Smärta..

Ja inte behövde jag då oroa mig för jobbet igår inte.. Vaknade med OLIDLIG huvudvärk =( Febern var oxå där och det var bara ringa jobbet,proppa i sig alvedon och hoppas påbättring.. Nu har halva dagen gått och jag undrar hur mycket smärta man egentligen pallar??

Nu orkar jag inte titta mera...

Ont i magen...

Japp som på beställning kommer den smygandes.. Mag-mannen med sin lie och börja hugga mig igen =/ Varje söndag-kväll samma sak, kan det bero på att jag vet att det är jobb snart mån tro??
Ja usch nu är det inte många timmar kvar innan det är dags igen.. Helgen har iaf varit mycket bra =) Gårdagen gick som tidigare nämn åt att röja här hemma. På kvällen när Carro kommit gick vi och köpte pizza och sen drack vi drinkar och gjorde oss i ordning här hemma.. Vi lyssnade på bra mysig "Mmm mmm mmm mmm" ;0) och snackade skit.. Ninna kom oxå hit och vid halv tolv begav vi oss mot G3 och "årets kö 2008" =/ Ja det blev nån halvtimma där innan vi började närma oss ingången.. Precis när vi var framme kom vakten och meddelade att det var fullt och prinsen ringde och sa att han var på väg ut?? Ja han köade oxå i halvtimmar men då för att ta sig ut från trängseln som rådde innanför dörrarna, behöver jag säga att vi gav upp där?? Nicke och flickorna köpte istället kebab och vi gick hem till oss igen.. Efter de käkat åkte Ninna och Carro hem och vi gick och la oss..

Vaknade vid 09.15 imorse och tänkte ut och gå, men det blåste så mycket att kravall-staketen runt torget åkte om kull. Vände istället på mig och sov vidare =)
När vi då äntligen tog oss ur sängen blev det en rätt soft dag.. Jag fixade med sista lådan på vinden och började packa lite i köket. Kollat tv, spelat data och lagat mat.. Tog mig ut en liten sväng när jag skulle gå och handla, kände ett STARKT begär av cola. I wonder why? ;)
Blev tacos till middag och så bakade jag en broccolig och skink paj oxå när jag ändå var i farten..

Imorron börjar jag vid 10,00 och har ASA-lång dag ända till 20,00, HELT SJUKT!!! Hata hata hata ={(
Efter jag slutat kommer i alla fall mamsen och det ska bli så bra. Hon ska ju få göra sin operation på tisdag äntligen.

Nu ska jag spela en liten spel och sen sova =) Hoppas alla haft en trevlig helg.. Puss puss

Äntligen helg..

Ja tänk att denna ortooooooligt långa vecka tog slut den med.. Efter jobbet igår kändes det verkligen skönt med helg.. Dagen var stressig, det ringde mycket och jag har säkert glömt en massa saker jag skulle fixa =/ Men men nu skiter jag i det.. Lämnade besked om min uppsägning igår så den 30 november jobbar jag min sista dag som anställd =D Sen hoppas jag naturligtvis att jag under tiden nu hittar ett trevligare jobb att sysselsätta mig med.

Efter jobbet igår cyklade jag och Nicke direkt ner till stan. Vi var på bolaget och köpte lite vin tills ikväll och sen köpte jag min väska som jag spande in i veckan.. På kvällen var vi på "Re-start" party på "Harrys" då de hande nyöppning med mingel, mat, dryck och galej.. Jag vann 2 st biljetter till detta på jobber igår förmiddag så lite gratis mat och drycj satt ju inte helt fel =) Jätte god italiens buffé men MYCKET folk.. Efter maten gick vi hem en sväng, var för trångt och stimmigt i lokalen =/ Vi drack vin, åt ost och kex och spelade spel, värsta mysigt med levande ljus och grejjer ;0)
Vid halv-tolv gick vi tillbaka och drack en drink (vi var ju tvungen att utnyttja våra drinkbiljetter) Efter Harrys tänkte vi gå vidare till G3 men kom bara halv-vägs, vi insåg rätt snabbt att ingen av oss egentligen var sugen på mera fest. Gick istället hem och myyyyyyyste =D
                                               
