TREVLIG VALBORG!!!!


Var rädda om varandra och ta det lugnt med festandet ikväll.. Akta er för elden och njut av att våren ÄNTLIGEN är här!!
image239                        image240

Fick min nya telefon igår... DEN ÄR SÅÅÅÅÅ FIN!!!!
=)   image237


Min kväll blir lugn..
Planen är tacos, öl och tv-spel med goda vänner..
Prinsen jobbar kväll men det kan nog bli bra ändå =)


Dans med svåra steg...

JOHO minsann i helgen var det dans för fullt kan jag lova.. Jag och prinsen dog i väg till Vår-Forum på Vemdalsskalet =) Vi var ute på en shoppingtur på stan på lördags-förmiddagen och införskaffade lite nya kläder till Nicke.. Lite dricka till kvällen men TRO DET ELLER EJ!!! inte en enda sak till mig!!!! Nää minsann han var stenhård på den punkten, fast jag har ju beställt både en ny dator och en telefon här i dagarna så det var nog lika bra det =) 
                              image236                image237
Fick förövrigt min sämsta lön hittills på min nuvarande anställning, INTE ROLIGT!! Jag behöver verkligen, verkligen ett nytt jobb.. Ingen som kan erbjuda mig nåt bra??
                                                                                                    image238
Annars drog vi ju som sagt i väg till Vemdalen på lördag eftermiddag.. Fest i stugan med några av Nickes kompisar (som förövrigt var innen på tredje dagen och var i allmänhet ganska slitna) Det blev iaf en kul förfest med mycket folk och härlig stämning.. Inne på hotellet festade vi sen vidare och dansade styr-dans som aldrig förr (måste ju ställa upp för min älskling).. Framåt ett-tiden var fötterna ÖMMA (hade pumps hela kvällen!!) och vi rätt slitna.. Ringde mamsen och for hem till henne och sov.. Söndagen spenderades mesta dels i mammas soffa. Nicke fick en rundvandring i Hede oxå =) Käkade pizza och sen tog vi bussen hem till staden igen.. En lyckad helg helt klart!!
                                                   image234
Nu sitter jag då återigen på jobbet och trilskas.. Trött på arga kunder, trött på att sitta inomhus, trött på datasystem som inte fungerar, trött på allt som har med det här jobbet att göra med andra ord! Förlåt att jag klaga så mycket men ibland måste man få göra det..

Hade nyss ett  samtal med en god vän som har varit med om en mycket svår olycka.. Jag vill bara att du ska veta att du finns i mina tankar och att det blir bättre för var dag! Kämpa på så är du snart på benen igen ;)
Det är vid sånna här tillfällen man reflekterar över hur lyckligt lottad man egentligen är..

Köpte förövrigt en ny Ben&Jerrys-glass som jag ska hem och testa sen... MMmmmmmums!!! :P
                                                                  image235

Ännu en vecka....

är snart över =) Idag är det torsdag och det känns skönt.. Jobbade dag i måndags för att hinna med bussen till Hede. I tisdags var det begravning på min lilla mormor och det var en strålande dag med sol och lagom mycket folk.. Begravningen var jätte fin och det känns otroligt skönt att det är förbi nu..
Efteråt var vi hemma hos kusin "Malla" och käkade lite med resten av släkten.. Kul att träffa alla kusiner, kusinbarn etc. =)

Nu är det bara ett par timmar kvar ikväll och sen imorron kväll kl. 22,00 är det slut på denna arbets vecka! Jag och prinsen åker till Skalet på lördag för att avsluta skidsäsongen (jag har ju haft åtminstonde en skiddag) med VÅR-FORUM!! Det blir kul med fest och folk.. Måste ut på stan en sväng innan vi åker för att kanske hitta nån ny outfit till kvällen =)

Annars rullar det väl på som vanligt, lite att göra på jobbet.. Fördriver mest tiden med olika spel och filmer (man tröttnar snabbt).. Vet faktiskt inte om jag pallar så mycket längre=[ Kom en kille imorse och installerade fiber åt oss oxå så nu är Nicke LYCKLIG!! Jag lyckades dock missa 2 st tider med min tränare pga. detta.. Fick dock en hel del annat gjort där hemma. Hämtade min cykel på verkstaden oxå =) Nu är punkan fixad och den går som på räls!! Har förresten varit och tiggt åt mig en gammal, gammal tantcykel som jag hittade i ett gammalt stall oxå.. Den är SÅÅ fin!!! Moooaaahhhhh

Annars lever jag mest på "Ben&Jerry"s glass.. Är så lycklig nu när den finns lite varstans i staden, SJUKT GOTT!!! Fick förresten en ny burk av älsklingen igår kväll när jag kom hem, han är den bästaste helt klart!! 
                                 image232            

Ledsamma stunder och tröga kunder...

