GOD FORTSÄTTNING.....

Jaha då var julen över och tomten kom med massa klappar även i år =) Jag lämnade staden på lördags eftermiddagen efter endel julklapps shopping och kvällen innan det en trevlig kväll hos Lars och Mums-Lilla julafton =) Fick min julklapp av underbara, bästaste, goaste Nicke oxå... EN ROSA HÅRFÖN!!! Tack min vännen...
 Bussen mot Härjedalen var mer än full och det var minsann tur att jag fick en plats att slå ner ända på... Söndagen spenderade jag med mamsen och vi var ute på shopping mest hela dagen.. På Vemdalsskalet gjorde vi en del fynd, b.la en ny fin tröja, en ny klänning och lite annat smått och gott... Vi köpte dessvärre ingen gran men julklappar fick vi minsann ändå!!

Jag fick massa fina saker som jag önskat mej... B.la det efterlängtade Nintendo Wii, en sodastream, en hushålls assistent (eller egentligen 2 men jag bytte in den ena), Sveas Rosa bok, en JÄTTE fin sten skulptur och massa andra jätte fina saker.. TACK ALLA UNDERBARA VÄNNER, FAMILJEN OCH KÄRLEKEN!!! Ni är dom Bästaste!!

Juldagen spederades i Sveget.. Fest på Folkan och många kära återseenden blev det =) Dessvärre var det inte lika kul som förr i tiden.. På annandagen var jag och Pluns rätt så sega, men alerta som vi är hände det ändå något... Pluns fick efter mycket tjat och gnat med mej ut på äventyr i pulka backen... Vi kan vä säga så här; Jag var INTE i topp form ;)
                                                                    

Efter en sibylla måltid och en dusch satte jag mig äntligen på bussen och åkte jag tebax till staden för att äntlgen få träffa min Niclas, värsta länga var jag utan han... Träffade go-tjejjorna Anja och Towa oxå när jag var i Sveg (fick en ny kalender som jag önskat mej)

Har nu varit i staden ett par dagar och jobbat lite.. Varit med Nicke mest hela tiden och igår var vi med Noli och Malin på G3.. Skön, lugn kväll med bärs och trevligt sällskap =)  
Nyårsafton är fortfarande ett STORT ? Ramundberget, Vemdalsskalet eller Staden??? HMMmmmmm???

Idag har Pappsen varit här och plockat reda på sina möbler och annat tjafs.. Tomt blev det minsann =( Inte för att jag är hemma överdrivet ofta nu för tiden, men ändå... Monterade ihop mitt nya köksbord oxå, det blev värsta fint iaf =)

Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir.. Ska ringa min Nicke-pojke nu och kolla status.. Hoppas alla haft en JÄTTE fin jul och att tomten lämnade fina paketar.. Snart äre nytt år!!

Last day at work och jag vill till New York..

Ja hur coolt vore det inte att få fira in det nya året på Manhattan??Jo jag skulle inte tacka nej minsann =)
                                                                       image198
Jag och Pluns har iaf preliminär bokat in en lite tripp till London i vår.. Musicals och shopping är resans syfte!!

Idag känns jobbet som en elefant på axlarna.. tungt, trist och allmänt tråkigt.. Kan det vara så att jag vill gå på julledigt mån tro??
Igår var jag och Nicke hos Noli och drack lite bärs med grabbarna..
Jag var seg som en gammeldags kola men det var trevligt iaf.. Hem till Nicke och nån rostad macka senare var den minsann sängen som gällde.. Mitt sömnbehov (minst 10 timmar/natt) har blivit kraftigt reducerat på sistone, men man kan ju leva på kärlek och luft rätt länge så ;)

Imorron blir det då julklapps shopping och sen buss till mamma.. Blir kvar i Härjedalen tills den 26 dec. då jag måste tillbaka till staden för att arbeta lite igen, 27-28 är sista dagrna för året. Nyåret blir ju dessvärre ej på Manhattan så jag får väl nöja mig med, Ramis eller staden antar jag =) inte helt fel det heller....

