vi hemgjort potatissallad och efteråt lite jordgubbar =) Det var verkligen hur gått som helst =P Prinsen matade fåglar och solen lyste nästan hela tiden!!
                                       
                                                                                                              
Vi nio-tiden (efter mer än 3 timmar i parken) begav vi oss hemåt med packningen för att sedan dra vidare mot mer festligheter.. Vi gick upp mot solliden och träffade "Denne" och resten av gänget.. Vi spelade även där en omgång kubb och jag ÄGDE!! Jag och prinsen är helt klart ett vinnande team ;0) Vi drack, kollade fotboll och snackade midsommar-trams.. Framåt ett-tiden rullade vi tillbaka ner mot staden och prinsen plockade VÄRLDENS blom-bukett till mej (som vi lämnade under ett träd eftersom jag är så allergisk).. Vi gick och köpte lite "vickning" och gick sen hem och delade på en kebab.. Både jag och prinsen somnade ovaggade, berusade av sommar och kärlek (och kanske liiiiiite alkohol;>)



Idag har vi sovit värsta läääääänge... Vi käkade lite frulle och sen gick vbi ner till Badhus-paken och myste lite i solen.. Vi gick upp på torget och köpte glass och sen till hemköp och införskaffade lite godis.. Vi drog sen upp till mini-golfen vid campus och mötte grabbarna.. De spelade en runda och jag var med som "caddy".. Mot slutet började det blåsa nåt fruktansvärt och precis när vi kommit innanför dörren hemma kom världens skyfall, tur att vi fick skjuts!! Fixade lite middag och sen somnade vi båda två på soffan... Kvällen spenderas med lite fotboll, popcorn och levande ljus-mys.. Är såååååååå skönt men lång-helg..
                                    

Pussar och kramar från en numera regnigt Östersund =)

Så dålig...

Är jag på att blogga just nu, JAG VET!!! Jag försöker att bättra mig men det händer lixom inte något, hmm... Nu ligger jag (för vilken gång i ordningen) nerbäddad under en filt (ja den är rosa såklart) och svettas och fryser om vart annat =/
Sjuk är mitt nya mellannamn... Det är typ 6:e gången på 4 månader som jag måste vara hemma från jobbet p.ga jordens förkylning.. ÄR SÅ LESS!!!! Ok man kanske kan tycka att det är lite skönt ibland att vara hemma och bara mojsa, fine! det kan jag me tycka men inte när det händer så här ofta och framför allt inte när man verkligen är DÅLIG!! Det började på söndags eftermiddagen, jag och min twinnie som var här i staden på en liten visit hade varit på stan och sen ätit en liten pizza =) Vinkade av henne och vandrade hemåt.. Kom in i lghten och PANG!! Super snorig och dunder ont i halsen, WHAT?? Aha prinsen som fyllde 24 år i fredags hade fått mer blommor, antagligen allergi då, phhuuuuuu.. In med fina syrénerna i badrummet och kvällen gick vidare men icke att jag blev nåt bättre, tvärtom =/ Värsta natten någonsin vad det gäller att ha ont i halsen, aldrig varit med om sådan smärta (AJAJAJAJ).. Blev hemma från jobbet igen.. Nu ligger jag här för 3:e dagen i rad, som tur är känns det lite bättre nu iaf =)

                                                   GRATTIS

                      Prinsen som fyllde 24 år den 13:e juni


    Stina och Mattias som fick en liten Matilda den 12:juni 


            Min barndoms vän Annica och hennes Fredrik 
                    som fick en liten Linnéa den 9:e juni


Annars var förra veckan på jobbet som vanligt (tråkig och tung alltså).. Hade lite nytt folk på plats som ska sommer jobba hos oss, KUL!! Jobbade bara 4 dagars vecka och det var SKÖNT!! På fredagen var jag alltså ledig och började med att gå upp tidigt för att fixa tårta och paket på sängen till min prins som hade födelsedag!! 24 år minsann =) När han gått till jobbet la jag mej och spelade lite data-spel och sen sov jag lite till (hihi).. Var ut på stan för att införskaffa en present till, de sista till tårtan och lite dricka till helgen.. Var och hämtade mina glasögon oxå som jag fått nya glas i pga. en reklamation, GÖTTANS!! På eftermiddagen kom Niclas familj hit på tårtkalas =) Alla gillde min fina jordgubbstårta och prinsen fick mer presenter.. B.la en JÄTTE fin bukett med blommor och ett par "foppa"-tofflor.. Sofie (Niclas lillasyster) fick blommor av oss för hon gick ut nian denna dag...
                
               

                                  
På kvällen var vi hos Malin och Noli på "Sing-star competition", vilet trots en del dispyter var riktigt roligt.. Kvällen fortsatte sedan på G3 med öl och annat dravel.. Hoppas prinsen blev nöjd med sin födelsedag =)

Till helgen är det midsommar och vi har faktiskt inga direkta planer, får väl se hur jag mår i första hand.. Annars kan jag gärna tänka mig lite god mat, gott vin och trevligt sällskap.. Högra krav än så har minsann inte jag..

Nu ska jag lägga in lite bilder åt er gott folk, inte det lättaste ska ni veta.. Det dumma programmet som krävs för att kunna göra detta fungerar ju naturligtvis inte på mitt äckliga "vista".. Ska byta till Xp så fort jag får chansen...


                             Hoppas ni har det bra där ute i solen mina vänner!!
                                                          Puss Puss

Sommar, sommar, sommar.....

Ja nu har verkligen sommaren kommit på allvar =) Helgen i Sandviken har varit lugn, skön, trevlig, avkopplande osv. Jag har verkligen legat som prinsessan på ärten och blivit upppassad med båda god mat och fika..
I lördags var jag och pappsen iväg till VAlbo en sväng.. Hann in på Gina Tricot för att fynda en jacka (var ju visst fullgumma förra helgen och slarvade bort min andra) och sen en racersväng genom Ikea. När man har Pappa Göransson med sig måste man vara snabb vet ni, hann tycker inte om shopping rundor.. Fick iaf ihop en kundvagn med grejjer (bra gjort på ca 30 min), fick dock inte med mej det hem dessvärre =( Köpte nya gardiner och bäddset oxå..
När vi kom hem från shoppingen satte vi oss i solen en stund.. Vi var ute på en cykeltur och sen när Kari kom hem från jobbet grillade vi massa goda grejjor!! Efter middagen kom Stina och Mattias med bebisen ville inte komma ut.. Vi gick ner på stan och kollade in crusingen =) Det var verkligen folk fest i Sandviken i helgen och det var så SJUKT mycket snygga bilar..
                 
                                                                         
På söndagen efter frukosten åkte vi till högbo och gick runt sjön, vi kollade lite i glasbruket och sen åt vi en glass.. Restan av dagen ängades åt att sova i solen och bli mer än väl grillad =/ Vi gick ut och käkade en middag när Kari kom hem från jobbet, en redig köttbit är inte fel..

Vid halv sju-tiden imorse började jag sen min resa hemåt.. Sov mesta delen av resan men är nu (efter 8 timmars HÅRT arbete) helt sluuuuuuut.. Kom direkt från tåget till jobbet och har varit uppe sen innan sex =/ Nu ska jag äntligen hem till min älskade prins som jag inte har träffat på flera dagar!!! Sak bli SÅÅÅÅ mysigt..

Hoppas alla haft en jätte härlig helg!! PuSs pUsS

RSS 2.0