Nålar i kroppen men närmare toppen...

Alla som känner mej någorlunda bra vet att min livskvalité är helt beroende på hur vårt klimat yppar sig.. Om det är MASSA snö, vitt och vintrigt ute.. ja då är mitt liv som bäst! Så nu när vi ÄNTLIGEN fått lite mera snö här i staden skjuter genast humörbarometern i toppen!!! =) Jag blir genast en lyckilgare och vänligare människa.. Detta är naturligtvis inte bara bra för mej utan även för min omgivning.. Tänk vad mycket bättre det är med en glad och skojjig Linda!!

Ja igår var jag på äventyr minsann =) Vi får via jobbet massage lite då och då och vår duktiga massör "Krille" hade lite ideér om hur jag skulle råda bot mot min tydligen lite halvkassa lever.. "Akupunktur" var lösningen så igår började jag min behandling.. Det var lite pirrigt må jag säga, men det gjorde inte ont och det var faktiskt ganska behagligt att ligga där och dra sig en stund =)
Eftersom jag vart på Step-in och trampat lite innan var jag lite lagom möööör =P

Plunsen är ju tebax så jag träffade henne en liten snabbis innan jobbet och uppdaterade henne om det senaste som hänt =) Många nyfikna elefantöron upplevs för tillfället från både höger och vänster, kan inte förstå varför ;)
                                                                  image154


Jobbar kvällspass hela veckan, men eftersom jag haft en jätte bra helg var jag laddad med massa ny energi och det har flytit på rätt bra.. Idag jobbade jag med Cissi-darlingen och då är det ju lite svårt att få saker och ting gjorda =) Vi har ju så mycket annat att skvallra om så jobbet kommer lixom "i vägen".. Anyway så har de två kvällarna jag kämpat på den här veckan gått snabbt.. Det är skönt att jobba kvällspass eftersom det är lite lugnare, men det är segt att man inte är ledig och kan göra andra sällskap om kvällarna ;0)
Idag käkade jag en lunch med Pluns innan jag började jobba och Östersund bjöd på värsta fina vädret. NJUTER!!!!
image157


Imorron fyller vår söta Anna år, GRATTIS GUMMAN!!! Tänk vad tiden går nu blir hon 22 år och det måste naturligtvis firas =) Tll helgen slår vi klackarna i taket, tjejjor... Å nästa helg igen då eftersom det då är min tur att firas med pompa och ståt! Nästa lördag uppnår jag då den aktningsvärda åldern 23 år!!! Ojojoj....
            image155                                image156
Nu har jag iaf kommit hem till mig igen (var ju inte igår direkt ;0>) och har inga speciella planer för kvällen.. Ska bara softa i soffan med en kopp te och några skumtomtar (SJUKT GOTT!!!)
                                                 image153

Imorron är det onsdag och vi är då redan i mitten av veckan igen, tänk vad fort det går!?! Hoppas veckan flyter på i samma sköna takt och att alla mår bäst!!

Saknar alla vänner som inte är här nära mej hela tiden =) Tänker iaf på er ofta, ofta.. Pussar till er alla.. Varesej här eller där...

En ölkväll på "News" och annat bus...

Jo som sagt blev det lite till shopping innan fredagen var slut =) Taco-middag med Pluns innan jag vinkade av henne vid bussen och begav mej hem igen för att se över mina inköp...
Fredagkvällen spenderades på "News".. Efter att ha avböjt en bowling -inbjudan bangade jag iaf inte på ett par öl och trevligt sällskap ;0)  
image152
                                                            

Helgen har varit blåsig, horisontell men myyyyyysig =) På lördagen var det en mindre orkan som drog in över staden.. Jag och "N" skulle bege oss in till stan på förmiddagen, men det var med nöd och näppe att vi kom över bron.. Hugedamej vad det blåste!! Vattnet var rena vågsurfarplatsen.. Vi lyckades iaf och det var en välförtjänt pizza som slank ner i magen på "Athena"... Där blev vi sen sittandes i timmar ch bara mojsade halva dagen, quality-time kallas sånt!! En STOR godis påse och en cola införskaffades och sen åkte jag hem och vilande en stund... Hela helgen har bara sackat på i ett alldeles lagom tempo =)