Idag vaknade vi vid 10-tiden.. Jätte fint väder så jag  gick ut och gick och prinsen stannade hemma och kokade tomte-gröt, MUMS!! Gick förbi marknaden och kollade efetr bröd och marmelad till mamsen men utan resultat.. Dagen har ägnats åt att städa, plocka, packa, sortera, diska mm. mm. mm. Känner mig helt slut nu när jag äntligen kraschat i soffan.. Ikväll ska Nicke på team-fest och jag ska käka middag och partaja litte med Carro =D "Här kommer hotta brudar ifrån stan!!... La la la" Jo minsann det kan nog bli en kul kväll...
Imorron väntar vinden, måste sortera upp de lådor som är kvar och få tag på lite fler lådor.. Finns inget att packa i för tillfället =(

Hoppas alla har en fin helg och Linda älskling, JAG TÄNKER PÅ DIG!!! Puss puss puss     CiAo

Mår sådär va...

Ja något är fel i min kropp, något håller på att bryta ut, någon har varit inne och fifflat med mitt imunsystem =/ Känner mig inte alls i form och HUVUDVÄRK är mitt förnamn.. Känns som om jag skrivit om detta förut och visst är det väl konstigt att huvudvärken kommer så fort jag sätter mig här på jobbet och upphör oftasta någon timme efter det att jag gått härifrån?? Igår blev det iaf olidligt, en timme innan jag skulle ha slutat gav jag upp och drog hem. Fick jordens svettattacker (liknande de som pågår just nu) och sen när jag kom hem höll jag på att frysa ihjäl. På med stickade strumpor, stickad kofta, en fleece-filt och en ull-filt.. Sen bäddade jag ner mig i soffan med en kopp te.. Hade över 38 grader feber oxå (jag brukar ligga på gaska exakt 36,1) men idag tog jag tjuren vid hornen och pallrade mig hit igen (ångrar mig dock nu).

Blev inte mycket alls gjort igår alltså, sov mest hela kvällen och middag fick bli hämtmat då jag inte orkade laga nåt alls =/ Men kebeb sitter ju fint det med ibland... Gick och la mig i sängen redan vid 21.30 då jag efter X antal misslyckade försök att se "Efterlyst" och "Insider".
       Idag är det löning, JIPPIE!!! Äntligen kan man fylla på kylen, shoppa fina saker och betala ALLA räkningar (det är många denna månad). Fått våra första hyres-avier från nya lägenhetn oxå, första gången jag blir glad över en faktura tror jag.. Efter jobbet ska jag och prinsen gå och shoppa mat och jag ska hämta mitt nya mobil-abonnemang på Telia. Sen blir det förhoppningsvis lite packning och orken räcker så långt..

Hittade lite roliga länkar på Sofies blogg =)

http://www.svenskanamn.se/namn/namngenerator kom jag fram till att våra (mina oich Nickes) framtida barn ska heta "Eva" och "Frans" (ÅH NEJ!!) Det tänker jag verkligen INTE gå med på!!

Enligt http://www.vuxenpoang.com/  är min egentliga ålder 33,9 år!! och
enligt http://www.fjortispoang.se är jag 14,9% fjortis... Haha

Nu ska jag jobba lite, snart fika och sen lunch och sen hem =) Dagens viktiga punkter...


Orkar inte mera...

Nej jag kan ärligt, rakt och helt naturligt säga: JAG HATAR MITT JOBB!!!! Jag är numera bara bitter så fort jag kliver in genom dörrarna här (eller egentligen redan när klockan ringer) Jag känner ingen som helst motivation och jag ser inte en enda ljuspunkt här nu mera.. Jag är bara otrevlig och sur, inte kul alls faktiskt...
Nu börjar jag desutom känna mig sjuk =/ Förkylningen drabbar mig sakta men säkert igen.. Ont i halsen och huvudet och känner mig allmänt tung..
Hoppas jag håller mig på benen med tanke på att jag redan har en sjukvecka denna månad och min ekonomi pallar inte mer.. Jag vill bara bort från detta helvete.. 
                                                  

Ensam...