Kl. är snart 12 och jag slutar 19 så jag har några timmar kvar än =( Dessutom är Nicke ledig idag så det är inget kul alls här på jobben, saknar... En KRAM (och en liten puss) och en massa LUNCH hade inte suttit helt fel kan jag säga..

                                                 TACK FÖR ALLA FINA JULKORT JAG FÅTT!!!!!
                                                                         image196

Jag jobbar hårt, men inte på att uppdatera...

FÖRLÅT!!! Jag vet att jag är kass på att uppdatera just nu men jag ska försöka hinna med lite iaf... Massa klappar som ska köpas och jobb som ska avslutas. Sista dagen att jobba är imorron och det ska bli JÄTTE skönt med lite ledigt..
Lite Updates sen sist då..

Jag vann till sist över de onda bacillurerna och tog mej tillbaka till jobbet.. Fredagen gick segt, men det var kul att vara tillbaka med alla goa kollegor.. Dagen gick sådär och jag var bort petad från topplistan på bb-sälj =( Attans, nu ligger jag för långt bakom för att hinna ta igen..
Gick till Nicke efter jobbet och myste lite =) Kvällens plan var födelsedagskalas hos Jonta.. Ojoj vilken fin lägenhet han hade den pojken, AVUNDSJUK!!! En öl på Bishops hanns oxå med innna vi stretade hemmåt i blåsten..

Lördagen spenderades lääääääänge i sängen och sen var det shopping på stan som gällde.. Jag hade ju fått pengar till födelsedagspresenter så det var bara att börja införskaffa... Ny mössa (rosa såklart), bodybutters, ansiktskräm mm. Nya vantar blev det me eftersom jag glömt mina hemma och kallt var det.. Nicke fick oxå ett par då hans var lite sönder =( Han blev glad för nya iaf =)
Vi käkade en pizza och sen begav han sig iväg till laserhallen för lite aktivteter.. Jag för min del slackade i soffan och såg för första gången i mitt liv "Sagan om ringen"!!! Kvällen bjöd på inflyttningsfest så Nicke begav sig dit medan jag stannade kvar hemma för en helkväll med mr "Jack Sparrow" ;)..

Söndagen spenderades även den till stor del i sängen, fy vikken slacker jag har blivit på senaste.. Men men, vem bryr sig egentligen?? Haha..

Nu är det som sagt bara en dag kvar att jobba och det är tur det för det går rätt trööööögt kan jag säga.. Lördagen är ämnad till julklappas shopping och sen bär det av mot Hede.. Mamsen och jag blir själva på julafton eftersom storebror inte fick ledigt utan får fira sin jul i det soliga Spanien, stackarn.. Juldagsfesten är ännu inte bestämd var den ska tillbringas, mycket tjat om att det är Sveget som gället.. Inte så sugen på det, men vi får väl se vad det blir...
Igår kom min Linda vännen på besök och stannade över natten.. Vi snackade endel om nyåret och lite nya planer smeds minsann =) Fortfarande inget bestämt... We will see....

Nu har jag varit och kört ett Power Pate pass och tagit en liten shower =) Jag, Nicke och några grabbar från suppen ska ut och dricka en öl (eller två) nu... Stay in everybody... Pöss pöss

Ensam, sjuk och allmänt bitter...

