OM 10 TIMMAR BÄR DET AV!!!

                                      TURKIET HERE WE COME!!


Imorron är sista dagen....

på jobbet.. Sen är det ju faktiskt SEMESTER!!!!! Ja tänk nu bär det äntligen av mot sol och värme =) Väskan är någorlunda packad, ipoden laddad med massa ny braig musik, passet är nerpackat och nu återstår bara en dag på jobb och plugg =D Kl. 22,00 imorron kväll slänger jag in handduken och säger tack och hej för mej på ett tag, det ska bli SÅÅÅÅÅ SKÖNT!! Vet dock inte hur jag ska klara mig utan min kära prins i en hel vecka =/ Men men det ska nog gå, jag har ju trots allt mamsen med mig =)

Idag har jag inte tvättat som jag skulle (vi hade bokat fel dag), shoppat fast jag inte skulle (men jag behövde en ny make-up borste och ett nytt kollegieblock), klarat av en hel dag på jobbet som jag inte trodde att jag skulle göra (man tvekar ju rätt ofta på sin överlevnad där) och ätit en och annan onyttig sak fast jag inte skulle (men jag var ju bara så hungrig, och är fortfarande!! Min självdisciplin är alltså INTE som den ska =) Haha..

Nu ska jag iaf sova för imorron måste jag nog till skolan och hämta lite arbete.. Sen måste jag hinna shoppa dom sista sakerna inför resan, tvätta lite och sen jobba.. Mamsen anländer imorron-kväll och sen jäklar bär det av...

                          Godnatt alla små trollungar, dröm om änglarna


Äntligen hemma...

Ja det har då sannerligen varit en lååååååååååååång dag.. Började dagen med en cykel-tur till Frösön för en 3-timmars lektion i Naturkunskap och sen hem å tog en macka för att sedan bege mig till jobbet där jag nu har spenderat de senaste 9 timmarna.. Först hade vi kö på typ 40 pers. och sen ringde det inget alls på flera timmar, ska det va så?? Phuuuuu, inte avis på Ninna som skulle cykla hem (hon bor ca 1 mil från jobbet) nu. Det blir det enda jag kan klaga på med nya lägenheten, det kommer inte bli kul att ta sig dit i vinter-kylan när man slutar jobba vid 22.00 =/

Hur som haver så är jag iaf hemma nu. Firade med en macka och en kopp varm choklad, MUMS!! (viktnedgången går bra, oboy innehåller väl inga skadliga ämnen som socker etc.??) Men men det var jag värd!
Imorron har jag iaf inget plugg så då får jag sova lite längre, dock har vi tvättstugan så en del göra innan jobbet drar igång =/ Måste snart sova nu, ska lägga mig i sängen och glutta på en movie =)

                                                   GODNATT!! Dröm om änglarna

Nya tag...

Japp så var man inne på en ny vecka då, den sista denna månad?? Shit vad denna sommar gick fort, känns som det var början av juni igår =/ Som tur är får ju mamsen och jag lite mer sommar redan nu på fredag då vi styr våra blek-feta (läs smala, vältrimmade och lite lätt gyllenbruna) kroppar mot Turkiet.. Ska bli skönt med lite semester och SOL!!
Jobbar kväll hela denna vecka, så förkoppningsvis ska jag hinna med några turer till skolan på Frösön oxå.. Fårväl se nu då om det är möjligt att behålla anställningen trots en del lektioner.

Helgen har varit lugn.. Inte en enda droppe alkohol och det har varit riktigt skönt må jag säga =) Har bara varit hemma i lägenheten och pysslat.. Lagat mat, bakat, kollat på massa film och käkat litte godis.. Det har varit en Linda-helg helt enkelt.. Ni kanske minns mitt inlägg från förra hösten om min älskade vän Teresa som ibland hade "Teresa-dagar", ett vinnande koncept enligt mig! Dock har det varit lite ont om Linda-dagar nu sen jag blev sambo, men det är inget negativt i det utan jag tror helt enkelt att man behöver de bättre när man lever själv. Man har mycket högre krav på sig själv, man måste klara av allt på egen hand och det är då man behöver de där "break"-dagarna mer. När man lever tillsammans med någon har man inte samma press på sig att allt som måste göras ligger i ens händer, nä nu är vi ju faktiskt två stycken om allt. Det är bara en av alla underbara delar med att vara två, man har någon att dela alla "måsten" med =)