Ja nu sitter man här i sin ensamhem =( Mamsens operation blev flyttad till nästa vecka och Nicke jobbar kväll =/ Inte så roligt att vara hemma själv utan minsta lilla sällskap, men men..
Dagen på jobbet var som vanligt, jobbig, tung och asa-mycket jobb, känner verkligen att jag gjort rätt som sagt upp mig!! Ska försöka hitta lite annat att syssla med nu framöver..
Efter jobbet cyklade jag hem och käkade lite.. Gick och handlade, lämnade tillbaka en hyr-film och sen vare chill i soffan som gällde.. Somnade nån halvtimma och nu har jag precis tagit en dusch och druckit en kopp te. Min hals mår inte direkt prima =/ Pratat lite med pappa och Kari och nu ska jag kolla på mitt favvo-program "Singelmammor" =) Det är verkligen en av de bästa serier jag sett, snacka om att de här tjejjerna är starka som få.. Jag är iaf glad att jag har en man vid min sida och jag ser verkligen fram emot att få bilda familj tillsammans med min prins framöver =)
                                                   
Men.. Nu är det fokus på nytt hem först och främst, jag känner mig som ett barn timmarna innan tomten kommer. Det var länge sen jag såg fram emot något så mycket som jag gör nu, jag känner verkligen att vi gjort rätt som investerat i en alldeles egen lägenhet...

Nu börjar mitt program... Puss Puss Puss

Det börjar närma sig...

Jo minsann igår började vi packa inför flytten!! Tog ner 6 lådor från vinden och började sotera. Mycket skit samlar man på sig genom åren minsann =) Mest kläder då för min del =) Blev iaf en halv sopsäck med kläder som inte anv. längre och den fylldes snart till bredden av andra saker som inte heller behövs.

Helgen har lunkat på i lagom takt. Det är väl alltid för kort hur man än vänder på den men vi har iaf hunnit med både varandra, lite fest och även då vinden...
I fredags tog vi det lungt, jag var helt slut efter min lååååång-vecka.. Vi lagade en jätte-god wok och myste med film hemma i soffan.. På lördagen vaknade jag vid 9-tiden och var utvilad =) Pysslade lite hemma, cyklade iväg till ÖB för att köpa lite saker (som naturligtvis var slut), gick på stan och shoppade med prinsen (bara han som fick nya kläder)... På lördag eftermiddagen gick vi till Noli och Malin på tårtkalas =) Det fanns det hur mycket smaskig tårta som helst!! Sen var det hem och duscha och göra sig i ordning som gällde.. På kvällen gick vi på Olearys och åt med alla som var på kalaset och senare fortsatte festandet hos Malin och Noli med alla vår favorit "Sing Star"
                                                 
När klockan började närma sig midnatt drog jag och Nicke iväg till G3 för att träfa flickorna.. Ninna och Carro var redan där och svängde sina lurviga.. Blev en riktigt lyckad lördag med andra ord =)

Ikväll kommer mamsen på besök, hon ska sova hos oss inatt eftersom hon ska opereras värsta tidigt imorron bitti.. Sen får hos sova hos oss imorron med eftersom man inte får köra bil när man blivit uppsprättad av farbror doktorn..
Det ska bli jätte mysigt tycker jag =) (Kanske inte just operation men att ha mamsen på besök)

Maria gå in på det här inlägget: Visning så kan du se bilder på vår nya lya =)
Annars sa Maria något härom dagens som skulle kunna lösa mina jul-problem. Dock fungerar det nog tyvärr inte =/
Grejjen var att jag skulle fixa jul hemma hos oss och sen bjudan in alla nära och kära. Problemet är då att vi har köpt en 2:a och skulle jag bjuda in bara Nickes och mina närmaste skulle det ändå bli över 20 pers! vilket kan bli lite trångt.. Men men jag får grubbla vidare så kommer jag säkert på en bra lösning..

Nu måste jag gå och äta en macka innan jag jobbar vidare, min mage skriker... Puss puss

Ännu en utmaning...

Ja minsann, skrattar bäst som skrattar sist =)

Har gjort (fetstil)  / Har inte gjort (normal)


rökt en cigarett
rökt en cigarr
varit hög
varit full
varit kär

blivit dumpad
dumpat någon
fått sparken
varit i knytnävsslagsmål
rymt hemifrån
blivit arresterad
hånglat med en främling
gått på en blinddejt

ljugit för en kompis
varit kär i en lärare
skolkat
legat med en medarbetare
sett någon dö
varit kär i en av mina internetkompisar
varit i Kanada
varit i Mexiko
flygit
spytt i en bar
sett en del av dig själv brinna
ätit sushi
åkt snowboard

crowdsurfat under en konsert
varit i ett våldsamt förhållande
tagit smärtstillande
älskar eller saknar någon just nu
legat på rygg och sett molnen flyga förbi
gjort en snöängel