Lördagkvällen var iaf bokad för de läskiga filmerna vi hyrde tidigare i veckan, men det må jag säga var en besvikelse.. Båda två var bara helt konstiga och visst var det väl "creepy", men inte alls enligt förväntningarna =( Tur att man hade trevligt sällskap iaf ;0)
                                                image149
Idag har det inte gjort mycket frå min sida, en del som missades i helgen togs igen under söndags-eftermiddagen.. Lite god hemlagad mat och ´den underbara filmen "The Holiday" senare är jag nu helt till freds med att börja jobba igen imorron.. Jobbar kväll hela veckan vilket är lite segt.. Blir ju lixom ingen tid över till annat då.. Imorron måste jag iaf köra ett pass på Step-in och sen ska jag iväg och bli "nålstucken"!!!
Akupunktur är morgondagens happening.. En hel del fjärilar i magen inför detta?? "JAAA!!!" image150

Nu är det söndag och lägenheten ser fortfarande ut som ett smärre bombnedslag, men vem bryr sig egentligen?? Får väl ta tag i det nu nån förmiddag i veckan.. Nu ska jag trycka lite goooooooooodis (me like alot) och kolla lite tv..
Hoppas allas helg har varit till belåtenhet...
P u S S                      P U s s                                p U s S                         P u s S    

Mellanlandning hemma på soffan...

Ja idag shoppar jag minsann för hela slanten, bokstavligt talat.. Kom nyss hem med så mycket som jag förmådde mig bära.. Sitter och räknar kvitton nu och det ser inte lovande ut kan jag säga =(
Träffade Frida på förmiddagen för en runda på stan.. Födelsedagspresent till Fridans pojkvän och nya fina saker till mej stod på listan.. Vi hittade en hel del och när Frida övergav mej nån timme senare hittade jag ännu mer!!! Tjohoooo vad pengar man kan bränna på bara några timmar.. Nu är jag dessvärre 3964:- fattigare men en massa nya grejjer rikare!! 

Ny make-up, kläder och skor var lite av det som fanns i påsarna när jag kom hem =)
         

Nu ska jag ner en sväng till stan igen och träffa Pluns... Lite mat och "quality-time" innan hon lämnar staden för att spendera helgen i (sur) Sveg.. Jag för min del har ännu inte så mycket inplanerat.. Kanske nån öl ikväll och sen blir det nog "måsteblundamesthelatiden"-film imorron =) Jag och "N" hyrde värsta skräckisarna igår som vi inte har kollat på än, så vi får väl offra oss på dom i helgen kanske... 

Måste nog bege mej till "Barnens hus" en sväng imorron och införskaffa lite julklapar. Bäst att passa på nu  innan jag bränt alla pengar på saker till mej själv =)

Det här vill jag ha när jag fyller år, eller av tomten....

Nintendo Wii (+spel och en extra "dosa")


Sodasteam (Delux modellerna är ju snyggare)


Badrums renovering (Vem vill ha ett blått badrum egentligen?)


Apotekar/köpmanna disk


Platt-tv (En 37" räcker)


En rosa verktygslåda (Finns på "Bonus möbler")


Glöggsetet från "Inspirera"


Kläder i massor (Eller pengar som jag kan köpa dom för)


Makeup (Gärna I.D)


En fin Tavla


Soffbord (Ek satsar jag på)


Tv-bänk (Ja just det, ek var det)


Powerplate (Kostar "bara" 120.000:-)


Fina saker till lägenheten (Gärna rosa sådana)


Inredning till hallen (Sko-och hatthylla, gärna i ek då)


Och, det kommer mera... Var så säker........
Jag ha ju varit EXTRA snäll i år, hihi ;)


Biobesök och pengarna som "gått upp i rök"...

