THANX!!

Alla underbara vänner som gör livet lite enklare och som får mig att helt plötsligt upptäcka att bromsen sitter ju där under sitsen trots allt =)

Helgen är över och den var helt ok.. I lördags blev det först jobb och sen middag och schlager kväll med chixen från jobbet.. God mat blev det i form av tacos och marängschviss (SVÅRT ORD!!), massa god dricka och trevligt sällskap..
                                TACK FÖR I LÖRDAGS BRUDAR!!
              

När det var dags för hemgång för gravida, slitna och kvällströtta kollegor åkte jag ner till staden för att fortsätta kvällen hos Alex.. Det blev öl, sing-star (jag sjöng INTE!!) och senare även utgång =) Drog en vurp ner för trappan så nu är foten PAJ!!

Väl hemma blev man lite sugen igen...
                                  

och av någon outgrundlig anledning var detta sista bilden för kvällen?!?
                                         
 
Var tvungen att vara hemma från jobbet igår då min ankel var size XXL, min fotknöl var obefintlig och att foten knappt går att stödja på, aj =/ Prinsen kom iaf hem med ett bandage så idag har jag tagit mig till jobbet efter mycket stånkande och stönande..Börjar snart igen och det känns sådär..

Var är min knöl, lixom?!?    Gjorde ett försök med tejp..  Tada!! It´s back, lite blå..
                     

Hoppas alla haft en mysig helg... Puss

Broms??

Någon som sett bromsen till min snowracer?? Skulle behöva den då jag just nu åker i en utförsbacke som verkar vara utan ände?!?

Kul liv jag har (NOT!!)...
Det är fredag kväll, jag är trots allt bara 24 år men vad har jag för mig då?? Jo jag är hemma och stor-städar lägenheten!!Jag är dessutom för lat för att laga mat (men hur kul är det att äta själv?) och till råga på allt tycker jag fan lite synd om mig själv (patetiskt, jag vet).. Jag vill ha mina vänner, jag vill gå ut å dricka ett glas vin å snacka om livet och jag vill framför allt INTE SITTA HÄR SJÄLV MED ALLA TANKAR!!!!

Jag går och pluggar lite så jag slipper tänka.... Over and out (bajs)


Alla hjärtans dag och äntligen....

Ja då var änne en helg till ända och inte vilken helg som helst ;=) I lördags var det ju alla hjärtans dag och det tyckte vi var värt att fira... Dagen innehöll för min del en underbar promenad över Storsjön, en tur på stan med mysigt "alla <3-ans dag fika" på "Pause", tulpaner i min nya tulpan-vas och senare på kvällen en 5-rätters på "Gamla teatern"...

Här kommer lite pix...

                
               
                



Igår fick jag äntligen tillbaka min mobil som varit på lagning och kameran fungerar nu utmärkt =) Har ju iofs fått en riktig kamera nu så det kommer väl inte användas så mycket men ifall =)

Annars har dagen ägnats åt plugg.. Var ner till skolan för att hämta lite mer uppgifter men min lärare hade fått vinter- (JAG VILL INTE HA!!!) kräksjukan, stackar´n... Fick lite att jobba med ändå som tur var...
Kom nyss hem från en promenad på Storsjön, solen lyser helt fantastiskt och fyller mej med energi =D Dock blåste det riktigt, riktigt kallt och -13 grader gjorde inte saker bättre...
Nu har jag fikat kaffe och lussebulle och ska slänga mig i soffan med en sprojlans ny "Allt i hemmet", Seeee ya´

          
         
    

En ljus idé...

Läste precis på min vän Maria´s blogg att tjejvasan går av stapeln nästa helg.. Kikade då in på Vasaloppets hemsida och läste om de olika loppen osv. Sen slog tanken mig, Varför åker inte jag??
Jag gillar att åka skidor, det är ett utmärkt pepp-moment att inte ge upp träningen osv....

Så nu idag den 13 februari 2009 (fredag den 13:e, haha) har jag bestämt mig för att nästa år ska minsann jag åka ett lopp!! Helst hela Vasaloppet men jag börjar med att sikta mot Tjejvasan eller Kortvasan!!