Ja nu har jag TÖTTNAT på att ligga här i min ensamhet =( Idag har jag inte ens låst upp dörren... Jag fattar inte varför alla äckliga baciller måste ge sig på just mej... Idag hade jag VERKLIGEN bestämt att det var dags att bekämpa dom j_vlarna och ta mej till jobbet, men.... NÄPP!!! Det blev inget av med det =( Natten bjöd på kroppstemperaturer över 39 grader så jag kände mej lite yr när kl. ringde vid 06,30... Släpade mej iaf ut till soffan för att kolla på Lucia morron och mysa med levende ljus.. Ringe "chifen" och meddelade min frånvaro för 4:e dagen i rad, SO UNLIKE ME!!!! Där rök den månadslönen =(
                      image192                                          image193
Igår var af mamsen här och firade min födelsedag (i efterskott).. Vi som skulle å på stan och köpa presenter till mej fick istället tillbringa dagen i min soffa och på sjukhuset (var annars när vi ses)... Följde iaf med henne dit eftersom hon behövde ett visst stöd.. Mamma är minsann ingen vekling hon inte, nähä rå hon körde minsann 30 mil! för att träffa sin dotter trots (vad vi tror i nuläget) ett avslitet ledband i knät!! GIRLPOWER!!
Fick iaf en ROSA verktygslåda, ett presentkort på "Bodyshop", smörgåstårta, julmat och pengar så dagen var så bra den bara kunde vara =)
                        image191

                        image190

Inget bra på tv, knappt nåt godis kvar, fortfarande lite taggtråd i halsen och soffan har snart liggsår.. Kan man bli bittrare?? Hmmm....

Saknar min "N" masor, massor.... Pussar

Prinsess pataj och rösten är svaj...

Ja nog blev det ett Prinsess kalas minsann =) Rosa är verkligen min grej och när man fyller år ska det ju späs på lite extra... Födelsedagen börjades redan efter tolv då sms ramlade in från höger och vänster.. Vaknade av och till hela natten och log varje gång, tänk vad lyckligt lottad man är med så många vänner runt omkring =) Synd bara att jag inte vaknade av sms:et från det  som hade kunnat bli nattligt och väldigt mysigt sällskap =( Men, men jag hade ju min Carro Barro på andra sidan väggen så helt ensam vaknade jag iaf inte upp på min 23-års dag... 
                   image185
Vi käkade en god frukost och sen begav vi oss ner på stan för att införskaffa kvällens outfit (se ovan) samt fixa mat och dricka till kvällen.. Linnéa anlände och "järngänget" var åter igen samlat, det var ju ett tag sen sist ;)
Vi började så smått fixa i ordning oss och efter mycket om och men kom även Plunsen fram till sist.. Haha som vanligt när lilla Idan ska göra något på egen hand blir det som det blir.. Hon hade ju naturligtvis satt sig på bussen åt fel håll!! Ja det är ju svårt att veta att 9:a går både till Frösön och till Odenskog =) Men en tur till Odenskog skadar ju aldrig en lördag kväll, eller???

Middag, vin och det BÄSTA sällskapet gjorde födelsedagen till ett OFÖRGLÖMLIGT minne!! Tack alla mina vännor för att ni finns!!! Love yá all....
                               
Flickorna från jobbet kom oxå förbi med paket och grejjer.. Rosa ängla te och en "Prinsessans prensent-förpackning" var minst lika bra som den förutbestämda prensenten som då dessvärre var slut (en ROSA julgran!!)
Rädda barnen halsbandet, en JÄTTE fin ROSA tårta (med prinsesskrona på!) och godis-snoppar var några andra saker som fanns i paketen...

Det hanns med en hel del tok denna kväll.. Vi hade nog en "grimas tävling" eller nåt liknande?? (tror att jag vann isåfall) 
           
Massa trams och gapskratt framför badrumsspegeln (ett måste på alla prinsess kalas) 
                                 
ALLA ville ju vara prinsessa (såklart)
                                 
och som en perfekt avslutning på ett perfekt pincessparty den enastående "KRABBDANSEN!!!!" (carro och jag hade övat hela dagen och sen lärde vi upp Idan som blev en mönster-elev, helt klart)
                                                               