Ja nu är det snart slut på den här månaden och även på den första lönen =( När den kom kändes det som att det var HUR mycket som helst, men nu är allt helt plötsligt slut??? Hur kan det komma sig?? Jag har ju knappt köpt nånting, hmmm....
I dagarna beställde jag iaf lite nya möbler från Ikea =) Matbord, stolar och bokhyllor är alldeles snart på ingång i min lägenhet.. Pappsen kommer förbi om ca en och en halv vecka med dom, Jajajaja!!!!
Ida har jag varit ledig och det var välkommet.. Tog värsta sovmorronen efterso det blivit "endel" sena kvälla på sistone..
Igår var jag och en viss "N" på bio, Vi såg "1408" image144, den var helt okej men inte super bra.. Men bara att vara på bio är ju halva grejjen, det är ju såååå mysigt och stämningsfullt.. Nu är klockan snart tolv och jag ska sova lite.. Imorron väntar en röntgen av "dumma foten" och ett Aerobax-pass innnan jobbet.. Känns helt okej med tanke på att jag bara jobbar imorron kväll och sen dag på torsdag och sen... Är jag LÅÅÅÅÅÅNG-ledig, 3 dar i sträck!!! TJOOHOOOOOOO!!!!! Då ska njutas kan jag lova =)


Idag var jag och Pluns på stan och fönster-shoppade lite.. Vi spanade in sånt som kan införskaffas på fredag när den efterlängtade lönen kommer.. Blev väl en del saker redan idag iofs men det är ju som vanligt det.. Nu behöver jag iaf en ny väska, that will be prio nr 1! En lagom stor, svart, utan onödigt krafs på och som kan användas både till vardags och till fest är mitt enda krav =) Hoppas den finns där ute nånstans..     
                                        image145

Livet rullar på som det ska iaf.. Jag gör mer än att jobba och sova, vilket känns som ett STORT steg i rätt riktning.. Snart är man ju ett år äldre (igen) och livet kanske tar en annan vändning, vad vet jag??
Är rätt nöjd som det är just nu faktiskt...

Sov nu gott alla vänner, dröm om äglarna.. Pussssssssssssssssssss


Alot of work, work....

Ja det här var du verkligen jobbandets månad.. Känns inte som jag gör annat än trippar mellan busshållplatser (och missar naturligtvis ändå de flesta av bussarna som går) och jobbet... Nu så här på helgen går det ju knappt några bussar alls så då får jag snällt vandra mellan "The other (better) side" och jobbet...
Värsta lugnt i helgen iaf.. Igår ringde inte allt mycket, bara precis lagom och idag är det SUUUUPER lugnt =)
Igår hade vi en riktig mys-dag på jobbet.. Vi snackade mest strunt och jag och Anna köpte oss lite godis att kalasa på =)

Imorron är en ny vecka och nya möjligheter, eller?? Jo det är klart.. Jag har snart drivit ut alla otäcka bacillurer ur kroppen och kan sätta igång att träna snart igen, TJOHOOOOOO!!!!!!!! Nu blir det andra bullar kan jag lova.. Hur glad blir vi inte för att vi snart får VRÄKA i oss Lussebullar förresten??? (Fast utan äckliga russin såklart)
                                                                              image143
                                                   DET ÄR JU SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GOTT!!!!!! Me Love =)

Nu fattas det bara att det kommer lite mera snö, det mesta har ju smält bort =( Igår var jag ute på gåden och skottade i nästan 1 timme!! Bara slask som jag var tvungen att skuva undan, TUNGT var det vill jag lova... Jag har ingen bil, jag använder inte parkeringen men ändå måste jag skotta den.. Hur kommer det sig egentligen?? Hmmm.... Jo det är ju så att vi alla måste dra vårt strå till stacken och mina grannar är så snälla och hjälper mej så mycket ändå, så det gör jag så gärna så...

Eftersom jag jobbat hela helgen har det varit lugna puckar.. Bara tv och godis hemma i soffan.. Känner ett starkt behov av att dra iväg på en semester snart, lite miljöombyte skulle vara tacksamt... Hyser en hel del avundsjuka till en "viss" mister "H" som sticker till Nya Zeeland nästa vecka.. Hade ju inte varit HELT fel att få följa me kan jag ju säga =)

Vad vill dom mej, dom j_vlarna??