Se så mycket jag gillar skidåkning =)

           Uppvärmning
         

          And off she goes....
              

Utmanad...

Jag blev visst utmanad av Annica och Anna... Har inte 6 mappar så jag valde bild nummer 6 istället och det blev den här...
         

Sofie, Carro och jag leker elefant-bebisar eller laddar inför en stenhård Go-Kart tävling... Haha =D

Jag utmanar:

Carro

Stina

Maria

Nea

Linda

Carro

Vinterstaden.....

Det är dagar som gårdagen som verkligen fått mig att inse varför jag valt att bo i just Östersund =) Det närmar sig vår-vintern och om man inte kan få vara i fjällen hela dagarna så ska man allt vara här...

När jag gick till jobbet igår:
          

Vinterstaden i badhuspaken har öppnat med isvägen, snöborg, igloo, skridskobana osv. DET ÄR UNDERBART!!!! Synd bara att den passeras när man är påväg till jobbet och inte får stanna.. Eller när man är på väg hem och det är mörkt och kallt...

När jag gick hem från jobbet igår:
                               

Idag är solen minst lika stark och jag jobbar kväll.. Betyder att jag kan vara ute hela dagen, men såklart ska det vara -25 grader då.... Blir nog inne en stund till =/

Hmm....

Jag är inne i en period av blogg-torka =/ Läser många andras bloggar och inser till min förskräckelse att min är värsta ointressant och tråkig?!? Så varför anstränga sig när inget händer i mitt för tillfället mycket händelsefattiga liv..

Det har gått en vecka sen jag kom hem från Ramis och jag har mest pluggat, en liten del jobb har oxå hunnits med... Lägenheten är städad från topp till tå, Cissi och jag har hunnit med en dag på stan och i helgen har mamsen har varit på besök. Vi hade mysiga dagar med god mat, film och shopping =)

Den här veckans lektioner är inställda och jag ska mest jobba.. Nästa helg är det "Alla <3-ans dag" och det tycker jag är värt att fira.. Mer kärlek åt folket!!!!
 
                                        

Äntligen...

Har jag lagt över bilderna från kameran =) Här kommer lite vackra natur bilder från en underbar juldag i Sandviken... Och min älskling "Egon"...
               

               

                

               

                

                

               

               
 
                

                

                

               

                

Vit februari...

Ja denna månad började verkigen vitt, NOT!! Vaknade upp på söndags morronen utan att veta vare sig var jag var eller hur jag hade hamnat där??!?? Tror det blev lite väl mycker "Fisherman" där på lördags kvällen, eller?? Insåg iaf att jag var där jag skulle vara, hemma hos Lisen och att jag var väl behållen..

Jag har haft FANTASTISKA dagar i Ramundberget-Vôllan-Funäs..  Tack Petra, Lisen och alla andra som förgyllde min tillvaro och ställde upp med mat och husrum =) Jag har verkligen laddat batterier och fyllt upp energi förrådet till MAX!! Fick underbar åkning med strålande sol och bara några få minus grader på toppen, fick äran att vara med av invigningen av Ramis nya topp-restaurang "Tusen",  var på riktigt rolig after-ski med bra band och kall öl, åt god mat och njöt av en hej-dundrande lördags kväll på Erix..

Kom tillbaka hem igen imorsen.. Hem en liten snabbis och sen iväg till jobbet, har 2 och en halv timma kvar vilket känns drygt.. Hoppas alla haft en lika trevlig helg som jag..

Bilder kommer här.. Puss Puss

Soluppgång på Rockvallen..
         
Petras lilla "hytta" på Rockvallen...
         
  Petra i "Sol" med Helags i bakgrunden...
         
Pinklady "Göransson"...
         
Något frusna men ack så lyckliga...
         
The two tall shadows...
         
Gissa spåren??
         
PETRA!!!!!
         
Underbara, underbara Ramis....
         
AFTER-SKII!!!!!
         
Petra och födelsedagsbarnet Tomas...
         
Sen blev vi full och såg runda ljusbollar....
         
som fastnade på bild, så det var nog inte bara en synvilla trots allt.....

Lördagen blev det inga bilder, batteriet tog slut =(

RSS 2.0