Efter mycket snack, tårta  och en hel del vin var det till sist dags för krogen och kvällen fortsatte sen på Olearys nya place med dans (på scenen!!), öl och ännu mera trevligt sällskap ;) Jag fick ju äntligen mina grattiskramar (och pussar) av "N"...
image169

image167
Kvällen avslutades med nachos och mycket stunt på Kebab-baren och sen var det taxi hem till Parkgatan 13 som gällde.. Ninni som lämnat krogen tidigare än oss andra och gått hem och sovit blev VÄRSTA glad när vi glada och ja något lulliga till slut ramlande innanför dörren vid tre-, halv fyra tiden =) Mycket skratt och en del krossat glas senare somnade jag till slut med det bästaste sällskapet tätt intill ;)

Söndagen började med ett telefon samtal från "Paradiset".. En något överförfriskad Aleksander ringde från Karibien och meddelade att de hade firat min födelsedag även där, och det med besked!! Haha ja vad skulle man göra utan alla vänner, utspridda över hela världen...
Många timmar av söndagen spenderades med massa mys i sängen och en del garv vid frukostbordet =)
Flickorna var dessvärre tvungna att återvända till Sveg och jag spenderade eftermiddagen med pizza, vila och film i Plunsens soffa... När kvällens senare timmar kom somnade både jag och "N" i hans soffa, slagna hjältar...

Vaknade på måndagsmorronen med taggtråd i halsen och isbitar i tårna, ingen bra start på nya veckan.. En bussresa till Frösön och ett läkarbesök senare, bäddade jag till sist ner mig i soffan med en kopp te och animerad film...  Låg sen där till "N" kom från jobbet och det vankades middag... Kvällen spenderades sen i horisontellt läge med film och mys i soffan.. Tur att man slipper vara själv när man är sjuk =)

Idag vilar jag bara mest hela dagen.. Kollar in dåliga tv-program och dricker te...

Återigen... TACK ALLA MINA UNDERBARA VÄNNER FÖR EN JÄTTE FIN FÖDELSEDAG!!!! TACK FÖR ALLA FINA MEZZ, INLÄGG HÄR OCH PÅ FB. OCH TACK FÖR PRESENTER OCH KORT!!!  PuSSa pUssA


Bara en natt och massor av skratt..

Ja bara en natt kvar nu och sen är det.... MIN FÖDELSEDAG!!!! Jag är verkligen som ett barn när det gäller att fylla år.. Jag tycker det är TOPPEN!!! (inte att bli äldre, bara att ha födelsedag)
Imorron är det iaf dags för den stora dagen och som grädde på moset har min Carro Barro kommit på visit =) Ikväll har vi lagat gourmet middag (korv och makaroner), kollat lite tv och byggt ihop mina nya stolar..

                                              

Dagen på jobbet har varit helt ok. Säljet gick väl sådär, men vi hade så gtymt roligt!! Jag och Sabbe skrattade os igenom största delen av eftermiddagen =) Jätte mysig lunch med "N" hanns oxå me...

Iförrgår körde jag ett pump-pass och det var HÅRT kan jag säga!! Kämpar på som få iaf =S

Nu är det dags att sova lite för imorron vankas en tripp på stan, plocka upp Ninni, middag och sen FEST!!!

Sov gott alla, dröm om änglarna... P U S S A              P U S S A

Ipod problem och kroppen känns som en sten...

Ja idag har jag Träningsvärk med STORT "T"!! Känns som vaderna är gjorda av hårdplast och ryggen av cement.. Så nu är jag en "många olika blanande material"-människa =) Sitter på jobbet och är en flitig flicka.. Hungrig som en varg och trött som en björn är jag oxå =( Imorse var det otroligt segt att ta sig ur sängen, värre än på länge faktiskt.. Jag borde nog lägga om min tillvaro och göra som dom riktiga "nallarna", GÅ I IDE!! Tåls att tänkas på..
Imorse när jagkom fram till jobbet skulle jag stänga av min ipod och vad hände då?? Jo INGENTING!!! den är helt låst.. Kan inte göra nånting och jag fasar för att det är allvarligt =( Jag kan verkligen inte klara min tillvaro utan den.. Måste hem och leta reda på nån mp3 så länge så jag inte avliden.. Music is life..