Ja dom här äckliga bacillurerna som bara vägrar försvinna ur min kropp =( Jag har hostat, snorat, hostat ännu mera, nyst, slemmat och HOSTAT ännu, ännu mera!!! Det är INTE roligt.. Men men man är väl optimist, eller?? Nu har jag dessuto fått världens största och ondas vagel i ögat =(
Jobbet är det massor, massor me.. Vi jobbar som tokar allihopa och sliter ut oss.. Igår hade vi besök från HK och då blev det tll att anstränga sig lite extra (alla utom jag då, jag fick dispans för att jag är värsta sjuk)....
Det är massa underbar snö ute och jag blir iaf glad av den =) Snart kanske jag kan ta en tripp till mitt underbara image140 och åka lite bräda =)

Idag är jag iaf ledig och jag har inga planer för dagen.. Ska bara iväg en sväng och göra något åt rufset på huvudet, men sen blir det lungt som bara den.... Vila, vila, vila... Jobbar hela helgen och det lär ju inte bli allt för kul med dom här äckliga bacillerna i kroppen..

Nu ska jag "drink some coffe" image142 och sen beger jag mej ner mot staden.. Får nog ta och gå ner idag så jag kanske ka driva ut en del av de ondeskefulla iaf...
                                                                      image141

Hoppas alla får en toppen-dag.. Puss puss

Knepiga kunder och mysiga stunder...

Denna dag alltså... Sååå lång och så jäkla mycket att göra på jobbet!! Jag fick jobba över en timmer så efter att ha varit på jobbet i 10 timmar kom jag änligen hem (efter ett kortare marathon).. Fick ju RÅ-kuta från jobbet och hela vägen in till stan för att inte missa den förbaskade bussen, fick knacka på rutan i farten för at få komma med.. Nu har jag iaf krupit upp i soffan med en kopp chokald och min nya fina filt =) Vi har haft stora problem med telefonin idag så våra kunder har inte varit allt för glada =( Men mne det är bara att vara förstående och kämpa vidare, hiihoo...

Träningen ligger på hyllan nu medan förkylningen härjar, blir till att ta i desto mer senare då... Bokade iaf in en "Power plate" intro idag så jag har nåt att se fram emot =)

Efter mycket påtryckningar och många undringar tänker jag nu blotta en liten del av mitt inre.. Killfronten är tydligen det mest efterfrågande i mitt liv nu.. Varför denna nyfikenhet?? Hmmm
Men jag kan väl inte säga så mycket eftersom jag inte ens vet själv.. Vet bara att jag fortfarande "söker" som det så fint heter.. ;) Den där Daten med stort "D" talar vi inte öppet om (än)...

Nu ska jag bygga ihop en fin lampa och sen vila upp halsen lite =)

Sov gott alla sötnosar!!              Puss och Kramisch

Ingen vals men en hes hals...

Jaa så kan man sammanfatta helgen lite kort =) Lämnade det blåsiga men DOCK snöiga Östersund på fredag eftermiddag tillsammans med Ninna. Vi åkte till Hede-byn där vi sen käkade och gjorde oss redo för partaj!! Alltså "Höstforum" på Vemdalsskalet var helgens happening... Fredag natten var U.N.G!!!
image134

                          
Massa, massa folk och en jäkligt rolig kväll helt enkelt.. Det blev visserligen ingen styrdans för min det, men en hel del öl då för att kompensera detta =) Tyvärr tog denna kväll slut och jag och Ninna begav oss ut i kylan för att invänta vår privat chaffis för helgen (mamsen)... Det var sjukt kallt och jag hade ju såklart glömt både mössa och vantar hemma =( Var visserligen en snäll "N" som försöka dela med sig av den lilla värme som fanns, men jag är ju en STOR flicka så jag ansåg att det var bättre att han gick hem så han inte skulle "bli förkyld"...
Jag och Ninna satt sen upp till 5-tiden och pratade strunt =)
Vaknade vid 9-tiden på lördags morronen med världens halsont, det var just snyggt! Begav mej hem till mamsen där vi spenderade förmiddagen med att dricka kaffe och lösa "Melodikrysset" (och nej jag är inte 70+, jag är bara social i de flesta sammanhang)..
Lördagen spenderades därefter med en för Ninna guidad tur genom Hede, en pizza-middag och till sist en sovande Linda i mammas fåtölj... Men upp igen och parta på skalet, eller?? Nja det blev en lugn kväll, jag var rätt igentäppt och allmänt seg.. Hängde iaf runt med Fridan ett par timmar där på skalet för at sedan åka hem och sova, Zzzzzzzz..