haft ett te-party
byggt ett sandslott
hoppat i en vattenpöl

lekt uppklädd
hoppat i en lövhög
åkt släde
fuskat när du spelat spel
varit ensam
somnat i skolan/på jobbet

använt ett falskt id
tittat på en solnedgång
varit med i en jordbävning
rört en orm
sovit under stjärnorna
blivit kittlad
blivit rånad
blivit missförstådd
tagit hand om ett råddjur/en get
vunnit en tävling
gått mot rött

blivit avstängd från skolan
varit i en bilolycka
haft kramp
känt dig som en utstött
ätit ett helt glasspaket på en natt
dansat i månljus
hatat ditt utseende
varit vittne till ett brott
ifrågasatt ditt hjärta
varit besatt av post-it lappar
gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
varit vilse
varit på andra sidan landet

simmat i havet
känt som om du håller på att dö

gråtit dig själv till sömns
lekt polis och rånare (Tjuv och polis)
sjungt kareoke
betalat för mat med bara mynt
gjort något med dig själv som du inte borde gjort
busringt
fångat en snöflinga på tungan
dansat i regn
skrivit ett brev till tomten

tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
blåst bubblor
gjort upp eld på en strand
förstört en fest
åkt rullskridskor
fått en önskan inslagen
haft sex med en apa
burit pärlor
hoppat från en bro
ätit hund/katt-mat
sagt till en främling att du älskar honom/henne
kysst en spegel
sjungt i duschen
burit en svart klänning
drömt att du gift dig med någon
limmat fast din hand i något
fastnat med tungan i metall
kysst en fisk
varit en cheerleader
suttit på ett tak
skrikit så att du inte fått luft
byggt en kärra
pratat i telefon i mer än sex timmar
stannat uppe hela natten
inte duschat på en vecka
plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
klättrat i träd
haft en träkoja

är rädd för att titta på skräckfilm ensam
tror på spöken
burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
spelat kyckling
blivit puttad i en pool med kläderna på
blivit tillsagd av en främling att du är het
brutit ett ben
fångat en fisk och sen ätit den
fångat en fjäril och slitit av vingarna
skrattat så mycket att du grät
gråtit så mycket att du skrattade
fuskat på ett prov

haft en Britney Spears-skiva
glömt någons namn
sovit naken

svimmat
gråtit på tunnelbanan
haft sex på en offentlig plats
legat med fler än fem personer
varit svartsjuk
snattat
drömt att jag haft sex med en vän / flera vänner
pratat med en främling i mer än fem minuter
gett en uteliggare mer än 50 kronor
spottat på någon jag ogillat
hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
haft sex i en IKEA-säng
haft sex i en IKEAsäng på ett IKEA-varuhus
varit otrogen

Happ, det var ju inte så jobbigt..

JAG UTMANAR:

Carro Barro
Annica
Stina
Tvillingen
Plunsen


Sol, kallt, härligt...

Ja jag njuuuuuuuter verkligen av det underbara höst-vädret =) Det är helt mörkt när jag går upp (MYSIGT!! Men på tok för tidigt), jag måste ha mössa och vantar när jag cyklar till jobbet (mössan behåller jag gärna på resten av dagen) och allt har sååå fina färger (utom asfalten, den är mest svart och grå)....

Jag jobbar min 7:e arbetsdag i rad nu så det ska sannerligen blir skönt med helg.. Man är inte helt i form efter mina perser så jag kan erkänna att jag kämpat mig igenom veckan.. Vi hr dock dragit om linorna denna vecka så jag har suttit på enbart sälj, GÖTT!!!! Nu äre iaf bara 7 timmar kvar i denna byggnad och sen äre HELG!!! Jag lääääängtar.. Carro kommer nog idag iaf så det blir kul, vi har inte jobbat ihop på 3 veckor nu. Hur har vi egentligen överlevt?? Ja människan är starkare än vad man tror många gånger..