Idag känner jag mig mycket mer uppåt och framåt än tidigare.. Har som sagt kolla på mycket film i helgen och det har  verkligen varit filmer som berört. Känslosamma historier som verkligen fått en att tänka till och som gjort att tårarna flödat, så lite film-tips just nu:

     Things we lost in the fire             P.S. I love you                                  Iskariot        
                                                     

Nu ska jag snart bege mig en sväng ut på stan. Måste iväg och köpa lite lins-vätsa och fönster-shoppa lite =)
Alltså nu längtar jag till nya lägenheten så jag håller på att smälla av!! Hur kan man bara hitta så rätt?? Känns verkligen som att det hade kunnat vara vi själv som gjort i ordning där (förutom fond-väggen i köket), allt känns verkligen som "vi" och hela lägenheten känns så rätt. Det känns lite som att börja på en ny kula och det bubblar i magen som inför en födelsedag eller inför julafton =D Mitt huvud är så fullt av planer om hur vi ska ha det, vilka färger som kommer gälla osv. Har iaf en tanke som jag inte riktigt kan släppa och det är att satsa på rött och kanske lite oranget i badrummet, hittade en del kul att bygga på;
 
  
Hmmmm..... Vi ska även byta själva "grund-temat" från trä som vi nu har till metall eller rostfritt stål. Passar bättre med tanke på att det är mycket "blankt" i badkaret och att det finns mycket speglar. En glas-hylla till väggen och en hörn-hylla vid badkaret kan nog göra susen.. Åhhhhhhh SÅ SPÄNNANDE DET SKA BLI!!! =D

Slitsam vecka ÄNTLIGEN slut...

Ja denna vecka har verkligen varit FRUKTANSVÄRD!!! på jobbet alltså... Det har ringt precis hela tiden och kunderna har varit så jäkla sura =( Usch och fy får otrevliga kunder!!! Hoppas dom bryter benen, hehe =)

Nu idag slipper jag iaf höra på deras gnälliga röster och det enda som hörs här hemma är knappret från tangenterna och lite reklam från tv:n.. Prins Niclas jobbar idag så det är bara jag hemma, lite skönt ibland att bara ha några timmar för sig själv (men det räcker absolut med några timmar). Jag ska väl plocka undan lite här hemma, hämta resväskan på vinden och sen börja packa lite. Tänkte kika en sväng på stan oxå, men då blir det säkert en massa shopping som jag inte har råd med.

Igår kl. 14,00 var det möte på min nya bank, vi fick vår handpenning till lägenheten och fixade med ALLA papper. Efter det sprang vi vidare till SFF, kl 15,00 hade vi nämligen möte med mäkleren och nuvarande ägaren av lägenheten som vi köpt och efter kaffe, tårta och lite frågor med svar är nu äntligen PAPPREN UNDERTECKNADE!!! Vi är alltså stolta ägare av en 2:a på 56 kvm på Frösön numera =D Shit vad det känns bra..
Efter detta välbehövliga break fick jag så lov att cykla tebax till jobbet och kämpa ett par timmar till.. Men det flöt lixom på bättre, undra varför?? Hade dock en dålig dag rent generellt igår =/ När jag kom hem från jobbet hade jag inte ätit nåt på hela dagen och jag var INTE rolig kan jag lova.. Blev en äcklig hamburgare till middag och sen kollade jag och Nicke på "Hannibal", BLLÄÄÄÄÄÄÄ!!!! Fy fasen vad jag hatar sånna däräckliga filmer och jag fattar inte varför jag ska se, gick iaf från tv:n när det där med grisarna är..

Nu ska jag ta mig upp till vinden och sen börja packa lite för på fredag bär det av mot SOLEN, Turkiet, bad och shopping =)) Åhhh vad jag längtar..

Ha en mysig lördag ni vackra människor som finns i mitt liv...  Puss o Puss

Psssst....

Lägenheten är VÅR!!!!! Vi kämpande in i det sista och tro det eller ej, det lönade sig =D Tror ni det bubblar av glädje på Storgatan just nu eller???

TTTTTjjjjjjjjjjOOOOOOOOhhhhhhhhhOOOOOOOO =D

Budat!!

