Bloggpaus..

Som ni säkert redan förstått har jag tagit en liten paus i mitt bloggande.. På återseende!!

Innan jag drar vill jag bara passa på att informera om att om ni vill göra mig extra glad i vår så ge mig denna:

                                                     

Home sweet home...

Nu är jag tebax i staden efter många dagar på vift =) Härjedalen och Ö-vik har hunnits med och det har varit himla bra... Har hängt i Hede med mamsen och Egon, vi har mest varit ute och gått och kollat film.. Skönt Hede-häng med andra ord!! I fredags drog jag till Sveg reda vid 7,00! Hälsade på min Pluns och vi "chillaxade" i hennes soffa hela förmiddagen.. Efter en simmig Sibylla-lunch tog jag och Nea tag i vårt uppdrag, att göra Sveriges vägar osäkra och drog därmed ut på "Road-Trip!!"
Vårt mål var Ö-vik för en MYSIG helg med vår älskade Carro Barro och det var till slut där vi hamnade oxå! Tur att inte jag körde för då hade vi hamnat i Sveg igen, i Luleå eller i diket =)
Väl på plats blev det masssssssa tjej-snack, kina-mat, meeeeeera tjej-snack, lite mat.shopping och till sist tjej-soooooova... Vaknade dagen efter av att Carro väckte oss kl. 7.39 då hon tröttnat på att vara vaken själv.. Vi hade en hel dag med bad, shopping och besök i deras lilla hus i skogen.. Helgen avslutades med en road-trip tillbaka till Sveg med alla oss tre i bilen och stopp i Sundsvall för shopping (IKEA!!!!) och i Hudiksvall för besök hos gammal klasskompis =)
                        Tack brudar för en helt underbar helg!!!

Nu är jag alltså åter i staden och har spenderat dagen med att göra vår i vardagsrummet =) Nu sitter jag på jobbet för första gången på typ 2 veckor och känner mig som en älg-kalv under jakten!! Lite osäker med andra ord =/
Men det går bra!!!!

Till veckan blir det FIKA med chixen här i staden, vår-fix av lyan, lite jobb och utbildning och förhoppningsvis massa _ _ _




SOL!!!!!!              PUSS PUSS  (Bilder kommer snart!!)

Sköna söndag?

Nej inte den här veckan =/

Har varit i Hede sen i torsdags kväll och bara myst med mamsen och Egon.. I fredags var jag och besökt en sköterska och en läkare för att visa upp mina sargade fingrar (har en 2:a gradens brännskada över hela leden på ringfingret och över halva leden på långfingret).. Allt såg iaf så br ut som det kan se ut och i kombination med en STARK antibiotika ska det nog bli bra.. Vi tog sen en promenad nere vid ljusnan med egon och gick sen hem och mumsade räkmacka till lunch =) På eftermiddagen åkte mamma och jobbade och jag hängde med Egon och kollade lite tv..

Igår skulle vi ut och längda men det blåste kallt och jag hade ingen större lust att göra en "Gustav Vasa" (skida med en stav) så vi gick en sväng istället.. Hyrde sen film och mumsade plankstek till middag..

Idag vaknade jag vid 9,00 och mamsen hade redan åkt till F-näs för att jobba.. Har ont i halsen och känner mig snorig och seg.. Brorsan hämtade dessutom Egon igår så jag har ingen att sällskapa med under dagen =( Har iaf skrivit klart mitt arbete om "Samiska språket" och borde väl bege mig ut en sväng...

Puss puss


Idag..

Ska jag:  Plugga
                Packa
                Leta pjäxorna (FULT ORD!!!) i förrådet
                

Gör jag:  Bygger pussel
                Pratar i telefon
                Dricker kaffe


              

Har man inte...

ont någonstans så skaffar man sig väl det, eller?!? Ja det är väl när smärtan gör sig synlig som man känner att man lever?!? Så gör iallafall jag och nu när foten nästan är helt återställd var det alltså dags för något nytt...
Jag tyckte att skålla fingrarna var ett bra alternativ.. Hällde ut en halv kustrull med kokade vatten över vänster ring-och långfinger igår kväll, AJ AJ AJ!!!!
Fick sova (så mycket det nu gick) med en våt, kylskåps kall handduk lindad kring handen och sen en plastpåse över det. Hur skönt är det egentligen att nudda kroppen med detta bylte? INTE SK:NT (hj'lp det g[r inte att skriva vissa bokst'ver, ser ni¿) ALLS KAN JAG LOVA!!
I´m back, blev tvungen att googla mitt tangetbords-pronblem och tada!!

10,00 rinde chefen och kollade om jag kunde komma in vilket jag kunde, skulle bara förbi apoteket en sväng påvägen dit och köpa något att sätta över blåsorna på fingrarna.. När jag väl var där fick jag minsann inte köpa något utan jag skulle kontakta sjukvårdsrådgivningen istället.. Dom i sin tur ringde och bokade tid på Hälsocentralen åt mig och det var bara att bege sig till Frösö Strand det... Buss-fan som skulle ta mig dit avgick dessvärre 5 minuter! innan utsatt tid vilket gjorde att jag missade den och fick ringa och meddela detta.. Då fick jag till svar att jag inte behövde komma alls för det fanns inte någon ny tid.. Ringdedå taxi som naturligtvis inte hade en enda bil ledig.. Hoppade till sist på en annan buss och 14,39 kom jag inspringandes med både anda och gråt i halsen.. Kort därefter kom det en underbar sköterska och tog hand om mig =) En läkare hade minsann oxå tid att ta en titt på mig och hade vänligheten att skriva ut en 10 dagars! antibiotika-kur till mig!!

Nu ska jag käka lite och sen beger jag mig till Cissi för lite vin.. Därefter rockar vi loss, håll till godo =)


Jaha...

Då hade det gått en hel vecka och en helg till då utan att jag uppdaterat en enda gång =/ Har jobbat, pluggat, sovit, ätit, festat och haltat =)
Foten är bättre nu och livet rullar på som vanligt.. Veckan var givande, hade en skön ute-kväll med Cissi i onsdags, en bakis-pizza med Cissi i torsdags, en OTROLIGT givande Naturkunskaps lektion, några riktigt roliga timmar på jobbet och sen en NAJS fest kväll med David och co i fredags... Lördagen började med en seg bakis förmiddag på jobbet, sen kina-mat och bio.. Som ni ser händer det alltså en del men jag har typ tappat stinget när det gäller att uppdatera här...

Men lite pix säger ju mer än 1000 ord har jag hört...

     Girl-band....                         Vs.                   Boy-band....
                           

Och eftersnacket om vilka som egentligen var bäst var lite svårt att förstå för den som inte var med..
                                   
                                               
                 Men galda och lite sugna var vi iallafall =)                


Idag görs detta...
               
                                              
Sen väntar en visning av lägenheten, möte på jobbet och sen några timmars jobb. På onsdag är det jag och Cissi som slår klackarna i taket till denna underbara tös....
   

RSS 2.0