Söndagen spenderade jag i horisontellt läge, alltså liggandes i soffan... Monster förkylning och en "2-dagars" är ingen bra kombination!!
Var iaf på uppdrag med mamma; Vi skottade fram storebroderns bil... Den var "lite" översnöad, milt uttryckt =)
                                 

Idag var jag iaf ledig och jag och mamsen begav oss hem till min staden för att spendera förmiddagen på hospitalet.. Mamma skulle göra arbets-EKG och jag skulle till akuten med min axel som slutat fungera? Orkade dock inte detta, vilket var tur eftersom det känns lite bättre nu, utan att farbror doktor klämt på den =) Vi var iaf på stan en liten sväng och sen käkade vi kina mat innan min ömma moder lämnade staden igen... Jag har iaf lyckats bygga ihop mitt nya skrivbord med (nästan) bara en arm!! Rätt så fint va??  
                  image133


Imorron väntar jobb igen, hoppas min hals är bättre då så jag kan prata.. För just nu kommer det bara märkliga ljud?? Hmmm =)

Nu ska Lindan proppa i sig lite piller och sen gå å sova... Hoppas alla haft en bra helg!! PusSaR




Just a kvick one...

Ja jag är VERKLIGEN på väg till sängs.. Ska upp tidigt och iväg på en anställnings intervju imorron.. Måste typ åka innan sju för att komma fram till starx för åtta, seeeeeeeeeeeeegt!!!
Datanörd som jag är sitter jag först på jobbet framför skärmen i typ 8 timmar sen sätter jag mej framför laptopen det första jag gör när jag kommer hem, ska det verkligen vara så??

Dagen har iaf gått hyfsat, lugn kväll med lite lagom oseriös anda över oss som slet =) Jag för min del satt väl en hel del i andra tankar (och även på msn) =) Men men jag kämpar iaf på...
Nu äre bara 2 dagar kvar till helg, ser verkligen fram emot det.. Hoppas verkligen att Twinnie kommer hem så jag får träffa henne lite... Aerobox passet i förmiddags var jäklars jobbigt, men jag slet som en oxe (eller iaf som ett lamm)...
                                image132
 
Nu blire iaf sängen, snart.... Puss å go´natt


Arbetstider och sånt som svider...

Ja idag har jag verkligen strulat med schemat =) Jag har varit i kontakt med "trafik" ett antal gånger och min chef börjar nog tvivla på att jag ska dyka upp vid rätt tidpunkt??
                                                                            image129
Först började jag rota i det hela för att få ledigt nästa måndag då jag ska ta HB i Hede, sen kom jag på at jag var tvungen att få sluta vid 16.00 tiden på fredag så jag hinner med bussen till Hede/Forum.. Sen bytte jag pass inför morgondagen så jag inte missar mitt Aerobox pass och sen lade jag på en extra dag för att kompensera måndagen då jag måste vara ledig =) Verkar det lite krångligt??? Nehej då, nemas problemas =)

Jobbet är fortfarande seeegt, men den snälle filuren "Jonish" satte upp mål til mej idag så nu måste jag jävlar i norden K.Ä.M.P.A!!!! Frågan är väl vad jag gör om jag inte klarar dessa, hmmm...

Käkade värsta pizza lunchen idag så efter jobbet blev det ett stenhårt pass, image130
Jag körde verkligen på som bara den (synd bara att jag hade lite för lätt vikter på stången), men det blir det ändring på nästa gång! En del övningar sved då REJÄLT! kan jag säga... Missade såklart bussen (för ovanlighetens skull) och det blev rätt kallt om asset när jag då istället fick trava hem, svettig som jag var.. Snackade i telefon med Carro Barro hela vägen hem så det gick rätt fort iaf =)

Dagens pinsamthet: Ramlade pladask baklänges ner i golvet då jag skull testa en sak med stolen på jobbet, oooooppppppsssss... Några fick sej ett gott skratt iaf..
Råkade även säga "Sket eller typ skiter" i telefon till en kund idag oxå, jag skulle säga "sköter".. Hihi sa jag och Anna då =)

Jobb frågorna snurrar vidare innanför mitt pannben! Intervju på jobbbet här i staden på torsdag och "fjällen" jobbet tar jag beslut om nu senare... Men jag har (nästan) bestämt mej för att inte ta det! =)
                                                    image131

Imorron börjar jag alltså dagen på gymmet och sen jobbar jag kväll istället.. Peace out...