Min blogg såg värsta konstig ut igår och jag vet inte varför?? Jag hade ju som tidigare nämnt en HEL del problem med bloggandet igår.. Härifrån jobbdatorn ser iaf allt great ut..

Hade fått en kommentar såg jag som infade om att "H" och hans reskompis är tebax från semestern på Nya Zeeland.. JÄTTE kul att höra att dom haft det bra, men något avundsjuk är jag allt.. Vart har jag alltid velat åka om inte till Nya Zeeland (och till Island då förståss) =(

Idag är vädret rätt så tungt här i staden, nästan regn och det tycker vi INTE om!! Bara mera snö är det som godkänns =) Har nyss haft en mysig lunch med min goa kollega Carro och vi snackade om livets stora fråga.. KÄRLEK!!! We like it alot, moaahaaahaaa....

Några fler saker jag önskar mej bara....

Ja det är hög tid at fylla på önskelistan en aning....

EN PLATT-TV!!!! (Samsung 40" finns för "bara" 9,990:- på Dustin.com)

Stickade vantar (sånna där fina med mönster på, ROSA såklart)

Nytt Body butter (Snart slut och då blir jag en torrboll ju)

En hantverkare (eller iaf en redig karl so kan hjälpa mej lite)

En matta (gärna en fin)

En resa till "Paradiset" (eller Karibien som det oxå kallas)

Filmer (massa nya, bra´a, roliga, spännande etc.)

Skor (alla olika sorter)

En digitalkamera (en ROSA då förståss)

En ny hjälm (en riktigt snygg en)

Det kommer mera......


Ps: TACK MIN ÄLSKADE TWINNIE FÖR DET FINA KORTET, DET VÄRMER MEJ I HJÄRTAT!!! Ds.


Kunde inte hålla vad jag lova för jag ville bara sova....

NU ÄR JAG FÖRBANNAD!!!!!!! Nu har jag skrivit om den här j_vl bloggen 2 ggr och det bara försvinner...
VAD ÄR DET SOM PÅGÅR?????? Här anstränger man sej för att dela med sej av sitt liv och sin tillvaro och vad får man tebax?? INTE ETT SKIT!!! Hatar datorn just nu!!! Anyway...

3:e gången gillt =)
Ja jag var som tidigare nämnt en lat människa i hlgen och låg hemma och tofflade istället för att fullfölja mitt kall och gå på "Dresscode Klänning"- fest hos Anna.. Trött som jag var sov jag bort halva helgen och s
det var bara SÅÅÅÅÅÅÅ skönt.. Tyckte att jag sovit lite väl länge där på lördagsmorronen (10.30) men chockde mej själv genom att inte kravla ur sängen förrän vid 12.40-tiden på söndagens förmiddag. Kommer inte ens ihåg när jag sov så länge sist, det var iaf LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGE sen =)

Det som var kvar av söndagen spenderades med Plunsen.. Vi åkte hem till mej och åt frukost för att sedan bege oss ner till staden för att kolla in julskyltningen (Idan hängde fett med tomtarna).. Stelfrusna rumpor och en matkasse senare begav vi oss hem till mej igen för att fia lite "dinner"... Pluns lagade Kyckling och ris och jag var en redig tjej och monterade ihop min nya bokhylla =) Händig tjej=Moi...

                                           
När  vi var mätta och glada kollade vi in Bridget Jones och sen begav vi oss ner mot stadens centralare delar.. Det som återstod av kvällen spenderade jag i soffan hos "N" med mys och sen (för ovanlighetens skull) en sovade Linda =)

Jobbet rullar på men det känns som det är långa dagar =( Det är skönt att det snart är jul så man får vaa ledig några dagar igen =) Ledighet gillar vi MASSOR!!!
I måndags var det dessutom EXTRA jobbigt att kliva upp då det var ombyta roller =( Jag var den som var tvungen att kliva upp och jobba medans andra fick ligga kvar och sussa, ORÄTTVIST!!! Men, men vi lever ju i ett (vad vi kallar) jämnställt samhälle så..