Så var det gjort, budet är lagt och nu väntar vi förväntansfullt =)

Visning

Japp idag efter jobbet stryde vi kosan mot Frösön!!, och JA!! Denna gång med mindre förväntningar men ändå endel fjärilar i magen.. Dessa visade sig vara helt onödiga då lägenheten var vad vi ville ha, mycket stora ytor och mestadels nytt och fräscht!! Kök och badrum kändes väl lite små, men det kompenserades av stor,ljus hall, stort vardagsrum och alldeles lagom stort sovrum istället =) Tapeter och golv såg bra ut och det är bara 2 väggar som vi ev. skulle vilja förända lite ;0) I köket var det endel av den äldre inredningen kvar men spisen och diskmaskinen var nya och resten kan man ju ta eftersom.. Hallen var som sagt både stor och ljus, både i hall occh sovrum fanns garderober med bra förvarings möjligheter.. Badrummet var inte så jätte stort och det fanns ju ett BUBBEL-BADKAR som tog upp endel av ytan, men det gjorde inte så mycket (ABSOLUT INGENTING!!!) I sovrummet och hallen fanns dessutom jätte fina fondväggar som lyfter lägenheten HÖGT!! Och BÅDE badkar och diskmaskin! snacka om att min prins skulle bli lycklig om den blir vår.. Ikväll ska vi diskutera igenom det sista och imorron lägger vi bud om vi bestämmer oss för att detta är vad vi vill ha.. Trots regnet som droppat ner HELA dagen och kön på jobbet som varit ENORM så har detta varit en bra dag med tanke på lägenheten =) Så nu måste jag be er alla att än en gång hålla TUMMAR OCH TÅR!!

Det är alltså den här vi kollade på idag:

         

         

         

         

         

         

       

Vackra weekend..

Ja finns det gentligen något skönare än helg? Man kan göra precis vad man vill och slappa utan minsta skulkänsla för man hinner ändå med sina måsten =) Den här helgen känner jag dock att jag har varit lite "svag" i mig själv =/ Jag följde med ut både på fredagen och lördagen, trots att jag egentligen inte ville.. Men det kommer jag inte att göra om för det är så OVÄRT!! Man tänker bara på vad man hade kunna gjort i stället, man fejk-ler, man dricker en öl fast man inte nes är sugen, man röker en cigg som smakar skit och framför allt så tror jag man drar ner stämningen en aning vare sig man vill eller inte.. SÅ: Jag ska aldrig mer gå ut när jag är fell opepp!!

I fredags efter jobbet cyklade jag iaf hem för att hämta den andra cykel som jag fått hit-transporterad av min kära mor =) Den fick jag sedan leda upp till "Egons" då det var hål på både slagar och däck både fram och bak, kedjan var starkt roströd osv. Men den har ju stått i ett fjös i närmare 20 år säkert så det var ju inte så konstigt... Har iaf lämnat in den för lite uppfräschning nu.. Blev lite tapas-mat och vitt vin för mig och pizza och rött vin till prinsen när det närmade sig middag på Storgatan.. Vi hade hyrt filmer så efter en varm, skön, underbar dusch kröp vi upp i soffan och myste =) Bra västern-rulle vid namn "3.10 to Quno" eller når sånt ;0)
Sen blev det alltså en sväng till G3 där det för min del dracks ramlösa.. Somnade bums och sov sen läääääänge =)

När jag till sist pallade mig upp på lördags-förmiddagen blev det värsta frullen och sen ut på shopping.. Hade bestämt mig för att införskaffa den där morron-rocken som jag fick i julklapp? Ja min ser nu värre ut än skit så jag kände att det var på tiden.. Men ack så fel jag hade, inte var det väl säsong för morron-rockar nu inte.. Jag belv utan =(
Blev dock några andra små saker istället, bla. nya underkläder (Triumph), en somrig (REA!!) pyjamas till Turkiet-resan (Lindex), Hårspray, läppglas och underlagskräm (H&M), ett grön ljus (Hemtex) och ett JÄTTE-FINT brunt ljus-fat (Indiska). En lyckad jakt-runda med andra ord =) Har även spanat in stövlar till hösten men de känns dyyyyyyrt =(
Hem och slappa några timmar innan hungern gjorde sig påmind, gick till hemköp och shoppade lite mat för att sedan laga till en underbart god middag bestående av Pasta, het tomatsås med skaldjur samt vitlöksbröd, M M M!!! Vi kollade på den andra filmen vi hyrt "Awake" och myste i soffan.. Efter det blev det en dusch och sen bar det av mot Malin och Noli på fest.. Carro var med oxå och visst vad det trevligt, men som sagt var jag ju inte direkt på humör.. En sväng till G3 hanns oxå med innan sängen väntade..