I onsdags efter jobbet var jag med Plunsen. Vi fikade på Wedan och gick på stan, SÅÅÅ mysigt!! Det är precis ett år sen som vi flyttade hit till staden nu.. Vi kom hit med brutna vingar förra hösten och tittar man på oss nu kan man inte förstå hur vi kunde separeras så brutalt nu i våras.. Skönt ska det bli nu när hon flyttar tillbaka hit, JAG LÄNGTAR!!
        I helgen har jag inte så mycket inplanerat, tårtkalas på lördagseftermiddagen och att jag ska ta tag i vinden =)
Annars oroar jag mig mest för julen.. Kan man dela sig i tre delar mån tro? Jag vill vara md Nicke, jag vill vara hos pappa och Kari och jag vill även vara hos mamsen hmmm... =(

Nu börjar snart helvetet här så det är dags att jobba arslet av sig.. Hoppas alla får en trevlig fredag =) Puss

Utmanad...

av Carro Barro.. =/ Bra koll på livet jag har, måste faktiskt gå och kolla...


5 saker i min frys
- Ben&Jerrys
- Broccoli
- Tortillas
- Persilja
- Älgkött


5 saker i min garderob
- Presentpapper
- Verktygslådor
- Värmeljus
- Kläder
- Badkulor

5 saker i mitt badrumsskåp
- Parfym
- Rakapparat
- Body butter
- Linser
- Tops

5 personer jag utmanar vidare
- Carro (på jobbet)
- Linda
- Stina
- Annica
- Sofie

Jag längtar....

Efter nya lägenheten =) (men snart är den här)

En bäbis som jag kan snusa på och mysa med (inte rätt tajming just nu)

Massa pengar (blir nog inget av med det nu när jag sagt upp mig)

En stor hotell-frukost (när fick jag det senast egentligen??)

Min födelsedag (inte allt för långt borta) 

Plunsen (men hon kommer ju hit idag!!)

Linda (stackrn som är lite sjuk)

Alla vänner som inte är här (men dom är ju på sitt håll)


Jo minsann det är mycket som fattas just nu, men samtidigt har man ju redan allt man kan önska sig (nästa iaf).. En underbar pojkvän som alltid finns där, ett alldeles eget hem, hälsa (någorlunda iaf), några kilon för mycket som värmer mig i höst-kylan (ok, jag jag kan gärna offra dessa) och jätte-goa kollegor på jobbet som gör att man över huvudtaget bestämmer sig för att ta sig hit =)

Och här sitter jag alltså nu =/ Jobbat en halv-timma redan men har inte fått ett enda samtal.. Kul attt det knappt ringer någe några timmar iaf, för vid 10-11 tiden brakar helvetet löst... Ååååhhhhhhhh vad jag tycker om mitt jobb (INTE!!!) =) Har mest jobbat denna vecka, varit helt slut efter jobbet så det har inte blivit många knop gjorda.. I måndags var jag iaf på stan en sväng efter jobbet. Köpte nya skinnhandskar (mina är ju så stOra) och kollade lite på födelsedagspresenter och liiiiiite på julklappar. Nu är jag åter igen inne i mitt julklapps-tänk! Varje år tänker jag att jag ska börja köpa julklapparna redan nu så det inte blir så dyrt och stressigt andra veckan i december och att alla mina födelsedags-pengar alltid måste gå åt till andra julklappar.. Får väl se hur jag lyckas i år, har inte gått så där jätte bra tidigare år kan jag erkänna. Har iaf köpt en julklapp redan iaf =)

Igår slutae jag 15,00, skönt!! Gick hem och vilade lite innan Nicke kom hem. Blev en halv frys-pizza till middag vilket gick ganska så smärtfritt faktiskt  =) Kvällen var lugn, tog ett bad och kollade på en ny svensk polis-serie som började på 4:an..
Idag efter jobbet kommer äntligen min älskade Ida-Plunsen hit =D

Vad gör jag här??

Nä jag har nu bestämt mig. Jag säger upp mig idag!! Jag pallar inte längre och jag känner att skolan blivit bara skit eftersom jag jobbat för mycket.. Nu ska jag iaf säga upp mig idag med hopp om att jag kan jobba kvar som "timmis" tv. Inte meningen att man ska gå och må dåligt och känna magknip bara för att man trivs så dåligt på sitt jobb, eller?? Måste ju finnas någonting annat för mig här i staden =) Dessutom slutar nästan alla godingar i december iaf, så det så!!

Nu sitter man iaf här och måste kämpa sig igenom dagen med ont i magen som inte är av denna värld =( Hoppas det ger med sig och att dagen bara flyyyyyyyger förbi..