Igår var jag på "Power Plate" kurs i typ 3 timmar så idag har jag varit lite mör.. Körde iaf genom passet på lunchen idag för att mjuka upp lite.. Skulle inte vara helt fel med en massage just nu kan jag bara säga =)
Ikväll har jag varit hemma och plockat lite.. Byggt ihop mitt badrumsskåp, betalat räkningar (ja jag vet att jag är sent ute)  och kollat lite tv.. Känner jag mej rätt så sover jag väl snart... KRAMISAR KRAMISAR


Exakt en vecka kvar och "vad i allsin mina dar??"

Nu har det gått en hel månad till och vi är redan inne i december!!! Idag vände jag blad i min kalender (den super fina som jag fick av mina tjejjor Anja och Towa förra julen och som snart är slut, blink blink) och insåg att snart är ännu ett år av nya erfarenheter förbi..
Ja idag är det lördag (godisdag) och bara EN!! vecka!kvar till min fördelsedag... 23 år, ska det va nåt att fylla det?? Jo men det blir ju trevligt med lite kalas och paket och det bästa av allt... Vännorna kommer ju!! Igår var pappsen och Kari här en sväng.. Jag fick min bokhylla som jag beställt från Ikea och sen fick jag även FÖDELSEDAGSPRESENTER!!! i form av en Rosa brödrost och nytt matbord och stolar.. TACK SNÄLLA NI!!!!!

Idag är det oxå fördelsedagsfest hos Anna, men jag orkar nog faltiskt inte ta mej dit =( Har jobbat hela veckan och det har ju inte blivit tillräckligt med sömn det är tydligt det..

I torsdags var vi på  image160 på "after-work" och det blev en hel del öl kan jag säga =) Vid 2-tiden var det iaf dags att gå hem och det var då jag fick den lysade idéen att vi skulle gå hem! Det blåste verkligen JÄTTE kallt och det var rena skridskobanan hela vägen.. 
                       image159
Men det var underbart att få komma in och krypa ner i en varm säng sen då =)

Jobbet har gått himlarns bra den här veckan må jag säga, bredbands försäljningen har gått som på räls =) Det var verkligen det jag behövde nu efter en del tunga dagar...
Har dragit ner lite på träningen efter en del tydliga signaler på att jag gick ut för hårt.. Nu hoppas jag iaf på ett positivt besked från mina röntgenplåtar och att "nålstickningarna" gör sitt, då är jag snart i topp igen =) Annars är livsnivån rätt så behaglig för tillfället ;0)

Har ju "dejtat" en del på sistone och lite mys skadar ju aldrig... Känns jätte kul och positivt =)

Igår blev det en öl efter jobbet, men sen var det sova som gällde.. Vi gick hem til "N" och skulle kolla på "Sagan om ringen" (nej jag har inte sett den än) men det tog inte många minuter innan jag somnade ovaggad i soffan.. Imorse var jag som en död säl när klockan ringde så jag tog värsta sovmorronen medans "andra" fick gå upp och jobba :0P Nu är jag iaf hemma hos mej och pyntar i ordning lite inför kommande advent- och juletider... Är såååååååååå mysigt och jag blir varm ändå in i själen =)
                         image158

Ikväll blir det alltså inget partaj utan istället middag och bio med Plunsen.. Känns som att det är det enda rätt just nu... Blir ju dunder party nästa helg istället ;)

Nu ska jag hänga tvätt och fixa lite käk.. Pynta klart, dammsuga och sen dra mej ner mot staden.. Snön yr utanför och jag önskar alla en JÄTTE mysig helg =)


RSS 2.0