But please, GIVE ME A BREAK!!!!!

När ska man få ha det riktigt bra egentligen?? Det är ju alltid nåt som kommer upp.. Det kan vara både positiva och negativa saker, tråkiga och roliga händelser mm. men det är aldrig stabilt lixom?? Men det är väl det som är livet.. Idag var jag iaf tebax på jobbet efter min ledighet och det kändes väl sådär.. Jag kände det som om jag tappat stinget lite, tror att jag ska kunna köra på som den ångvält jag är varje dag i samma takt.. Men Nä riktigt så funkar det uppenbarligen inte =( Jag har aldrig haft speciellt höga krav på mej själv just när det gäller min arbets insats, det har alltid kommit naturligt.. På mitt nuvarande jobb har jag dock fått prestations ångest som aldrig förr!! Jag känner mej tidvis helt jäkla kass och bara " i vägen".. Jag får jätte bra "kred" både från kunder och kollegor men ändå är det som om jag inte lyssnar på det.. Jag har alltid syyslat med sånt som jag är duktig på och som jag "kan", så det kanske är för att det här är helt nytt som det känns så svårt att hitta rätt. Just nu vet jag då varken ut eller in???
Känner iaf att jag trivs jätte bra i staden och lägenheten, bättre än förväntat faktiskt.. Det som nu känns är att ag under dagen fått inte mindre än 2! andra jobb erbjudanden.. Det ena här i staden och det andra i Funäsdalen, klart att det sätter igång tankeprocessen en aning.. Ska jag fortsätta på mitt nuvarande jobb och verkligen anta utmaningen att visa mig själv att jag faktiskt är kapabel till att klara av detta "nya", eller ska jag anta det arbete jag nu erbjöds här i staden och jobba med det jag verkligen gillar, eller ska jag helt enkelt se jobb erbjudandet i Funäs som ett tecken på att det är där jag hör hemma???
Hmmmmmm....
Jag har en hel del att besluta om och eftersom jag inte riktigt är mej själv just nu så känns det som om jag lätt kan välja "fel" (om det nu finns rätt eller fel?) Vet bara att hur jag än gör så kommer det att påverka min framtid otroligt mycket..
Det gäller att väga för-och nackdelar i varje tanke..
*Nuvarande jobb är en utmaning och kollegorna är såååå goa, jag har verkligen "kul på jobbet."

*Det jobbet som jag nu erbjöds här i staden handlar om en nysatsning och jag skulle få chansen att jobba med det som jag verkligen gillar och som engagerar mej till 100%.

*Jobbet i "fjällen" är även det en nysatsning och även där är det ett arbete med en målgrupp som verkligen fångar mitt intresse, dessutom är det ett fartfyllt och fysiskt krävande utomhus arbete.

*På nuvarande jobbet blir det nästan bara stilla sittande och jobbet i sig är kanske inte mitt drömjobb direkt.

*Jobbet som jag erbjudits här i staden kommer knappast att ha samma "anda" som den som finns på mitt idag.

*Jobbet i fjällen innebär trots allt att jag fortsätter mitt flackande och något rotlösa liv, något som jag försökt komma ifrån genom att flytta hit.

Ja det är väl detta jag ska spendera min kväll med att tänka över?????
Varför kan inte bara nånannan ta beslut ibland?? Är det för mycket begärt eller??
 image127

Jaja nog om detta, lite pessimistiska är vi väl alla emellanåt =)

En kul grej som hända härom dagen förresten var att jag fick äta upp min "slarviga läsning".. Har spanat lite när jag sitter på bussen ibland och upptäck att det finns ett solarium vid ett hyreshus i närheten av där jag bor så...
Jag tänkte att jag kanske kunde "smyg sola" lite där (antog att det bara var de boende som fick nyttja detta, men även att dörren inte hölls låst) så en kväll när jag kom från jobbet skramlade jag ut lite mynt ur spargrisen och begav mej. Smög sakta fram och tryckte ner handtaget.. Det var öppet!! Stegade in och tände lampan och vad fick jag se om inte massa.... SOPOR!!!! Det visade sig att det stog "Soprum" och inte "Solarium" på dörren.. Stannade inte där inne och "njöt" av värmen en halvtimme utan lommade snällt hem igen.. Lite surt kändes det allt =)
                                    image126

Nu ska jag iaf återgå till mitt tänkande och även stretcha lite eftersom jag körde ett rätt så hårt "tömma hjärnan och rensa ut allt skit ur skallen" pass på lunchen förut! HiiiHoooo HiiiiHoooo... Phuuuuu =)
                                image128


Värme och kyla...