Igår när jag kom hem från jobbet fanns det inget att äta, eller laga nån mat av.. Prinsen käkade pizza (VILL OXÅ HA DET) men jag fick snällt stilla min hunger med; tro det eller ej KOKT KORV!!! Jag börjar faktiskt tröttna =/
Kvällen spenderades framför tv:n, kollade en mysig film men jag somnade vid 22,30 så då kröp jag iväg till sängen istället...

Hoppas alla (ni som inte jobbar här förståss) får en super mysig höst-vecka =) Puss o Puss

Tungt och jobbigt..

Ja i fredags var verkligen en dag (och natt) att glömma.. Skulle upp till Lillänget och kolla skor på f.m men fick skjuta fram det till efter lunch då orken tröt =/ Dog iaf iväg och hittade även skor.. Kanske inte direkt dröm-skorna men det var ju med en viss desperation jag banade mig fram mellan hyllorna..
Kom hem vid 15.30 och det gjorde även Nicke. Jag lagade lite matlådor och sen började jag äntligen ta itu med vårt hem som var nära bristnings-gränsen.. Var egentligen för trött och slut för att göra mer denna dag, men envis som jag är.. Allt slutade med tårar, skrik, jätte-jobbiga känslor och en ENORM tystnad... Usch vilket jobbigt dygn, vill aldrig mer detta.. Jag bara grät och grät och kände inget som helst hopp om framtiden, kände mig bara tom?? Ibland när man varit borta från verkligenheten en tid och bara skjutit alla viktiga beslut framför sig så kommer de med en SMÄLL när man minst anar det. Det var verkligen känslor av ensamhet, hopplöshet och känslor av att aldrig räcka till som rann ur mig.
Nicke hade dessvärre redan palnet oxå och båda han och jag kände nog att det var mer än jobbigt när han drog iväg. Ringde flera gånger under kvällen, men jag var inte så mycket att prata med =(
Kändes iaf helt underbart när han kom hem igen och kröp ner bakom mig i sängen och bara höll om mig tills jag somnade om, verkligen den bästa =)

På lördags-morronen när kl. ringde kändes det som jag sovit en och en halv minut ungefär.. Men det var bara att bita i det sura äpplet och palla sig upp. 5!! grader ute och cykelfärden till jobbet kändes längre än vanligt =/ Väl på plats hade det gjorts uppdateringar viket medförde att hela min profil var borta och jag kunde inte göra ett skit! Fick snällt sitt och surfa några timmar tills system-teknikern var på plats.. Dagen gick iaf ganska fort och visst ringde det lite för mycket för att vara helg, men vi kämpade på.. Pratade med min bästaste Carro Barro hela lunchen och prinsen ringde och lockde med en bio-kväll =)
När jag kom hem efter jobbet gjorde vi i ordning en potatis-gratäng som vi stoppade in i ugngen. Vi gick och handlade lite och sen stekte vi på kyckling filéer och åt vitlöks-smör till, MUMS!! Annat än kokt korv det minsann, men ONT i magen det fick jag.. Vid 21.00 gick vi iväg till "Biostaden" och vi såg "Arn-Riket vid vägen slut", jätte mysig kväll med bara mig och min älskade prins... Har verkligen saknat det nu på senaste då det har varit så mycket, jobb, skola, polare, fester osv.
Jag längtar så till vi kommer på plats i nya lägenheten och kan börja skapa vårt EGET hem, skapa vår EGNA framtid tillsammans och slippa bet. ocker-hyra till någon annan =)

Nu är det bara en timma kvar till lunch och jag hoppas att telefonerna håller sig TYSTA!! Nu ska jag lösa ett korsord (om inte fingarna går av pga. kyla)... Puss puss

Fika, shopping och höstkänslor...

Ja idag har jag minsann varit i farten =) Är visserligen HELT slut nu, men det har varit en bra dag..
Känner att jag blir starkare och starkare för var dag som går nu. Igår gick jag upp till tråk-Ica alldeles själv och det var KÄMPIGT kan jag säga.. Har iaf kläder på mig, är ren och fräsch och jag halvsitter i soffan =) Maten tar sig oxå.. Lever på kok-korv och mos till lunch, kokt falukorv med rotmos till middag och nyposoppa, skorpor och riskakor däremelllan. Känns som jag är typ 5-6 mån och precis ska börja med fast  föda =/

Idag vaknade jag vid 09.30. Var vaken lite med prinsen innan han skulle iväg på golf och grejjer med jobbet vid 08.00 och hade lite svårt att somna om efter det. Men vid 10-tiden gjorde jag iaf lite frukost, en macka av vitt bröd en skorpa och nyposoppa. Inte direkt min stil, men men man vänjer sig väl? Spenderade förmiddagen i soffan framför datan och läste bloggar, kollade in kläder och lite nya saker till blivande lägenheten.. Har bla. beställt detta: 

                 

Och sen har jag även hittat min Absoluta DRÖM-KLÄNNING!!! Kolla in denna, så Sjuuuuukt snygg..
           