Idag har vi mest slappat, men oxå varit lite duktiga och städat lägenheten. Skubbat badrum, dammsugit och dammtorkat vad det som behövdes med tanke på att vi verkligen grov-städade förra helgen.. Har kollat tv, suttit vid datorerna och bara varit sega hela dan.. Blev pasta-middag även idag men denna gång med ostsås och bacon, å nu måste jag gå och fixa en mat-låda tills imorron.. Kan det bli pasta mån tro?? JEPP!!

Hoppas ni alla haft en skön helg och att ni  är rädda om varandra.. Saknar alla vänner som inte är nära.. PuSs

Skenet bedrar...

Jo visst, vår skönhet var inte alls så fager i verkligheten =/ Eller jo visst var den fin, men LITEN!!! Sovrummet kändes jättetrångt, då man trycket in en monster-garderod och köket med matplats var som prinsen sa: "Jag får nästan så här vad heter det?? (Klaustrofobi inflikade jag) här inne" Och ja det var sant.. Badrummet kan oxå bli ett problem med tanke på att vi vistas rätt ofta där inne samtidigt och det var MINIMALT!!! Det enda som verkligen kändes helt rätt var vardagsrummet, stort och ljust..  Men som sagt vi kan ju inte köpa en lägenhet där vi bara är nöjda med ett rum?? Näpp... Men men vi har sett två andra alternativ oxå =) Här kommer lite bilder, den första ligger i stan och den andra på vackra frösön:

STAN:

         

         

         

         

         

         
 
          


FRÖSÖN:

         

         

         

         

         

          

         

         

att den på Frösön känns bäst =) Den har ett bättre läge eftersom jag gillar Frösön SKRAPT!! och den är framförallt mycket billigare... Igår var vi på banken och fick vårt lönelöfte iaf så nu känns det jätte kul att gå på visningar =) Nästa vecka är det visning på den i stan och jag har anmält intresse för att även få en visning av den på Frösön, så nu håller vi tummar och tår på nytt =)

Igår var mamsen på besök i staden och vi shoppade lite inför vår Turkiet-resa.. Mamsen shoppade nya badkläder och jag köpte för ovanlighetens skull skor =) Inga planer inför helgen än så länge, men en lugn helg till skadar varken mig eller min ekonomi ;0)

Ännu en morgon med (tro det eller ej) Regn!!!

Ja när jag trampade iväg på min blåa herr-cykel kom dom sakta men säkert.. Dropparna =/ Tycker att det är ganska mysigt med regn egentligen, men bara om det ös-regnar och man får vara inne =)
Väldigt lugn här på jobbet än så länge (SKÖNT!!) och nu blickar jag framåt mot morgon-dagen, jobbar ju nämligen bara till 13,00 då!!

Så tanken med detta inlägg var ju att lägga ut lite bilder på lägenheten... Finns ju dom som är så nyfikna av sig ;0) Här kommer vår skönhet:

         

         

         

   






Flyyyt och vuxenpoäng..

Idag har jag verkligen utökat min kvot med vuxenpoäng radikalt! Jag har fixat och trixat så helt plötsligt känns det som jag har glidmedel under skorna =)
Började med att kika lite på lägenheten igen och JA den är verkligen helt underbar. Såg sen i tidigningen att det är visning på torsdag eftermiddag vilket passar utmärkt med tanke på att vi ska på banken på torsdag innan visningen =) Lättare att gå på visning när man har lånelöftet i handen ;0)

Efter detta anmälde jag mig till Hyresgästföreningen och fick till min belåtenhet se att om man hyr i andra hand (som vi gör) har lägenhetsinnehavaren rätt att ta ut ca 10-15% extra utöver grundhyran. Vi betalar säkert 300-400% extra utöver den hyra de betalar för lägenheten. Jag såg dessutom att vi har rätt till att få tillbaka ev. betald ockerhyra av dom, HE HE =) Jag har oxå ringt och kollat upp prinsens hemförsäkring. Eftersom jag nu ska resa och inte har någon egen tänkte jag att det var dags att skaffa en, men ICKE!! Jag var minsann involverad i Nickes försäkring jag, hihi.