Jo minsann nu har det varit en del jobbiga samtal på jobbet =( Lediga dagar tors-fred. vilket var skönt!! Jag och Plunsen var iväg och kollade på soffor en gång till, Ida solg till och med till och köpte en!! Jag måste dock visa den för min sambo innan några papper skrivs..  Firma-fest med jobbet i fredags med god mat och trevlig underhållning.. En tidig kväll med tanke på att jag skulle...
Jobba helgen som iofs var JÄTTE lugn!! Blev mest film och slacking =)

I söndags gick min älskade lilla mormor bort, 95 år gammal blev hon.. Det känns jätte jobbigt då vi kom att komma varandra mycket nära den sista tiden. Var dock skönt för henne att få komma vidare med tanke på att hon som klarat sig själv hemma under alla dessa år nu tvingades vara på olika sjuk - och vårdhem. 
                             
                                                                     Vila i frid mormor                       
                                                              1912-05-08-2008-04-13        

                                                                      image230
                         
I måndags åkte jag då istället till Hede för att se henne en sista gång och umgås med familjen.. Vi fixade lite med begravningen och spenderade dagen med att rå om varandra. På tisdagen åkte mamma och jag iväg till Råndalen (där vi har vår stuga) för att rensa huvudet lite.. Jag körde lite skoter och mamma åkte skidor, vi var upp till stugan och fikade oxå =)
På onsdag morron var det tillbaka till staden som gällde.. Mamsen skulle dock in och operera sitt ben så jag slapp sitta på en buss i drygt 2 timmar, SKÖNT!! Var ledig även denna dag så jag satt i badhusparken och solade i det UNDERBARA vår-vädret..

I går (torsdag) var jag tillbaka på jobbet igen.. Har fått så många fina tankar och sms nu när det har varit lite tungt, tack alla fina vänner och kollegor.. Relativt lugnt den första halvan av dagen och lite mer att göra efter lunch.. Var på stan och käkade med mamma innan hon skulle bege sig hemåt igen.. Kvällen var lugn framför tv:n =)

Idag är det alltså sista dagen för denna vecka.. Hoppas på en lugn helg med sol och glass =) Inga planer utstakade.. Nicke-prinsen jobbar så jag får roa mig själv helt enkelt.. Nu är det snart lunch, jag och Carro ska till Mr husman och trycka lite potatis gratäng.. MUMS!!

Jag vet inte om jag berättat?? Men jag har iaf fått Mario Cart-spelet till mitt Wii nu så snacka om att det är rally för hela slanten på Storgatan 16 =)
                                                             image231

Idag är första dagen på restan av mitt liv....

Ja helgen har varit lugn och lärorik!! I fredags efter jobbet hade jag en underbar hemma kväll med min älskling.. Vi lagade en supergod Plankstek och drack en gott vin.. Det blev både heta och djupa disskussioner under kvällen.. Det är svårt att ha olika åsikter om saker och ting men dock SÅ viktigt =) Vi snackade om allt som på något sätt påverkar ens vardag och det kändes otroligt bra efteråt.. Ibland behöver man ventilera lite även om det inte finns något särskilt att snacka om...