Dock är inte priset så snyggt... 2599:- Aj aj =/

På eftermiddagen gick jag ut på stan, träffade Carro och vi gick till "Tehuset" och fikade. Blåbärs-te och morotskaka, Mums!! Efter lite catch-up time gick vi ut på stan och kikade.. Köpte en ny mössa (H&M) och en ny jätte-fin sjal (Indiska). Hittade även ett till bädd-set på hemtex som jag troligtvis bara mååååååste ha =) Älska nya sängkläder, känns så fräscht!! När staden stängde gick vi hem till oss och åt lite middag, Carro köpte med sin en pan-pizza och jag fick minsann kokt falukorv och rotmos =( Igår varierade jag iaf med lite fiskbullar och potatis.. Nu har Carro-vännen dragit vidare och jag sitter och kolla på "Sjukhuset". Prinsen kommer väl hem snart, just nu faktiskt =)
Nu ska jag gå och laga till en sjömans-gryta med tro det eller ej, kokt potatis, kokta grönsaker osv. M M M

Imorron ska jag försöka ta mig till Lillänget för att kolla på skor, måste verkligen ha nya stövlar och stövletter/boots nu till hösten..

                                                  Puss Puss

Jag ser ljuset...

Jaa jag tycker allt att jag börjar se en ljusglimt där framme nånstans =)

Natten gick hyfsat vaknade väl si sådär en hundra gånger, men det är skönt att få sova i sin egen säng, brevid sin egen prins under sitt eget täcke!! Inga mer sjukhus sängar, slangar i armvecket som gör att man inte får böja på armen PÅ HELA NATTEN för då kom det minsann in en söt liten sjuksköterska och rätade ut armen igen =/

Ja resan blev ju som sagt inte helt enligt planerna men tro det eller ej så blev den jätte bra trots allt =) Vi fick magsjukan andra! dagen både jag och mor men starka honor som vi är så kämpade vi ändå på och hann med både det ena och det andra.. Alanya var jätte fint och vvi upplevde massa härliga saker.. Blev inte så mycket sol, bad och god mat men det blev besök i gamla grottor, fästnings-ruiner, "Pamukkale" och en massa andra saker =) Vi såg till att alltid ha när till en toalett och mycket vatten i beredskap!!

Åter i Sverige igen då efter en låååååååång buss resa som startade redan kl. 04.00 på onsdags-morronen och inte slutade förrän på fredag-morron vid 10,00 då vi äntligen var hemma i lägenheten igen. Dock blev det ju inte så lång-varigt då vi tvingades söka sjukhus både jag och mor =( Hon i Sveg och jag här.. Men men nu idag så känner jag mig iaf lite bättre, magen känns av kan jag säga men det verkar som den börjar hitta tillbaka till sin rätta form igen (men bara på insidan hoppas jag).
Jag har nyss tagit en dusch och nu sitter jag i soffan och filosoferar lite.. Har kolla på SATC-filmen äntligen och nu väntar lite Gossip Girl =)
Är så lycklig nu när jag känner att hösten är på ingång, stickade koftor och strumpor, nya skor! och massa levade
ljus..                                                  JAG ÄLSKAR HÖSTEN!!!
                                    
                                              
Längtar efter Carro som jag har varit borta från EN HEL VECKA och mer lär det bli.. Men med lite tur och mycket mat med energi i tar jag mig till jobbet i helgen..

Love XXX

Borta bra, hemma bäst..

Jag är hemkommen, jag fick spendera ETT!! dygn i lägenheten innan det bar av till akuten.. Inlagd med dropp och tappad på blod.. Är nyss utskriven men det lär dröja innan jag står upprätt..
Tack min UNDERBARA prins, pappa och Kari,  min kärleks Pluns och mami Judith för besök, blommor, cherry-chupa chups och tidningar..

See ya´

RSS 2.0