Nyss ringde de från Lärcenrtrum oxå och gissa vad?? Jag har fått plats på de kurser jag sökt inför hösten =) Ska börja läsa på Primroses vuxen utbilding den 25:e augusti.. Kommer sen att kunna plocka ut ett slut betyg från dem för att så småning om söka vidare till Mittuniversitetet. TJJJJOOOOOHHHHHOOOOOOO =)

Känns riktigt, riktigt skönt att ha ordnat upp alla frågetecken som legat och dragit mig i hälsenor den senaste tiden.. Jag vet inte varför saker och ting blir framskjutna hela tiden, men sån är jag.. Dock är det så att om en sak börjar rulla så tar jag då samtidigt tag i allt som står stilla, vilket tyder på att jag inte är helt som en groda utan ben- Hopplös alltså ;)
Kanske beror mitt ryck på senaste dygnens enorma sömn..
När jag kommer hem ska jag baka en sockerkaka med vaniljfyllning (MUMS) för att börja min viktnedgång.. =)

JAG ÄR KÄR!!!

(I min prins såklart) men även i en lägenhet som jag har hittat!! Det är verkligen det perfekta hemmet för oss och jag tänker slåss med näbbar och klor för att vi ska få den =) Det kommer absolut att göra mig till en lyckligare människa om vi får flyta in i denna skönhet..

Igår var det jobb igen och jag behöver väl inte ens säga hur det kändes?? Tidiga mornar och huvudvärk är iaf ledorden =/ Igår jobbade iaf prinsen så jag fick sällskap under paraplyet i ösregnet =) Nu har han en vecka kvar på sin semester och sen hoppas jag att vi jobbar endel lika tider iaf så vi hinner cs emellan varven, båda här på jobbet och hemma.. Efter jobbet igår gick jag ner mot staden, det fullkomligt ÖS-regnade och trots både regn-jacka och paraply var jag DY-BLÖT när jag närmade mig swedbank. Prinsen kom och vi gick in och bokade en tid för ansökan om lånelöfte, vi vill ju VERKLIGEN ha den där lägenheten (även om det innebär att jag måste byta bank, vilket jag INTE vill). På torsdag r det iaf inbokat ett möte och går allt enligt planen kommer jag bli en lyckligare och mer harmonisk människa inom kort ;0) Dessutom ligger den bredvid gymmet, så chansen finns att man kanske kan börja träna lite igen för att gå ner smester-bonusen (5 kilo extra)...

Efter banken gick vi på tråk-Ica och shoppade lite mat, blev pizza-rester till middag och sen somnade vi båda två i soffan.. Vaknade lagom till "Lyxfällan", skrämmande att se hur oansvarig man kan vara med pengar.. Jag är verkligen inte bra alls med pengar men jag skulle ALDRIG försätta mig i en situation där jag har skulder upp över öronen, nej ALDRIG!! För övrigt så har jag inte en endaste kreditkorts-räkning kvar nu =) Ska till och med få tillbaka pengar av dom, hehe...

Förövrigt så känner jag att ovälkommer besök är på ingång =/ Och då menar jag inte Plunsen eller mamsen som kommer på torsdag utan; ÄCKLIGA BACILLER!!! Har varken tid eller råd att ligga till sängs nu medd tanke på den stundande semestern och att jag kommer att behöva varenda öre framöver.. Men ont i halsen och skallebank det har jag VERKLIGEN.. Aj aj aj =(

Nu ska jag fortsätta mitt enormt stimulerade arbete =0P Puss Herrå´

AJ DÅ!!!

Råkade visst paja min fina blogg =( Var inte alls meningen, skulle bara kolla om jag kunde byta ut bilden själv (utan hjälp av någon data-kunnig) men så bytte jag allt UTOM bilden isället.. Grrrrriiiiiiinnnnnnaaaaaarrrrrrrr :.(......

Helgen har varit LUGN!! I fredags kom Maria, Anja och Towa hit.. De hade varit på Jamtli medans jag jobbade och dök upp vid 16,00-tiden.. Hann precis hem och dammsuga av mattan i vardagsrummet som inte såg så kul ut, vit matta=dammsugning rätt ofta. Prinsen har hållt efter resten av lägenheten jätte mycket nu när han har semester och det är kul att komma hem från jobbet till ett fint och välstädat hem..