På lördagsförmiddagen kom Ida-Plunsen förbi och skulle hämta upp mig för en shopping runda. Jag fixa de lite fruksot och sen styrde vi Opeln mot Torvalla.. Vi åkte först till "Plantskolan" och införskaffade mitt "Bonsaiträd" (DET ÄR BARA SÅÅÅÅ FINT, tack Mami) och sen åkte vi vidare till Mio, Jysk och Bonus för att kika på soffor.. Ida hittade en på Jysk och jag en på Bonus, så nu ska jag bara övertala min sambo om att vi bara "MÅÅÅÅÅÅÅÅÅSTE" ha precis den =) Dock tillåter inte min ekonomi en ny soffa just nu =(
Vi var även iväg till Eurpoa Möbler i Dvärsätt och kikade lite.. Där fanns inget av intresse men butiken var stor nog att gå vilse i både en och fyra gånger.. Jag kan även upplysa alla som planerar ett besök dit att Farmödrarna i Dvärsätt vet minsann var gasen sitter, eller vad säger du Pluns?? Hahaha =)
                                       image228  + image229= DVÄRSÄTT
Efter all shopping som resulterade i nya galgar, ett bosaiträd, lite nya inredningsdetaljer till vardagsrummet mm. tog vi en välförtjänt "Subway" macka, WE LIKE ALOT!!!
Eftermiddagen spenderades i soffan och framåt kvällen blev det en pizza mid Nicke innan han och hans kompisar skulle lira "Risk".. Sofie kom med så vi kollade på tv och snackade lite strunt.. Vid ett-tiden var grabbarna klara så då gick jag och Niclas till Plaza för att ta en öl med några kompisar.. Kvällen slutade + - 0:- eftersom jag var så smart att hitta motsvarande belopp jag bränt, Hehe...

Söndagen startade med STRÅLANDE sol och ett underbart vårväder =) Vi tog en promenad till Frösön för att hämta mina cyklar och sen satte vi oss i Badhusparken för att njuta av vädret.. Vi tofgen fika i solen och framåt eftermiddagen gick vi en liten sväng på stan... Kvällen spenderades hemma, jag kollade på tv och Niclas jobbade med hemsidan..

För att sammmanfatta helgen kort: JÄTTE SKÖN!!!

Nu på förmiddagen var jag och klippte mig.. Skönt att få bort slitna toppar och fixa en ny frippa!! Optikern tog sig en titt på mina ögon oxå, allt såg bra ut.. Jobbar 12-21 mån-ons den här veckan och sen är jag ledig tors-fre för att sedan spendera helgen här på jobbet.. På fredag har vi invigningskalas av nya lokalerna och företaget bjuder på både det ena och det andra.. Känns ändå rätt skönt att jobba på lördag så man kan hålla sig ifrån alkoholen en helg =)

Hoppas alla haft en fin helg och njutit av den fina vädret.. Just nu är det full snöstorm här i staden så, våren kom och gick...

                              PUSS,  Herrå´

UTAN DATOR JUHHHHHHH.......

Ja det finns en anledning till att bloggen står STILLA!!! Min dator är ju helt död och jag har nu ägnat närmare 2 veckor till att bråka med tillverkare, försäljare etc. ÄNTLIGEN!!! syns ljuset på andra sidan.. I näste vecka ska jag få skicka in den till återförsäljaren för att de verkligen ska få se att den är HELT DÖD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu ska jag iaf beställa en ny så småning om.. Just nu är allt lungt på jobbet, ringer nästan inget och det är en skön fredags-feeling i luften =)

Sen sist har det ju hänt en del:
 Det har varit PÅSK (massa skoteråkning och SOL)
 Jag har haft 2 st dunderförkylningar (mycket snor och nysningar) 
 Jag har shoppat fina nya saker (mest kläder och en del annat krafs) 
 Vi har haft teamfest med jobbet (middagen slutade tråkigt, men festen och krogen var kul)
  Plunsen är tillbaka från lovet (och ja vi har hunnit med en shoppingtur till Lillänge)

Annars flyter livet sakta framåt, vi trivs bra i lägenheten, jobbet är ingen dans på rosor men ändå..  Tänkte försöka planera in en tripp till Sveget snart för att återse alla goa vänner som jag saknar SÅ MYCKET!! Dock blir det inte denna helg då annat är inplanerat och nästa helg vankas jobb =(

Helgens planer är att åka på shopping med Plunsen, ut till Torvalla (av alla ställen).. Lite möbel inspiration och så ska äntligen (efter ca 8 år)  införskaffa mig ett "Bonsaiträd", ska bli KUL minsann!!
                                                            image227



Hoppas denna lilla uppdatering kan få er att ändå behålla hoppet om en framtid för min blogg


RSS 2.0