Ja nu är det äntligen lite kallt ute =) Snart kommer nog min älskade snö igen... Jag går ju här och väntar och väntar...
Idag fick jag sova hur länge jag ville!! Jag vaknade halv tio så det blev en lagom lång dag.. Jag har STOR städat hela mitt place idag =) Ja, dammtorkat och skurat och hela baletten.. Nu känns det otroligt skönt och fräscht! Jag har även burit ut alla pappsens grejjor i förrådet, till och med hans skrivbord som vägde TUNGT!! Men jag har ju gymmat en del på sistone så jag orkade, hehe =) Gjorde om hela sovrummet oxå, möblerade om totalt och fixade lite nya tyger på väggen för att dölja den otroligt fula tapeten som vägrar byta färg.. Hoppas den ramlar av snart så det kommer nån duktig och sätter upp en ny (som inte är ful-lila!)...
Annars så är idag sista dagen på min ledighet och imorron vaknas det arbete igen.. Jobbar hela veckan nu så jag är ledig nästa helg igen och då vankas det FORUM!!! på image120 (Vemalsskalet)
Va och shoppade lite mat på min favvo-affär image121  Frösön oxå, är ju lite av en stammis där kan man säga..

Nu sitter jag och slö kollar lite på "Wimbeldon" som visas på image123  ikväll...

Ska snart lägga mej och läsa ett rykande färskt exemplar av  image122  som jag fick av mamsen när hon var här, tack mamma =)

Åter till de olika polerna image125Det är ju som tidigare nämnt kallt ute nu, men som tur är så får jag så härliga kommentarer som värmer ända längst där inne.. Tack =)

Pratade lite med en "K" förut, han hade införskaffat sig ett nintendo "Wii" och nu är jag lite avis.. 
                                                                             image124
Vill oxå ha ett sånt ju.. Tomten kommer nog knappast med ett, men vem vet... Tror inte han vet vad det är riktigt fast i och för sig kom han ju med både dator och ipod förra julen så lite sinne för tekniska prylar bör han väl ändå ha, eller?? Hoppas, hoppas...
                                                image119







Roadtrip och annat trams...

Jaha så bar det iväg till Gävle då tidigt på torsdags morronen.. Vi var uppe innan 5! och spenderade de första 4 timmarna av dagen på tåget.. När vi kom fram till Gävle fick vi åka buss till Sandviken. Busschaffisen släppte av oss vid fel hållplats så vi fck vänta en halvtimme på nästa buss =( Hämtade iaf fina bilen och begav oss mot Valbo och IKEA!!! En mycket överlastad och totalt ostyrbar kundvagn senare lämnade vi till slut varuhuset för att kika in i köpcentret istället =) Blev dock inte så mycket där då vi var som zombier båda två, hittade iaf nya skor..
Hämfärden var lååååååååång men vi höll oss vakna hela vägen och föret var okej..

För att göra det så lättsamt som möjligt för oss åkte jag med hem till mamsen place.. Blev kvar där tills på lördag kväll då jag begav mej tebax till min älskade stad... Jag var ute med mamsen och hennes väninnor på middag på fredag, vi var på "Bykrogen" i Vemdalen.
image116

Det snöade hela kvällen!!!!

Sen på da´n på lördagen var vi i Vemdalen på annat galej.. Sammanfattningen av dessa dyg i Härjedalen blir förljande: "God mat, trevligt sällskap och sköna timmars sömn". Se så det lyser om mej =)
image117

Igår kväll när jag kom in till stan blev det lite öl och vin på "Brunkullan" med Frida och Bubben.. Helt lagom för en lördag kväll i ett MYCKET regnigt Östersund.. Gick för övrigt hem istället för att ta en taxi, blev blöt kan jag säga =)
image118







RSS 2.0