Jag, Maria och tjejjorna gick en sväng på stan och käkade middag på Victoria.. Barnen åt pizza och jag och Maria tog varsin plankstek, maten var så där och service visste de nog inte riktigt vad det var där. Men men vi hade trevligt ändå.. Efter maten gick vi och hyrde "Alvin och gänget" och köpte godis =) Kvällen spenderade vi sen i soffan och myste.. Kvällen blev rätt tidig för oss, prinsen var ute med grabbarna och kom hem vid två-tiden..
Lördagen började med en Anja som vaknade första gången vid 06,30, ALDRIG att jag går upp så tidigt när jag är ledig tänkte jag och somnade om.. Vaknade ett par gånger till innan jag vid 09,30 tog mej ut sängen.. Frukost och sen gick Maria en tur på stan medan Anja och Towa testade mitt Wii, snacka om att det blev populärt ;0) (Per, jag vet vad dina barn vill ha i julklapp) Efter detta drog vi iväg till Lillänget och sen vidare till Storsjöbadet.. Vi badade, åkte rutschellkanor, ringar och madrasser i flera timmar och sen åt vi mjukglass innan vi begav oss ned mot staden igen.. Efter att de skjutsat mig hem åkte de vidare hem mot Sveg.. Älsklingen och jag fixade tacos till middag och sen kollade jag på "21 gram" medan prinsen fixade3 med sin hemsida.. Somnade vid 22,30-tiden i soffan och tog mig vidare till sängen vid 23,00 HELT SLUT!!!
Sov väl sisådär en 10-11 timmar i natt =) Vaknade visserligen vid 8-tiden helt utvilad, men vem vill gå upp 8 när man är ledig egentligen?? Inte jag iaf =O) Vid 12-13-tiden gick vi iaf upp efter massa söndags-myyyyyys i sängen, åhh vad jag älskar när man får vakna tillsammans och sen bara ligga kvar tillsammans precis så länge man vill =) Efter lite frukost drog vi igång med stor-städning.. Bar ner två stora lass med tvätt, ett STORT lass med glas och sopor, dammsög, dammtorkade, diskade, skurade, dammade mattor och plockade ihop saker och kläder.. GROV rengjorde hela badrummet och köket och nu äntligen är vi klara, det är bara SÅ skönt =) Älskar när hela hemmet känns rent och fräscht!! (även om det luktar kräkt när man skurar på våra korkmattor) =)

Nu sitter vi och väntar på lite mat, har precis tagit en väl-behövlig dusch och snart kommer pizzan.. Vi ska kolla på film och sen är det bara lite tvätt kvar att hänga innan vi gjort vårt för dagen.. Imorron väntar jobb igen och det ser jag INTE fram emot, men det får gå ändå.. Vaknade med ont i halsen och skallebank imorse, bara jag inte blir sjuk nu då =/ Även om jobbet alltid känns grått och trist är det iaf bättre än att ligga hemma och vara sjuk..

Hoppas alla haft en bra helg och att ni är utvilade inför den kommande veckan..

Sist men inte minst.. Jag vill ha: En egen bostadsrätt (som vi inte behöver betala själva), en bäbis (som jag kan tänka mig att föda själv, men bara om den glider ut med ett plopp), en aningen mindre kropp (men som jag inte behöver anstränga mig för att få till, eller behålla) och ett bättre och framförallt ROLIGARE jobb (men som bara kommer till mig, jag behöver alltså inte anstränga mig för att få det) Det var bara det =) Puss puss

Blandade känslor...

Idag är det fredag vilket betyder, SISTA JOBB-DAGEN DENNA VECKA!!! =) Jobbade iofs inte igår då jag var i Hede och tog ett sista farväl av min älskade lilla mormor.. Vi hade urn-nedsättning på Hede kyrkogård, där mormor nu får vila bredvid sin make.. Det var jätte fint och så mysigt att den närmsta delen av släkten fanns på plats.. Vädret var dock tungt, tjocka moln som täckte himlen men precis när vi sänkt ner urnan i jorden öppnades ett litet hål och blå himmel kom fram =) Min kusin Malla tittade på mig och pekade, "nu sticker hon" sa jag då.. Bästa kommentaren kom dock självklart från underbara kusinbarnet "Adam" 5 år.. När vi ska förflytta oss från kapellet till graven tittar han på urnan och säger: "Vad liten farmor Ida har blivit nu då" =) Haha underbarast unge!!
Efter akten gick vi hem till mamsen där det bjöds på kaffe, kakor och tårta.. Ett besök på banken och en tur till mitt barndoms villa-område hanns oxå med under dagen.. Vid 18,00-tiden fick jag skjuts i brorsans nya bil ( en BMW-jeep) till bussen och begav mig hemåt igen.. När jag kom fram till staden kom min älskade Nicke-prins och mötte mig och vi gick och handlade lite mat bitar. Hemma var allt som vanligt, laddade hem lite ny musik och dushade innan det var dags att sova.. Zzzzz -_-

Veckan i sin helhet har varit seg på jobbet och jag har varit sliten mest hela tiden.. I tisdags var jag, Prinsen, Denne, Henke, Sofie, Jimmy, Carro och Oskis på bio =) Vi såg "Batman-The dark knight" och det var BRA!!! Tyvärr så lyckades jag inte hålla ögonen öppna precis hela tiden, men jag var iaf mycket nöjd med kvällen =) Mysigt att vi var så många och att filmen var såå bra.. Synd att vi mist en sån brilliant skådespelare som Heath Ledger, alldeles för tidigt!!
                                                     
Ikväll kommer Maria och hennes Anja och Towa på besök =) De ska vara på Jamtli under dagen och sen ska vi shoppa, bada på nya "Storsjö-badet" och mysa massor innan de åker igen, imorron kväll.. Kul att träffa mina små prinsessor, var SÅÅ länge sen sist.. Saknar för övrigt att mina kära vänner som jag träffar oh hörs med alldeles för sällan =/ Jobbigt att vi alla bor så långt i från varandra =(

Jaja.. Nu slår kl. snart 8,00 och det kommer börja ringa, hoppas iaf på en LUGN dag.. Hoppas vi alla får en skön helg!!
Puss puss Kram kram

Så trött...

Jag är så trött, så trött =( Har börjat jobba sju nu i två veckor... Alldeles för tidigt om jag får säga mitt!! Att jag går upp innan solen knappt skiner, att jag går till ett jobb som jag avskyr ända ner i tårna, att jag sitter här och blir en bitter människa, vem blir egentligen lyckligare av det?? INTE JAG IALLAFALL!! Tur att det finns goa kollegor och att min älskade prins finns här (förutom nu när han har semester då) =) Har inte fått ett enda samtal än?? HEHE fick precis veta att det är nåt fel påt elefonin, hoppas det är så hela dagen

Igår fick jag biljetterna till vår resa =) Jag och mamsen ska åka iväg sista veckan i september på en liten tripp till södra turkiet, ÄNTLIGEN!!! Jag längtar så efter sol, bad, annan kultur och god mat.. Ska bli så skönt att resa ifrån jobb, stad, ansvar osv. MEN!! Hur ska jag klara mig utan min älskling under tiden?? Jag får väl helt enkelt bita ihop och bara tänka på hur lyckligt lottad jag faktiskt är som har någon att älska och att bli älskad av =)

                                      

Igår efter jobbet cyklade jag raka vägen hem, mådde illa och hade ont i magen hela dan =/ När jag äntligen nåde porten och hade burit in cykeln i trapphuset och svurit lite över ömma skavsår, det var då.. Det var då jag upptäckte det.. JAG HADE JU FÖR F_N INGA NYCKLAR!!! =( Hittade ju inte mina i morgonens brådska och nu stod jag där och var inte långt ifrån tårarna kan jag säga... Men det var bara att cykla upp igen och hämta Nickes nyckel för att sedan cykla hem igen och låsa upp.. Möttes av en STANK som inte var så trevlig, gamla räkor i soppåsen i hallen, BLÄÄÄ!!! Men efter en tur till soprummet (där jag för övrigt träffade en mycket trevlig herre) och en macka som trycktes ner i min onda mage med våld somnade jag en liten stund i soffan =) När prinsen kom hem gick vi och shoppade lite mat och sen en kebab eller två, kanske inte den bästa maten näör magen svider.. Kvällen var lugn, tv-tittande och telefon-babbel för min del och en dota eller två för mister Hansson ;0)
Ikväll blir det nog bio med kärleken och vännerna (Plunsen I MISS YOU!!) Batman, batman, batman...

YRA, YRA, YRA!! (n som nu är över)

Ja så var den roligaste veckan i sommar-Östersund över då =( Storsjöyran har minst sagt varit ett roligt inslag i den annars ganska gråa vardagen (med tanke på de senaste veckornas väder) Veckan har varit jätte mysig med JÄTTE-fint väder, god mat och trevligt sällskap =)
I måndags efter jobbet drog jag och Carro iväg och shoppade massa goda delikatesser som vi sen tog med oss ner till Badhus-parken och mumsade i oss på en picnic-filt i strålande sol.. Vi gick en tur på stråket men kvällen blev ganska tidig med tanke på att vi båda börjar kl. 7.00!!
Tisdagen var lugn, jag och min prins hyrde film och jag somnade i soffan tidigt!!
Onsdagen däremot var allt utom lugn ;0) Efter en liten runda på stan käkade jag och Nicke en mysig middag på "Bishops" (Oxfilé-pasta, Mums!!), och sen bar det av på fest.. Carro kom och vi drog iväg till Sabbe på partaj.. Blev där ett par timmar och sen drog vi vidare ner mot stråket.. Vinkade av brudarna vid "TC-tältet" och drog själv vidare mot "Glada laxen" där prinsen och svärmor var och partajade =) Blev kvar där hela kvällen och vid ett-tiden var vi äntligen på väg hem.. Prinsen gick och köpte mat medn jag och svärmor Gunilla gick hem till oss och bäddade soffan til henne..
Torsdagen var inte kul på jobbet =/ Äckligt trött och en antydan till huvudvärk... Ringde dessutom hela, hela tiden.. 60 pers i kö passade inte in i dagens planer =( Efter jobbet gick vi och kollade upp om hur vi skulle ta oss in på området utan att behöva betala något.. Det har sina fördelar att bo centralt ;) Efter en del ärenden på stan somnade jag i soffan när vi för andra gången försökte se filmen vi hyrde härom dagen.. Sov närmare 2-3 timmar och det var väl-behövligt kan jag säga. När jag vaknade tog jag en dusch och sen gick vi i på yran-området för att leta lite mat.. Blev en älg-kebab och cola =) Kollade lite på Kent innan vi gick hem och städade.. Slängde mig i säng mellan artisterna på stora scenen med öronpropparna lååååångt inkörda i öronen och tro det eller ej men det gick faktiskt riktigt skapligt att sova...
Fredagen var det STORA förväntningar i luften, Petra kom hit till staden på visit och jobbet flöt på ganska bra.. När jag slutat gick jag hem och lämnade cykeln och sen bar det av till bolaget för vilken gång denna vecka?? Jag, Nicke och Petra käkade pizza och sen var det hem och göra sig i ordning inför kvällen som gällde.. Prinsen drog iväg till Lars medan jag och Petra blev kvar hemma för lite catch-up sen sist.. Gick ut vid 22,30-tiden när Carro anlänt.. Kollade lite på Lasse Winnerbäck och sen följde vi med Carro ner på Ken några minuter.. Blev nån öl i tälten, en tur på Säkert! och precis när fylle-maten skulle införskaffas kom dropparna... 2-3 droppar och sen BRAK!! Himlen öppnade sig och regnet ÖSTE ner!! OH MY... Var länge sen jag såg nåt liknande: så många människor, så mycket regn och inte ett endaste paraply (var förbjudet att ta med in på området) på samma ställe!! Vi lade papper över våra nacho-tallrikar och sprang hem det fortaste vi kunde.. =)) Carro blev oxå med hem och fick sova kvar på soffan..
Lördags-morron började med en dusch så man kunde bli som folk igen =) Jag och Petra gick och handlade frukost med nybakat bröd från Törners.. Fick upp Carro och Nicke och sen åt vi värsta goa frullen tillsammans.. Dagen spenderades mestadels i soffan =) Sov och slappade oss igenom hela dagen.. Vid middags-tid kom Carro tebax och vi fixade kyckling-pasta och gott vin.. Vid 20,30 gick vi ut och kollade in Uggla en sväng.. Sen hem och för-festade igen och sen ut på yrans höjdpunkt PRESIDENT-TALET!!! I år var han tomte =) Vi stod kvar efter och kllade en låt på Håkan Hellström och sen vandrade vi vidare mot stråket.. Hann med 2 öl innan regnet började droppa.. En nacho-tallrik och sen hem-gång.. Somnade ovaggade när Håkan slutat spela...

FÖR ATT SAMMANFATTA DETTA KORT: EN JÄKLIGT LYCKAD YRAN-HELG =)

RSS 2.0